Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Tak všeho moc škodí, že jo? No a tohle je toho zářným příkladem. Romanťárna, která není ani o té svatbě, ani o vztazích a ani o lidech. Hlavní postavy jsou naprosto pitomé, dialogy jsou naprosto nereálné a situace divně vyhrocené. Výsledek je prachsprostě de*ilní. Tak, teď vidíte, jak jsem se rozčílila. Celé se to totiž točí okolo toho, že obsazení slibovalo alespoň něco a děj by nemusel romantické komedii vadit, ale jak vidno, když to do ruky vezme nějakej mamlas, co si to musí sám napsat a pak ještě odrežírovat, přinese to pěkně shnilé ovoce. Prostě, nemůžete dělat víc věcí najednou, pak se ani jedné nevěnujete pořádně. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

The Big Shitting ~ De Niro totálně zesenilněl. Před chvílí se mi z jeho Malavity chtěl skoro brečet a vzápětí se představil ve skvadře známých jmen, tvořících lejno. Velkou svatbu jsem tak ve výsledku stihnul asi tak za 30-40 minut, protože vidět v celku, musel bych nejen samotnou televizi, ale celý byt vyhodit oknem, abych tu pachuť "komedie" ze sebe shodil. Co na tom bylo komediálního? Že se všichni chovají jak pacienti bloku E pro mentálně narušené chovance ústavu pro choromyslná individua? Že Amanda, to mě nepřekvapuje, Katherine také ne, i když ta by mohla mít i navíc, Robina sjem nikde moc poslední dobou neviděl, takže asi musel, Diane poslední dobou také účinkuje v kdejaké konině, Robert fakt senilní, ale že i Susan? Ještě kdyby to tak točil někdo, jehož kamarádi by na účinkování kývli ze známosti, ale ono to točila nějaká neznámá nicka! Děs! Komedie? Ne, děs. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je velice pěkné, bohužel film až tak ne. Čekal bych, že to bude zábavnější. Každý tam spal s každým, nehledě na rodinu. Nemůže mít děti, ale je těhotná. Je panic, ale brání se sestřičkám který se o něj skoro perou, ale nakonec je velice ochotný na to skočit s nevlastním sestrou. Amanda mohla dostat víc prostoru, ale to bych chtěl asi moc. 40% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

DeNiro hraje to, čo hraje v posledných rokoch a tá jeho bieda už trvá dosť dlho. Herecky dobre obsadený film sa prezentuje dosť trápnym humorom, o ktorom som si naivne namýšľal, že vyšiel z módy. V závere zistíme, že každý spal s každým atď... Celkovo scenár je jedna veľká katastrofa a tak rozmýšľam ako DeNiro sedí doma, číta túto sračku a dokáže prikývnuť... Áá, hraje tam môj kámoš R. Williams a Susan? Ok, idem do toho, bude sranda! Jediným prekvapením pre mňa bola S. Sarandonová, ktorá na svoj vek vyzerá výborne. Tri veľmi tesné hviezdy a aj to len z dôvodu, že mám DeNira stále rád. Slabý priemer, ktorý stačí vidieť raz. 50%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu zdejší srovnání s Mamma Mia, to opravdu ani omylem, Mamma Mia byla tak o tři třídy výš. Tady to pro mě bylo docela zklamání, a to jsem nečekala, že to bude nějáká bomba. Asi jediné co na tom stojí za to je to obsazení, jinak vtipy snad žádné, příběh taky nic moc. Přidávám hvězdičku za to obsazení. 3* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama