Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (64)

Trailer 3

Recenze (1 357)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Po minulý nadupaný jízdě se vydává stejná banda na další trať, jenže tentokrát maj ty káry nějak neskutečně prožraný rezem a nitra vypotřebovaný .. a aby toho nebylo málo tak jsou z nich hodňáci. A co víc, kosti tu nepraskaj, s kulkama v těle by se dalo mazlit a záporáci, ačkoliv celou dobu ceněj zuby, tak nakonec vůbec nekoušou. No, od ještě větší pohromy, než jsou ty dvě hvězdičky ode mě, je zachraňuje jen to jejich umění víc než dobře kroutit volantem, toť ale vše. Tohle už není zběsile, to je s prominutím na hovno .. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Šestej díl by mě skoro dokázal přesvědčit o tom, že Luke Evans je ten nejhorší herec na světě, kdybych ho neznala z mnoha skvělejch rolí. Ale Fast & Furious je žánr sám pro sebe a jen některým hercům dokáže zvednout kredit. Taková Gal Gadot dostala zdejší tři díly jako záplatu za to, že se nechytla v Quantum of Solace a během těch let to dotáhla z debutující Miss na někoho, komu vzdává hold Disney ve dvojce Wreck-it Ralpha. To není špatná bilance. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, co proti tomuhle akčnímu filmu někdo něco má...?! Jako střih je právě parádní, je přesně sekanej ve stejnejch intervalej jak v klidných, tak v akčních scénách, takže alespoň při domácí projekci mne osobně vůbec nerušil. Hodně se tam první hodinu kecá a je to takový samozřejmě teenagersky uhozený a trapný. Ale je to kvalitní, rychlý, Dwayne Rock vládne plátnu při každým nástupu, úžasný jsou fighty v metru (ten zápornej "Japonec" je fakt dobrej ... , sakra vždyť to je Joe Taslim z The Raid (2011), díky uživateli/kámošovi RAIMI za upozornění...!! ;-) )) ... závěrečná půl hodina, kterou jsem vůbec nečekal je pak opravdu hodně super. Sice to není tak dobrý jako pětka, ale je to parádní. Možná jsme čekali víc, ale ony ty "Furiousy" nikdy nebyly kdo ví co, jen ta pětka byla ohromným překvapením a té se už nic asi nevyrovná ... Za mě spokojenost. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Lin narazil na vlastní limity, jelikož mu situace, kdy jde o hrdiny a jejich citové interakce, unikají, čímž si řeže vlastní větev a ve finálním rozhodování nemůže nabídnout víc, než obětavé pohledy a teatrální gesta, což za předpokladu, že nevypaluje žádnou zásadní akční bombu, jen technicky stále brilantní aranžmá, které od minula opustilo jakous takous realitu a vydalo se do sci-fi žánru (navíc bez zásadního highlightu), nutně znamená slušný držťkopád, který nakonec brzdí herecká sestava, kde se všichni do svých rolí zaparkovali způsobem, jakoby se právě pro ně narodili. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak co to tady mame nudne a unyle 6? hmmm no nevim do tyhle serie se asi proste nedostanu petka byla solidni zdalo se mi ze mela urcite vetsi tempo tady mne proste ta neakcni vypln a radoby coll hlasky doslova nici Rock je ukrutnej drsnak pravda ale ja ho furt nejak zvlast nemusim no a ty kecy a ze jich bylo pozehnane to nevytrhnou nastesti teda je tu par scen ktery to zachrani solidni porce litajicich aut a uznavam ze je to aspon celkem prehledne natoceno u mne asi nejvic zabodovala jizda tankem po dalnici ktera je opravdu velmi ambiciozni destrukci i kdyz zakoncena asi tou nejvetsi unrealnosti jakou jsem kdy v zivote videl (neprozradim o co jde nechte se prekvapit) takze takhle slusna akce by byla ale nic to nemeni na dojmu ze to na mne porad pusobi takovym umelym dojmem proste takova vyklestenost ktera je desne sik a trendy aby teanegeri mohli nadsene vriskat v kine a metat po sobe popcornem v cem spociva kult teto serie holt asi nikdy nepochopim ale prezil jsem nakonec ty 2 hodiny bez vyraznejsi ujmy tak co asi porad lepsi nez dratem do oka... ()

Galerie (82)

Zajímavosti (62)

  • Owen Shaw (Luke Evans) je první "záporák" filmové série, který není ani drogový magnát, ani zkorumpovaný policista. (S.W.A.T)
  • Když Hobbs (Dwayne Johnson) vytáhne zbraň na velitele NATO na základně ve Španělsku, nenatáhne kohoutek, přesto se zvuk natažení ozve. (Axarus)
  • Obří nákladní letoun v závěrečné scéně je Antonov An-124 Ruslan. Některé zdroje uvádějí An-225 Mrija, což je ale lehce ověřitelná chyba (má totiž 6 motorů). (Tony-Z)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama