Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Heather Graham už mi připadá jako bývala naše Markéta Hrubešová - když jde o sex, obsatí tam Heather Graham - pomalu se to blíží závěru: chcete sex? máte manželku nebo v televizi Heather Graham - výsledek je: alkoholismus, impotence a nezájem o sex  :-)))

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

edie sedgwic: súhlas, presne ten záver filmu je trapas ako sa patrí, s Fiennesa sa tu snažia spraviť psychopata ale vôbec tvorcov nenapadlo jeho postavu nejako rozvinúť

edie sedgwic

edie sedgwic (hodnocení, recenze)

Priemerny beckovy thriller, ktory nezachranili ani zvucne mena ako Joseph Fiennes, ktory je v prvej casti filmu viac ako neodolatelny az do momentu, kedy z neho nevytvoria pseudopsychopata v roztahanom svetri a kapsacoch. Vykon Heather Grahamovej je miestami az rozpacity, akoby cely cas rozmyslala, co ma vlastne robit. Urcite ma daleko k silnym charakterom. V momente ked sa na scene objavi Natascha McElhone je jasne, ze to bude prave ona, co bude mat prsty v zahadnych zlocinoch. Zaver je priam groteskny a scena na cintorine bola prehnana v kazdom zmysle slova. Pozitivne hodnotim eroticke sceny, ktore cloveku naozaj zdvihnu adrenalin.

Reklama

Reklama