Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh amerického agenta, který má za každou cenu v Sofii vypátrat vraha, který zabil několik zločinců. Agent se zamiluje do tanečnice, pohybuje se ve společnosti diplomatů v nejrůznějších místních barech, navštíví psychology, zatímco se snaží splnit svůj úkol. Podaří se mu zjistit kdo je vrah, a podaří se mu ho zlikvidovat? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to asi takhle: Slejtr se objevil a něco říkal. Nějaká odporná, ale fuckt odporná, prkenná bloncka má trauma. Opět se objevil Slejtr a něco říkal. Nějaká bruneta odpráskla pár Bulharů tak, že je střelila do ramene a oni okamžitě zemřeli. Odporná bloncka má zase trauma. Neuvěříte, ale znovu se překvapivě objevil Slejtr a něco říkal nějakým Bulharům. Nevím, jestli to bylo k ději nebo jen tak mlel. Bruneta odpráskla dalšího Bulhara a jeho psa. Bulhara střelila zase do ramene a ten namístě skapal. Pes nevím. Slejtr se náhle objevil u Šadrlenda a něco si povídali. Zřejmě to bylo něco zajímavého, ale smysl to moc nedávalo. Znovu odporná bloncka a její trauma. Slejtr se objevil na poli, něco tam očumoval a opět něco povídal. Něco o teroristech. A právě v tu chvíli mi došla trpělivost, zamumlal jsem něco o tom, že se na to, kurva, nedá dívat, klikl pravým na adresář Assassin's bullet, vyhledal odstranit a klikl levým. A raději jsem to ještě pro jistotu vyvajpoval, aby se to už nikdy znovu neobjevilo. Bylo to tuším v čase 42:28. ()

Unr3aI odpad!

všechny recenze uživatele

Tak stupidny film ako tento som nevidel ani nepamatam, nabuduce budem pozerat radsej von oknom. Zlhavy dej, totalne o nicom, polku filmu rozhovory u cvokara, horibilne vsuvky z pamate zenskej, ktora bola vlastne dobra ale sem tam si vyrazila zastrielat na zloduchov a ako bonus totalne nesymapticka az miestami protivna. (7%) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení zní lákavě, leč moc toho nepředvedou. Obsahově to také pokulhává. Málem jsem to vypnul. CITÁT - Jste jediněčný...... Moc se mi to nelíbilo, a jediným opravdu velkým lákadlem je Elika Portnoy. Její proměny jsou dokonalé a vždy zůstane krásnou a pohlednou. Slyšet jí zpívat a vidět ji tančit, to stojí alespoň za jedno puštění tohoto příběhu. Připočtu celkem dobrou hudbu a dávám 40%. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Kup si vypalovaný DVD za pár halířů nebo si to stáhni z netu !!" Tak už jen za tuhle repliku z úst ruského gangstera operujícího v Bulharsku si tahle nebetyčná šmíra, díky níž jsem si naprosto přestal vážit Isaaca Florentina, který se prostě měl raději držet svého kopyta, místo koryta, a ne zkoušet dělat zázraky se scénářem Elicy Portnoy a několika dalších bezejmenných odvážných poloretardů aspirujícím na lejno roku, potažmo i Donalda Sutherlanda, že do podobného projektu vůbec šel, byť možná doufal, že jde o vtip, snad ani žádné jiné hodnocení nezaslouží.. Tak toužíte-li vidět milou, totiž nesmírně myslícího diváka urážející, seagalovinu bez Seagala, toho totiž nahradil hubenější, zato zjevně o dost zoufalejší Christian Slater, pak Assassin's Bullet je jasná volba !! Ale musím vás upozornit, že už jsem velmi dlouho u ničeho tolik netrpěl.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 2/10 Akce 4/10/// PLUS: jak se k tomuto filmu upsali Slater, Sutherland a Spall je mi záhadou, ale jsou tu a kdo je má rád, tak se na tento film možná právě kvůli nim podívá, byl jsem zvědav na to v čem je tento film tak špatný, že má tak nízké hodnocení, odpověď je následující MÍNUS: budou SPOILERY-postava kterou hraje Slater je v příběhu úplně zbytečná, jeho stále návštěvy v klubu kde se zamiluje do tanečnice, která je vlastně hlavní vražedkyně, setká se tam se svým starám přítelem (Spall), který "ovládá" právě zmíněnou vražedkyni a donáší své informace šéfovi (Sutherland), který vlastně za tím vším stojí a vydává rozkazy, krom toho "záporáci" které nájemná vražedkyně likviduje jsou vám úplně ukradení a v příběhu nemají žádnou váhu, jsou to jen cíle, nic víc, akce působí směšně, protivnici si nabíhají na kulky jako ovce na porážku./// Shrnutí: Není to největší průšvih co jsem viděl. Dá se to dokoukat, přesto, že to nedává moc smysl a vše co se děje je takové nějaké zbytečné, nikdo nemá moc co hrát. Dějištěm je Sofie a to čistě proto že náklady na natáčení v Bulharsku si může režisér zaplatit z kapesného. Každopádně takto nízké hodnocení si film zaslouží./// Celkem 34%/// ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Pri odstrelení druhého cieľa si je možné všimnúť, že Pomstiteľ si pred výstrelom upravoval na puške vzdialenosť, ale pri pohľade cez zameriavač je vzdialenosť stále na nule. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama