Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od jeho první mise uplynulo pět měsíců a Kurono stále po nocích bojuje proti mimozemšťanům na rozkaz GANTZe. Jeho skóre už se blíží ke stovce bodů, které potřebuje k oživení kamaráda Kata. Přes den se snaží žít normální život a spolu s Tae se stará o Katova bratra Ayuma. Ve stejnou dobu dostane mladá modelka Erika malou černou kouli, která ji donutí zabíjet vybrané lidi. Samotný GANTZ se však začíná chovat divně a zadává čím dál podivnější mise. (Raztubyl)

(více)

Recenze (18)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračuje se v nastoleném trendu a příběh se ještě víc zamotává, a to ani do této doby nebyl zrovna přehledný, protože zde bylo velké množství neznámých. No, popravdě doufám, že výsledek mangy bude o něco lepší, než výsledek této hrané verze. Není moc o co stát, i když v akčních scénách je to dobré. Chce to hrát i na strunu trochu emotivnější, ale nevím proč, nemůžu se tomuhle snímku dostat pod kůži. Ano, konec je doslova epický, ale nemůžu si pomoct, jako kdyby se tady potenciál mangy vyplýtval neskutečně rychle. Přesto o chloupek lepší než první film. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobře. Na nějakou akci tentokrát čekáme tři čtvrtě hodiny, ale je pak nabušená. Akorát tedy mi přijde, že to má několik konců, logika se nedala najít už ani v prvním dílu, a nakonec jsme se navzdory názvu filmu nedozvěděli, jak mohli lidé na emzáky zaútočit první, kdo je za to zodpovědný, kdy a kde se lidstvo s emzáky setkalo, co na to vojsko, vědci atd.? Pořád tam někdo pohazuje černou koulí, jak ty vznikly a proč? A proč emzáci vypadají spíše jak strašidla z Krotitelů duchů? To vše mi kazí jakýkoliv dojem z filmu, a když ze mě dojej emoce, jakože velká láska, oběť a tak, přijde mi to spíše směšné. Navíc netuším, co na té holce v nemožném oblečení s vlněnýma podkolenkama s proužky viděl. ()

Reklama

Emjecko 

všechny recenze uživatele

Je spíše výjimkou, když druhý díl předčí první, ale "Gantz: Perfect Answer" se to podařilo. Největší práce byla odvedena v příběhové rovině. Již nejsme svědky stále se opakujících stejných motivů, ale jednoho pořádného s pro někoho až nečekanými zvraty a vyústěním. Přibylo postav i více akce, rozumějte ještě více soubojů s emzáky (a to chcete!), zůstalo nezdravé váhání s mačkaním spouště, o to více prostoru dostaly samurajské meče a na závěr mě vždycky potěší, když se nedostaví typický happy end, na který jsme tolik zvyklí ze "západní" tvorby. Japonský rukopis se holt nezapře. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne je tento sequel zhruba na úrovni prvého dielu, v niečom ho však trošičku prevyšuje. Tentokrát si divák bude musieť chvíľu počkať na akciu a krvavejších momentov z prvého dielu sa nedočká, pre zmenu však film ponúkne príbeh, ktorý je viac rozvinutejší a venuje väčšiu pozornosť vzťahom medzi postavami. Miestami je cítiť aj snaha tvorcov natočiť niečo dramatickejšie a vážnejšie, čo nie vždy funguje, avšak buduje to o niečo stráviteľnejší zážitok z filmu. Poteší aj slušné zakončenie a ako som už bol svedkom v prvom dieli, Kenji Kawai znovu zložil dobrú hudbu. Zápory sú rovnaké ako z prvého dielu (scenár, niektoré efekty), Perfect Answer je však ešte o niečo nudnejší či zdĺhavejší a dĺžka je opäť prepálená. Skrátka sa nejedná o film s hodnotou troch, či dokonca viacerých hviezd (aj keď miestami sa k tomu blíži). ()

liskam 

všechny recenze uživatele

"GANTZ se však začíná chovat divně a zadává čím dál podivnější mise...." To je fór né.?:) Nevím u čeho začít. Celé to bylo hodně slabé. Takový Japonský Chaos. Herecké výkony, hudba, scénář. Být to ještě o trošku horší a zmatenější. Neváhal bych napsat "Kravina Roku!" takhle tomu dám jednu hvězdu, a budu doufat, že rychle zapomenu. Za mě 25% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama