Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech jsem nadšená. Nejpříjemnější seriálové překvapení roku v žánru komedie. Ač nejsem příliš velký fanoušek sitcomů, tohle mě opravdu chytlo. Jistě, občas se nějaké ty slabší vtípky najdou, ale vtipné momenty převažují. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ani moje slabost pro sarkastické ženy nedokáže popřít to, že už v půlce první série se koncept povážlivě vyčerpává. Jestli nedojde k radikálnějšímu posunu čímkoliv, kýmkoliv a kamkoliv, nemá smysl se tím dále obtěžovat. Prozatím slabší čtyři... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Opravdu je CBS v současnosti jediná ze zámořských celostátních komerčních stanic, která ví jak dělat odpočinkový nelaciný humor? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozmazlená, ale schopná princeznička Caroline (Beth Behrs) přišla vinou otcových podvodů o peníze a musí se začít živit jakoukoli prací. Přijme proto místo servírky ve Williamsburg Diner, kde se seznámí s pohodářkou Max (Kat Dennings). Ta je z chudých poměrů, a jestli někdy mívala nějaké ambice, dávno na ně zanevřela. Její jedinou radostí vyjma randění je pečení lahodných košíčků. Caroline spatří v Maxině cukrářském nadání podnikatelský potenciál, a cesta za splněním snu o vlastním byznyse může začít. 2 Broke Girls je sitcom, který si na nic nehraje. Nepředstírá, že je kdovíjak inteligentní (narozdíl od TBBT), nevyžaduje od diváků zvýšenou pozornost kvůli sofistikovaným running jokům (Arrested Development) ani znalost popkultury (30 Rock). Je to přímočará oddychovka, jejíž humor je založený na nesčetných dvojsmyslech (co čekat, když tvůrkyní je ženská jménem Whitney Cummings. Nelíbil? Tak to 2 $ocky nejsou pro Vás) a zesměšňování rasových a kulturních stereotypů (především těch amerických). Max i Caroline jsou docela fajn postavy a tak nějak se jim nedá nefandit, tím spíš, když nám konec každého dílu hlásí stav jejich bankovního konta, což je hezký nápad, mimochodem. Podpůrný cast většinu času holky solidně doplňuje, nahrává jim a sem tam i baví samostatnou linkou, ať už perverzní kuchař Oleg, cool pokladní "taťka" Earl nebo korejský majitel restaurace Han. Paradoxně nejmíň se mi do seriálu hodí rozverná polská podnikatelka Sophie (Jennifer Coolidge, tu totiž jinak můžu prakticky kdekoli, ať už v Prcinách, Joeym, Nip/Tucku nebo Lemonym), která by byla fajn ozvláštnění, kdyby se objevila sem tam jednou za pár dílů, ale regulara z ní dělat nemuseli (už jen proto, že při každém vstupu na scénu u ní jako u jediné zazní z obecenstva nadšené "whoooooooo!" od mužské části, ne že by ve svých dvaapadesáti pořád nebyla MILFka, ale je to trochu zbytečné). První dvě série byly osvěžujícím přírůstkem do vyčichlého žánru sitcomu, po aktuálních šesti je toho všeljakého opakování a vykrádání sebe sama přece jenom příliš, a já tak musím s hodnocením dolů. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tohle mi doporučil kamarád, co říkal že je to boží a že úplně zbožňuje postavu pana Hana a Olega. Po první sérii sem pochopil, že pan Han a Oleg se v každým díle objeví cca. na 1 minutu a že ho na tom nejvíc baví koukat na kozy hlavních protagonistek, který sou v záběru téměř nonstop. Humor ne tak úplně pro mě (ale občas někdo zaperlí, pochybuju, že by to šlo ale dobře přeložit do češtiny), brzo to pravděpodobně budou dávat na Prima Cool ve dvě odpoledne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sitcom je žánr dle mého gusta, ale musí disponovat originálním humorem, nesmí nabízet lehce předvídatelné vtipy a hlavně ho nesmí neustále rušit smích placeného publika. V případě obou socek se však nezdařilo vůbec nic z uvedeného, takže z vysokého hodnocení soudím, že jsem na pochopení předností tohoto sitcomu jednak příliš starý a hlavně jsem dosud nedokázal podlehnout konzumnímu způsobu života. Pokud si však vypnu zvuk a zaplním místnost pohodovým rockovým zvukem, tak si pohyblivé obrázky slečen ty dvě hvězdy zaslouží. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky by se mohlo zdát, že prosté odpočinkové sitcomy už moc neletí, současné seriály se totiž do sebe většinou snaží zakomponovat něco víc (viz co píše Tom Riddle). 2 Broke Girls tak i se svou jednoduchostí a všedností přináší poměrně svěží vánek, jelikož si při své upřímnosti na nic nehrají. Seriál si zakládá na kratších a vždy pochopitelných hláškách a humor je zde trošku ostřejší, ať už jde o narážky rasové, nebo překvapivě i sexuální. Kontrast mezi naprosto odlišnými původy hlavního dua funguje ze začátku skvěle, ale postupem času se ukáže, že charaktery, které se již dále nevyvíjí a vtipy, které se periodicky opakují, nedokáží udržet kvalitu po více než cca 2 série... Tudíž nakonec 3*. 7/10 ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nápadité, s okouzlující ústřední dvojkou a hlavně nekompromisním Olegem, který si každou scénu suverénně krade pro sebe. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipný, trapně zoufalý pokus o humor. Zkoušela jsem to několikrát, nehodnotím po jednom díle, ale přinutit se sledovat tenhle seriál bylo pro mě něco jako kdyby mě pokaždé strčili do místnosti s dechovkou a nemohla jsem se dostat ven! Chápete už moji zoufalost? ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

No sushi, no dentist? Who are you?-A poor person. Seriál si mne hned po prvních dílech získal. Nešlo ani tak o to, že by mi vyvolával obrovské salvy smíchu,ale sedlo mi prostředí, odlišnost dvou hlavních hrdinek a celkově příběh o jejich snu. Dvojsmysly byly příjemným zpestřením. Dá se říct, že se pro mě tento sitcom stal chvilkovým guilty pleasure, ale po druhé sezóně je většina příjemných pocitů pryč a myslím si, že kdyby se většina hodnotících podívala i na tuhle sérii, hodnocení prudce klesne.. (Edit: A taky, že kleslo!) Vtípky se opakují, nahlas jsem se za celou řadu zasmála tak dvakrát. Ze sympatické prořízlé huby Max je jenom pitomá pózérka s recyklovanými hláškami. A řekla bych, že když se u sitcomu jen sem tam pousmějete, tak je určitě něco špatně.. Po shlédnutí jednoho dílu jsem se podívala na epizodu Big Bang Theory a v tu chvíli se mi otevřely oči. To bylo zkrátka úplně jiné kafe, náš dům se doslova otřásal výbuchy smíchu, které jsme s přítelem dostávali..A tak nějak by to myslím mělo vypadat. 2BG zachraňuje paradoxně už jen ta bloncka Caroline, je sice otravná, ale sem tam, když zarapuje nebo udělá nějakou koninu, je to stokrát vtipnější než Maxiny rádoby cool hlášky. A raději více nerozebírám to neustálé připomínání, jak je někdo vtipný. To asi aby to došlo i divákovi.. Mimochodem původně vtipná "Polka" se zde už jen natřásá a někdo jí říká, jak jí to sluší-to už skutečně leze na nervy. Myslím, že tento seriál se pomalu ale jistě řítí do pekel a jen doufám, že to tvůrcům dojde.. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelná adorace drog (stejně, jako např. v sitcomu Máma), mě doslova odpuzuje. Oleg a Earl jsou celkem zábavné postavy, kvůli kterým se občas zasmějete, ovšem dvě hlavní ženské hrdinky, jsou nejslabším článkem seriálu. I když na Caroline se dá aspoň dívat... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

1. série: Začalo to slibně, vlastně více než slibně... Dvě sympatické hrdinky, z nichž jedna je ženskou verzí Bernarda Blacka a druhá sympatičtější verzí Paris Hilton. Svěží a neotřelý humor, velké množství nejrůznějších narážek, božský kůň Kaštan, rázný pokladní Earl a (dvoj)smyslný kuchař Oleg. K tomu nějaký ten cíl do budoucna, tedy vydělat peníze a rozjet soukromé pekařství... Vážně paráda. Jenže pak přišel díl patnáctý a s ním Sophie, postava, za kterou bych někoho zavraždil. A ze všeho nejhorší je, že se jí seriál asi jen tak nezbaví a ta matrona bude stále "důležitější". Původně zamýšlenou čtvrtou hvězdičku strhávám za ni a za závěr série, který na to, že se roztáhl na dva díly, nebyl vůbec ničím zvláštní.___2. série. Čtvrtou hvězdičku nepřidávám, zlo jménem Sophie totiž ještě zintenzivnělo a je mnohem nesnesitelnější než v první řadě. Škoda, škoda, protože jinak jde opravdu o poměrně svěží podívanou.___3. série. Třetí řada je bohužel ještě slabší než předchozí. Humor se veze na dosti očekávané, prostinké a laciné vlně, epizody vlastně nemají žádný spojující příběh, jakým bylo v první řadě vydělávání na otevření krámku, k tomu nesnesitelná Sophie a změna českého dabingu, který z obou hrdinek dělá zkrátka a dobře husy. První sérii bych dal čtyři hvězdičky, druhé tři a téhle dvě. Takže v průměru vycházejí tři. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Max a Caroline a dortíkový sen. A nemůžu opomenout na Olega, Hana a Earla. Celkově dost komediální partička. / Viděné epizody z 1-5 série *116.dílů / Sleduji 6 sérii ( Hodnocení: 8/10) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

Reklama

Reklama