Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny (Kent Morran) je 24-ročný mladík z New Yorku, ktorý rád pomáha druhým. Popri práci čašníka sníva veľký sen, chce preraziť na hudobnej scéne. Jeho bežný stereotyp naruší hluchonemá Ariana (Alexia Rasmussen), do ktorej sa ihneď bezhlavo zamiluje. Láska ho inšpiruje pri skladaní piesní a všetko sa zdá byť rozprávkovo krásne. Ako to však už býva, láska so sebou nesie aj prekážky a ich čaká tá najťažšia... (Linteo)

(více)

Recenze (29)

venison 

všechny recenze uživatele

Byli jednou dva osamění lidé, proti kterým se spikl naprosto celý svět.. Scénáristům nestačilo, že je to příběh o hluché holce, museli jí ještě napařit patologicky dominantní maminku, která jí nepřeje lásku s looserem.. Chlapec obdivuje celý vět, miluje hudbu a hluchou slečnu učí krásám obojího.. Za odměnu ho nechají umřít na raka.. Fat "doják" plný mělkých dialogů "miluju tě atd.".. Jedna *, že nepoužili prvoplánovou krásku, druhá * za príma hudbu, která tklivě podkreslovala atmosféru.. Na tenhle film jsem až příliš cynická, místy jsem ublinkávala.. Ale svoje publikum si tohle klišé najde.. ()

MachPavel 

všechny recenze uživatele

Vážení ...klišé nebo neklišé tohoto filmu v ostatních komentářích je váš názor ..!!! Mě tenhle snímek naprosto svou lidskostí postav dostal a bulel jsem jak želva ..!!!! Okamžitě jsem sehnal i soundtrack , jelikož Kent Moran si vše ve filmu nazpíval sám ........u mě plný počet ..!!! Pozn.: Je dobře, že mě film rozbrečí .....naposledy se to povedlo mému oblíbenému filmu - Nedotknutelní ..!!! :D ()

Reklama

buchannon 

všechny recenze uživatele

Tak takové filmy můžu, to je TEN FILM, při kterém jsem si vzpomněl na všechny mé lásky, zřejmě opravdu jsem romantik. Třeba je kýčovitý, třeba je to slaďárna, je pravda, že scénář je neuvěřitelný a útočí dost na divákovy city, ale sálá z tohoto filmu pozitivní energie a velice se mi líbil. A ta máma Cybill Shepherd byla asi ještě větší potvora než Joan Allen ve filmu "Zápisník jedné lásky", který se hodně podobá tomuto snímku. Film jsem viděl s českým dabingem TV Barrandov a musím říct, že byl celkem povedený. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Už samotný název nám prozrazuje, že se bude opět jednat o romantický film snažící se silně působit na city diváka. A popravdě se mu to dlouho dařilo resp. v první polovině filmu, kdy si mě oba představitelé získali. Druhá ač dramatičtější polovina vše změnila. Nabyla jsem dojmu jako by se jednalo o 2 filmy, 2 různé příběhy. To už na mě bylo trochu moc a bohužel mi to zkazilo dojem z celého filmu. Hudebně pro mě celkem delikatesa :) ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Kolik lidí na světě může říci, že potkalo tu pravou lásku ? Láska, hudba a přátelství je to, pro co stojí na světě žít. Pokud se k tomu přidá štěstí a obstojné zdraví, potom zde může být i hezky. K filmu - lze souhlasit, že se jedná o kalkul, který má působit na city a je trochu více patetický, ale to jsou svým způsobem přece téměř všechny, ne ? A za své myšlenky a poslání by si jistě tento film zasloužil větší pozornost, než se mu dostalo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama