Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel Echelon1 smazal svůj příspěvek.

PePiG7

PePiG7 (hodnocení, recenze)

myslite si take, ze v zaverecne scene u garaze spolu nebyli fyzicky pritomni na nataceni Vin a Rock? vypada to strasne neprirozene jak kazdy kouka primo hled

na příspěvěk reagoval Spiker01

Příspěvek byl smazán administrátorem.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Je to debilny film od zaciatku az do konca. Stupidne dialogy. Nestkutocne dotuzeny (udajne) Dodge Charger. Este sa prida tank s plexisklom. Shaw si pride trapne pokecat s Torettom. To fakt? Toto ludia zeru a daju tomu 71%? Boze, kde to zijem?!

na příspěvěk reagoval ywo666

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja tiež, Statham je velký prínos ... ale čo na to tí chlapíci pod nami ? :-) Ked zistia že záverečný fight neskončí pretekom asi ich drbne :D

na příspěvěk reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Shakers

Hodnotenie, tržby, fanklub, výskyt celebrít vo filme. Séria ide hore. Do sedmičky dávam, veľké očakávania.

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

ywo666

Vždy sa nájde niekto, kto by sa naháňal dokola 6 a viac dielov. Hodnotenie hovorí za všetko, nieje čo riešiť.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vasekdvor , JohnnyBane

Tak niektorý sú naopak veľmi radi kam sa séria uberá. Osobne považujem prvé tri diely za slabé. Tuningová honitba a preteky (dobre, trochu áno, ale ak je toho veľa, rýchlo začnem závať) ma extra neberie. Práve transformácia na akčný film je to najlepšie čo sériu mohlo kedy postihnúť.

na příspěvěk reagoval Shakers

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnocení, recenze)

Už od 4 dílu by se to nemělo jmenovat Rychle a zběsile. Série filmů to není špatná ale pod pojmem Rychle a Zběsile jsem si představoval "Závody" jako v prvních 3 dílech.Tohle už prostě není rychle a zběsile ale "Zbraně, zločinci a možná i rychlost".

na příspěvěk reagoval JohnnyBane, ywo666

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo proč do tohohle dílu neskládal hudbu Brian Tyler? Že by tenhle nějak zazářil, to se říct nedá.

Uživatel LeonaSix smazal svůj příspěvek.

LeonaSix

LeonaSix (hodnocení, recenze)

 Ahojte všichni nevíte někdo prosím jak se jmenovala v tomto filmu Gal Gadot a v jakém čísle domu bydleli Dominik s Miou ? nemohu to nikde najít

na příspěvěk reagoval dj_wes, VojinRyan

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Inak povedané, už s tých pretekov vyrastali. V jednotke predsa boli mladý a potrebovali prachy. Neviem si predstaviť, že by sa na staré kolená furt len tunilo a pretekalo. Tak to to má aj lepší príbeh a akciu.

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Je pravda, že tam sa medze nekladú. Teda takmer nie. Ale mne sa páči, čo z danou sériou urobil Lin. Akým smerom to vybral. Keď si to porovnáme ako nám to rastie herecky aj vizuálne. V 1. diely bol celkom mladý Walker, ešte nie moc docenený Diesel a mladučká Rodriguez + zvyšok. Pri pozeraní ani človek netušil, čo z toho bude. 2. diel bola odbočka ( kde si plno ľudí povedalo, že trochu mimo, kde ale tiež netušili o čo pôjde. ČO možno ani štúdio nie ). Spozanli sme mladého Romana Pearca. 3. diel prišiel Lin s niečím " iným ". S niečim čo tu ešte nebolo. Ale Lin + Diesel (ako ďalší nový producent) sa dohodli na " záverečnej trilógii ", kde sa opätovne spojí stará parta s jednotky. A ďalej to každý už pozná. Dokázal pospájať scény a jednotlivé diely do uceleného príbehu, kde aj tie na oko možno zbytočné diely zapadli dobre. A sérii sa darí, pribudli ďalšie tváre ( Gisele, Hobbs a podobne ). Séria rastie herecky a príbehovo sa dopĺňa. Samozrejme, že niektorým chýba daný " feeling " jednotky, kde boli závody a tuning ako za čias Underground dvojky. Ale aj tá séria sa zmenila. Lebo nedá sa robiť 7. dielov o tom istom. O závodení. To by už nudilo. Takže ja som rád, že to posúvajú vpred. A ako si povedal, nemajú problém urobiť zvraty ako keď obraciaš palacinky na panvici.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

VojinRyan

líbí se mi taky, že na rozdíl od jiných velkých filmů se v FaF sérii nebojí pěkných opravdu pořádných cliffhangerů. To mi skoro všude jinde chybí. 

na příspěvěk reagoval VojinRyan

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

Taktiež sa prikláňam k názoru, že daná scéna parádne navnadila a konečne plnohodnotne zasadila 3. diel do príbehu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Philipos

Philipos (hodnocení, recenze)

práve som dopozeral Furious 6 ale tá posledná scéna v Tokyu je na mňa už fakt veľa, absolútne to tam nesadlo s tým Stathamom , ..... som v tom sám ?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, ywo666

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Gabushka

Aha... já zatím nechtěl dění okolo 7. dílů sledovat, dokud jsem neviděl tenhle 6. ale neviděl jsem ani Hana ani Gisele v hercích na 7. díl... takže sem předpokládal, tak to jsem rád že jsem předpokládal špatně... :-)

každopádně to je super, udělala jsi mi radost... :-)

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Aha, tak asi nebude no... já ten příspěvek psal jakoby úplně na konci filmu, ale ještě před tou závěrečnou scénkou v Tokiu....

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Tak jsem to konečně viděl... po akční stránce je to stejná parádní jízda jako 5. díl, což je super.... ty akční scény v autech, všechny v rychlosti atd... prostě masakr, skvěle se na to kouká...

SPOILER.... jen mě nejvíc nasrali s tím, že přišli o Gisele....:-( Han je dobrej borec, bylo mi ho až líto...

v příštím F&F asi už Han nebude vystupovat co...?

na příspěvěk reagoval Gabushka

InGen

InGen (hodnocení, recenze)

1. díl přepadli kamion.

2. díl přepadli loď

4. díl přepadli cisternu s několika přívěsy

5. díl přepadli vlak

6. díl přepadli letadlo

na příspěvěk reagoval mm13

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Jinac vcera jsem konecne dokoukal sestku a rikam si ze jsem stastny ze u sedmicky uz bude jiny reziser. Podle me uz v ted meli zkusit nekoho dalsiho. To co se v tom filmu predvadelo byla fakt prepalene. A je jedno jestli slo o akci nebo o vtip vsechno bylo o tolik prehnane ze uz to ani cool nebylo jako napr. trezor v petce. 

Urcite se mi ale libila velka navaznost na petku (Braga, apd.) a ty uvodni titulky u kterych jsem si rikal: "Co to kurna sleduju za serial? :D" - v dobrem ;)

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Prosimte vsichni tady co se o FaF zajimaj vedeli ze Tokyo Drift se odehrava az po 4,5 a 6. Uz jen kdyby ti to samemu nedoslo tak to nekolikrat tvurci rekli ;) :D

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama