Hodně dobrá věc z právnického prostředí, v některých momentech připomínající geniální Ally McBealovou, ať už v mimořádně vtipných dialozích či správně praštěnou absurdností některých kauz.. 80%(11.9.2011)

sice to neni uplne perfektne odvedena prace, ale ma to svoje kouzlo. dalo by se to zaradit jako guilty pleasure(2.7.2011)

Není to vyloženě špatné, ale většina charakterů a celkově typ humoru mě až tak nezaujal. Jsou tam někdy skvělá místa, někdy se zase docela nudím v pasážích, které asi měly být strašně zábavné, ale mě přijdou vyloženě trapné. Takže kvalita hodně kolísavá. Ve srovnání se Suits, další seriálovou novinkou z právnického prostředí, působí Franklin & Bash strašně odfláknutě.(2.7.2011)

Není to k popukání, ale jsou to zatím celkem zajímavě řešené soudní případy s nadsázkou. Člověk u toho může odpočívat, ale ne moc přemýšlet. ... Později: Po shlédnutí Suits mě to nějak najednou přestalo bavit.(16.7.2011)

příjemný a veselý serial. Vlastně po dlouhé době něco zajímavého z tohoto prostředí a je dobré zase vidět Malcolma McDowella. Herci jsou zde v dobře sehraný a působí to nenuceně. Čekám na další sérii a doufám, že bude stejně dobrá jako ta první.(20.1.2012)

Parádní komediální seriál z prostředí soudní síně a právnické firmy. Nemám, co vytknout. Metody hlavních hrdinů jsem neobvyklé ale účinné a setsakramentsky zábavné. Zatím jsem povedlo: aby si svědkyně při svědectví sundala blůzku; opít se v soudní síni; líbat se s klientkou v soudní síni. I když to zní šíleně ke každé téhle akci mají důvod, který pomáhá vyhrát případ. Obvykle na právnický seriál nekoukám, ale tenhle mne dostal a pro mne nejlepší seriál léta 2011. Doufám, že nezklame ani v roce 2012...(25.6.2011)

• tcheque

Ježišmarja už zase "šokující" "právníci" ,o///(8.10.2011)