Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

VOD (1)

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn a dvojka i když s jedničkou nemá společnýho vůbec nic tak je překvapivě pro mě ještě lepší. Herci sympatičtí a i když film určitě neměl velkej rozpočet tak dokazuje, že aby Vám po zádech přeběhl několikrát mráz tak není potřeba X milionů (což už dávno dokázal mistr Wan). Prostě kdo umí, ten vyděsí i za pár kaček. Takže se pohodlně usaďte a mrkněte na rodinku co se přestěhuje na místo, které skrývá děsivé tajemství a tím nemyslím ségru manželky hlavy rodiny, která přijela i s kuframa a zabrala ten super karavan se kterým měl manžel určo své plány. Dcerka všude vidí duchy (to má po mamince aj po tetičce) no a manželka je vidí taky ale demonstrativně to popírá ládujíc se práškama. A pak začne mrazit a film nám bude gradovat až do velmi slušného finále, které rozhodně nebylo odfláknutý. Já se bavil. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Protože jednička patří k mojim nejoblíbenějším hororům, tak je dvojka pro mě trochu zklamání. Vlastně to neni až tak špatná duchařina. Nezpomínám si, kdy jsem v nějakém hororu viděl tolik povedených lekaček, ale na můj vkus je tu dost předuchováno. Zvítězila tu kvantita nad kvalitou. Méně je někdy opravdu více. Takhle je to pro mě jen film, který se minul účinkem. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Velké množství lekacích scén, výjevů a všudypřítomného napětí mě utvrdilo v názoru, že druhý díl je lepší než první. Hodnocení zde je dle mého názoru částečně dáno faktem, že pokračování nemá nic společnýho s jedničkou. A pravda je taková, že opravdu spojitost je marno hledati. Ale když si tím nebudete lámat hlavu, dostanete velice slušný horor, který Vás několikrát orosí potem. I dějová linie je zajímavá. Hlavně to, jak zasahuje do historie. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Název nedává prostě smysl :-) No a jinak se jedná o poměrně obstojnou duchařinu, která má samozřejmě každé klišé, které duchařský film může mít. Nicméně zde hrají celkem sympatičtí herci a celková atmosféra i ten příběh z 19. století se povedl. Nejstrašidelnější mi však přišla na závěr ta fotografie tý skutečný rodiny :-D :-D ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Nuda v Albertě aneb nesnáším, když mi zlo chrchlá z autorádia (!!!) Ale ono by to celý nevypadalo vysloveně lacině, kdyby The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia už od první minuty (opět) tak netlačilo na pilu, kupa vidin a ty studpidní "průblesky". Nějak nechápu, proč se Tom Elkins snaží sesypat toliko pilin na jednu hromadu, jakoby se snažil vyložit hned všechny karty na stůl, atmosféra ať z toho vznikne nějak sama a divák, ten se v tom snad zkusí zorientovat. Nijaký postavy bez historie, charakteru, nezajímavě zahraný, místy až nepříjemně otravná Abigail Spencer. Nevím, jestli ji víc proháněla schíza z duchů nebo menstruace?! A pak ten ksindl, co vypadá jako Kane z Poltergeista. Když by se tahle Hrůza neodkazovala na původní Haunting in Connecticut, se kterým nemá (až na ten vynucenej název) vůbec nic společnýho, byl by to průměrně nudný horor, slušně nasnímaný, s předvidatelným koncem. Takhle se ale vystavuje zcela zbytečnýmu srovnání neporovnatelnýho a jednoznačně prohrává. S tímhle se jdětě vycpat ;-) Pro mě jen velmi slabých [final rate: 35%] ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Heidi Wyrick (Emily Alyn Lind) je obdařena od svých 18 let darem vidět a komunikovat s dušemi mrtvých. Všechno začalo roku 1989, kdy se rodina přestěhovala do Ellerslie. (ARI50)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)

Reklama

Reklama