Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

F.man 

všechny recenze uživatele

Strašně super. Kočandy si to v tomhle seriálu, který se nebere ani za mák vážně, prostě dávají. Totální hovado Max a slečinka Caroline jsem dvojice k pohledání. K tomu pečou koláčky a na zahradě mají koně. Šéfa jim dělá metrový asiat a jedna z nich chodí s týpkem, který bydlí v popelnici. No neber to. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zařízla jsem to asi v půlce druhé série, protože jsem už ani neměla chuť se dívat na další díly. Příběhu celkem došel dech, začalo se to motat stále dokola bez nějaké opravdové dějové linie. Za naprosto nešťastné považuju rozšíření role Jennifer Coolidge, narozdíl od hlasů na pásce, já měla chuť při jejím příchodu otráveně skučet. Jenže mým největším problémem je, že mi to nepřijde ani moc vtipné. Kvůli jízlivým kecům se nemusím koukat na televizi a upřímně Kat Dennings tu její drsňačku vůbec nežeru. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tři epizody, dvě dívky na dně a jeden zklamaný divák. Nevěřím těm holkám ani co se za nehet vejde, nejsou ani sympatické a humor je takový strojový, bez života. Dále nesleduji, nehodnotím (pokud mě tedy žena nepřemluví:). /// Tak nakonec jsem to dokoukal, Max ujde, ale Caroline to celkem sráží, takže druhou sezónu už ne. Americká telina má v zásobě lepší kousky. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :) ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Po polovině první série můžu říci, že se jedná o podprůměrný sitcom s minimem vtipů, které padnou na úrodnou půdu. Alespoň u mě ne, a to mám rád komedie leckterého typu. Pár scén se v každém díle povede, většinou to jsou ty s Olegem, větší část je ale dost vlažná - navzdory tomu, že tu různé narážky lítají (zejména z úst Max) dost často. Ale kvantita nenahradí kvalitu 50 % ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Zvučka a predelové jingle sú úryvky piesne "Second Chance" od Peter, Bjorn & John. (Sagara)
  • Caroline (Beth Behrs) se zmíní, že jejím přítelem byl Mark Zuckerberg, což je internetový podnikatel, spoluzakladatel, prezident a výkonný ředitel Facebooku. (Duoscop)

Reklama

Reklama