Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

SoulAsAGem

SoulAsAGem (hodnocení, recenze)

ywo666: Krásně řečeno, Michelle je vážně fajn, jsem ráda, že ji opět uvidíme, ale fakt, že je tu nová tvář a že se na Ginu dá skutečně dobře dívat! Jednak je skutečně pěkná baba a v kleci vážně válí..Já jí fandim.

LamQa

LamQa (hodnocení, recenze)

Neviete aku ulohu bude mat Joe Taslim? Videl som ho v Serbuan Maut.

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

ywo666: No Gina není zase nic extra pro mě :D Ale však jasné, každý máme svůj vkus a názor takže vás tady nebudu zbytečně přesvědčovat o své pravdě :D Hlavně ať obě slečny dostanou dost prostoru, a  ať si spolu klidně střihnou i bituku kterou Michelle vyhraje :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Chipsonator: To ja budem držať stranu SoulAsAGemovi a tiež sa viac teším na Ginu. Michelle je fajn, ale nič extra. Nie je ani najkrajšia, ani najlepšia herečka, ani neovláda bojové umenia.

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

SoulAsAGem: pche Gina, Michelle Rodriguez to je zase můj důvod proč se těším :D

SoulAsAGem

SoulAsAGem (hodnocení, recenze)

Chipsonator:  To souhlasim, možná se těšíme ještě víc, jelikož nevíme na co... :) Ale na co vím, že se těším je Gina Carano!

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1: Tak sú to zločinci a Rock sľúbil, že ich bude prenasledovať. Takže verím že bude priestor na bitku. Po piatom diely sa odveta neskutočne pýta. A tiež ma zaujíma, či Gina niekomu nakope riť. Paul Walker tiež fušoval do bojových umení tak by to mohli dať dokopy. Hlavný záporák je Evans a na ňom sa nemôžu vyriadiť všetci. Navyše sám o sebe nie je žiadne bitkárske terno.

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Bude nová spolupráca a bude treba nájsť nocého záporáka_ Podľa mňa :]

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666: nevim nevim, ale přišlo by mi blbý, aby Rock a Diesel opět uskutečnili bitlu. Diesel mu přece zachránil život v pětce. Podle mě bude Rock s Dieselovým týmem spolupracovat, ze začátku bude trochu prudit, ale podvolí se, pokud se opravdu porvou a bude Rock velký nepřítel ve filmu, tak je to jeden velký mínus a to hodně velký - můj názor. :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen: Však ja mám rád Stathama o tom žiadna. Ale už dávno písali, že bude aj sedmička. Tak nech hrá v nej a naplno. Momentálne má ale kopec projektov. Plus stále treba počítať s tým, že do roka začne natáčanie Expendables 3, kde by nemal chýbať. PS: Dúfam, že bude odveta bitky Rock vs. Diesel a tento krát s iným výsledkom :D

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666: Ale máš pravdu. Já vsázel zejména na to, že bude vedoucí party, kde je nyní Letty. Ale Rock mi stačí.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

datos: Robil to nejaký kokot lebo na troch fotkách je Gina Carano, ale na druhej je Kyra Gracie. Navyše napriek tomu, že som veľký fanúšik Giny, tie fotky príliš okato prikrášlujú realitu a objektivita mala asi cez vianočné sviatky voľno.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen: Ani mne by nevedil, ale nevyhnutne by to znamenalo, že niekto bude kruto nevyužitý. Radšej nech tam je viac Rocka a ja budem rád aj keď dostane nejaký lepší priestor Ginuška.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666: Mně by tu nevadil. :) Mně se nehnusí žádný jeho film, a to je jediný herec, nevím jak to dělá-

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen: Už by to bolo prepchané a neskôr by padali komenty ako bol xy nevyužítý. A zas 3 hodinový film z toho nechcem. Nech si nechajú Stathama na sedmičku.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Pořád se nedokážu smířit s tím, že se Statham nedohodl s Universal. S ním by to bylo Boží dílo :) 

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Žralok: Faggot, Tak ak Diesel Vin presne :D Pardon, moja chyba, dlho som to nevidel. To bude tým, že iba raz :D Ale mám to znova nachystané ako fimový klenot opäť k zhliadnutiu :)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Isomut: Nechtěl jsi říct že Diesel byl "ten druhý ?". Dwayne a Rock je jedna osoba ;)

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Preto tam hral Rock, kôli akcii, to už bolo prakticky od začiatku jasné o čo tam pôjde, keď Rock bol policajt a Dwayne bol "ten druhý" :D Takže ľudia chceli vidieť ich súboj no a na to trebalo riadne akčné efekty.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Isomut: Ja dúfam v pravý opak. Ako je mi jasné, že autíčka k tomu patria, ale nech sa to s nimi nepreháňa. Práve preto sa mi páčil posledný diel. Že už to nebolo len machrovaní, kto má lepšie auto a kto je aký šofér. A samozrejme preto, že tam hral Rock.

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Žralok: Myslim, ze prave proto mela petka takovy uspech :)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama