GANTZ: Perfect Answer
Akční / Sci-Fi / Mysteriózní
Japonsko, 2011, 141 min (Director's cut: 145 min)
Shinsuke SatoPlakáty
Od jeho první mise uplynulo pět měsíců a Kurono stále po nocích bojuje proti mimozemšťanům na rozkaz GANTZe. Jeho skóre už se blíží ke stovce bodů, které potřebuje k oživení kamaráda Kata. Přes den se snaží žít normální život a spolu s Tae se stará o Katova bratra Ayuma. Ve stejnou dobu dostane mladá modelka Erika malou černou kouli, která ji donutí zabíjet vybrané lidi. Samotný GANTZ se však začíná chovat divně a zadává čím dál podivnější mise. (Raztubyl)
m@rz
Jedná se o přímé pokračování prvního dílu (Gantz). Takže kvalita je více méně úplně stejná. Děj se bohužel jen trochu víc zamotává, protože se objevuje spousta nových postav (jak hrdinů, tak záporáků).(29.9.2011)
Dethecus
Lepší než jednička?--- určitě... Dosahuje kvalit anime?--- NE!... Přesto hodnotím stejně jako anime, protože jsem už u jedničky dal 4*... Toto je rychlejší, akčnější a zábavnější jednička. btw... Na scénu v metru dlouho nezapomenu.(1.10.2011)
Mukade
Džízis krajst, tak ako bola jednička dobrá tak toto bola **ujovina nekonečná, totálna psychopatia. Teda aspoň posledná tretina. Proste to nemalo ani hlavu ani pätu ani nič ku koncu. Asi tak že What The Fuck was that! Džízis! A ešte aj Kei Kishimoto tam mala len cameo.(7.10.2011)
kolibricek
***** Po shlednuti jednicky- ( ****Gantz ) jsem byla opravdu zvedava a muzu rict ze me to dostavalo cim dal vic a vic uz od zacatku i diky tomu ze se ( i jak v 1 ) stale objevuji nove postavy a pak zasejc jsou fuc ze by to clovek ani nepostrehl.Akcni,napinave a v metru to byl proste masakr ono vlastne prubeh celeho deje byl dobry uz od zacatku.Rekla bych ze lepci efekty nez v 1,taseni mece ze slahounu ruky bylo unkatni.Konec byl pro vsechny dobry ale stejnak skapla slza,jsem zvedava jestli bude pokracovani kdyz v te kouli skoncil Kurono jak si pral :-((4.2.2012)
Související
- Another GANTZ (TV film) (2011)
- GANTZ (2010)
- Gantz (TV seriál) (2004)