Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (64)

Trailer 1

Recenze (1 357)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POTŘEBUJU TVOJI POMOC, DOME. POTŘEBUJU TVŮJ TÝM…“ /// Netrvá to dlouho a Rockovi při terapeutickým cvičení poprvý naběhnou na bicákách žíly. Nastal čas dát do kupy starou partu kolem Doma a Briana… Kurva! Konečně pořádně rychlá a zběsilá honička, okořeněná skokem z káry v rychlosti cca 250 km/h (možná i víc, v tom fofru jsem nestačil sledovat tacháč!) do hloubky cca 50 metrů (ber tu míru s rezervou, neměl jsem hloubkoměr!) - tedy z mostu na střechu pronásledovanýho sráče! (Uff, to jsem se zapotil! Ale co ten chudák? Víte, jak ho musej bolet záda!) Možná to bude znít blbě (po tom co jsem teď napsal), ale nezdá se to bejt zase tak blbý. Béčko, oslavující jednoduchost, rychlost žen a krásu aut. To, že jsou zde věci, na který tupě zírá i Bond (James Bond), jen navnadí akčněji založený intelektuály. Ta akce totiž nezná omezení a já lituju, že jsem nešel do 4DX! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Za věci, jako je sekvenční převodovka, turbodiesel nebo magnetický odlehčení bych i vraždil. 2.) Před každým žvancem děkuju Bohu za rychlý auta. (Policejní? Ti hrabe, ne?) 3.) Thx za titule ,,PrcekTK“ a ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pomohlo nehodnotit bezprostředně po zhlédnutí. Tenhle těžkotonážní výplach sice rozhodně zrát nebude, první dojmy ale byly hodně rozpačité. Já rozumím tomu, že se to nebere ani zbla vážně. Chápu, že slovo fyzika tu musejí hlavní postavy hledat ve slovníku cizích slov. Ale když má letištní runway tolik mil, že ji v nejrychlejším sporťáku na planetě neprojedete ani za deset minut, a Vin Diesel dělá ve scéně na dálnici opovážlivou konkurenci Snyderovu Man of Steel, stejně to diváka praští do očí. Neradi odpouštíte přehané scény na úkor zábavy? Tady budete trpět. A pak je tu ta nejdůležitější strana mince: v ní hláškují The Rock, Diesel a Tyrese Gibson jako o život, zavodí se tady mnohem častěji než posledně (už od super začátku!) a hlavně je to po x měsících první blockbuster se skutečně přehlednými akčními scénami. Žádné tři střihy na jeden úder pěstí - přesně naopak. A vůbec, co může být špatného na snímku, ve kterém udělá během výslechu Dwayne Johnson ze zadržovací místnosti s podezřelým doslova kůlničku na dříví? Asi nic. Nechte půl mozku doma, do sálu výjimečně kýbl pop-cornu, a užijte si Váš osobní "film roku". Wrong team, bitch! ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"PLAN B? WE NEED A PLAN C, D, E. WE NEED MORE ALPHABETS." --------- Šestka alias jediný film z celej série, na ktorý som sa tešil, najmä teda na rozuzlenie toho scenáristického výplodu z konca piateho filmu s Letty. Ťažko to celé hodnotiť. Zhovievavé prižmúrenia očí sú aktuálne prítomné a dosť mi zahmlievajú úsudok. Mohlo to byť aj za štyri nebyť tej stupídnej scény s tankom a hlavne nebyť toho ultra stupídneho (priam sa mi chce použiť už vulgarizmus) finále s lietadlom na dvesto kilometrov dlhej ranveji. Za to by sa im patrilo pacnúť odpad na čelo. Musím však nechať za tri kvôli návratu späť na adresu 1327. Podradný dôvod, viem, uvedomujem, žiaľ, slabosť pre prvý diel je silnejšia... ♪♫ ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Všude na tuzemských webech se v článcích a diskuzích psalo, jak se u F6 nemá řešit logika a že scén popírajících fyzikální zákony bude hromada... Ty vole, ale tohle??? Tohle už je fakt dost! Už jedna z prvních scén, kdy Rock vyslýchá jednoho ze zadržených, vypadá jaksi divně, nevěrohodně a řekl bych zbytečně přehnaně. No a tak je to s celým filmem. Justin Lin se pro tuto sérii absolutně vyčerpal, přičemž pětka byla jeho vrchol. Zde se jen tlačilo na pilu v komponentech jako je: větší, silnější, rychlejší, přehnanější. Scénář, resp. dialogy a důvody k bleskovým přesunům z jedné lokace do jiné popsané jednou holou větou působí snad až směšné. Naštěstí se na to pořád dobře kouká, protože Linova režie je dynamická a hlavně mu před kamerou pochoduje hustá parta bouráků a drsňaček. Rock snad musí hrát jednoho z robotů v Pacific Rim, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč je tak obří. Dieselův chraplák zase nikdy neomrzí. Evans zahrál slušného záporáka, Walker se naučil pár bojových komb a Gibson sype hlody a fakt baví. Akční scény udivují drajvem, monstrozitou a bohužel až přepáleností. Profláklá scéna "Guys, they got a tank" je pro mě akčním vrcholem filmu, ke vší smůle jí zakončuje let alá Clark Kent po trajektorii Charger Daytona - Michelle Rodriguez - protější strana dálnice. Závěrečné inferno s letadlem, které asi 12 minut sviští po ranveji, raději moc rozebírat nebudu, tam už jsem chvílemi nevěděl, kdo se kdy a kde pere s kým. Osobní fighty vcelku dobré, těšil jsem se na Kima Kolda, leč 140 kilová obluda z Dánska se neměla možnost příliš předvést. Soundtrack fajnový, We Own It fakt dobrá. Sedmý díl bude muset trochu ubrat z chamtivosti být co nejvíc cool a mega, protože ještě něco víc už se lidem líbit nebude. Nicméně to, že na něj opět půjdeme do kina, zaručuje Jason "vypadám už 15 let stejně dobře" Statham... 70% 160 miliónů dolarů(rozpočet)/787 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby se vystříhaly záběry, ve kterých Vin Diesel dlouze civí a v hlavě mu šrotuje, co to ksakru v tom scénáři četl, stopáž by se zkrátila o dobrých 90 minut. Zbyly by tak akorát dvě závěrečné, naprosto over the top sekvence (tank, letadlo), které trikaři a akční choreografové přepálili takovým způsobem, že blednou i hranolky v Mekáči. Tady k nim ale chybí ta sladkokyselá omáčka okolo. U "mluvení" jsem spal, u akce se bavil, takže asi tak. Některé hlášky ovšem tesat. 60% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (62)

  • V čase 01:03:25 si Brian (Paul Walker) při bitce ve vězení obmotává kus hadru kolem ruky, ale v následující scéně, kde dokončuje úder, už hadr na ruce nemá. (forkys)
  • Během natáčení na Tenerife bylo využito přibližně 150 aut, 4 tanky a 400 komparzistů. (virus10)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama