Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po 1 dílu: Připomíná mi loňské Happy Endings (ostatně si odtud vypůjčilo jednoho herce); uvidíme, jestli se vyškrábe na nadprůměr, nebo zůstane v (pod)průměru. Zooey je silný tahoun zábavy, ale toť vše, kluci zatím nic nepředvedli. Dám mu šanci. # Až třetí díl byl slibnější a můžu s čistým svědomím říct, že mě (v rámci možností seriálu) bavil. # Po 7 dílech - seriál se plácá někde mezi průměrem a trapností a nebýt Zooey, tak už jsem ho pustil k vodě. Humoru se jaksi nedostává. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

"Phoebe" odišla od Priateľov a našla si nových priateľov. Jeden z nich je čierny, ale toho vymenili hneď po prvom diely za iného člena najhlučnejšej menšiny. Veď biely divák černochov nevie rozoznať a čierny divák je rád, veď viete prečo. Ale nám sa predsa pletú Aziati. Nejako nevychytali. Oni vlastne nevychytali celý seriál. U každého seriálu sa po prvej sérii dá dobre identifikovať cieľová skupina. Tu ma však napadá maximálne tak baba, ktorá sa práve rozišla po dlhodobom vzťahu a strašne túži sa nechať znásilňovať tromi úplne cudzími chlapmi, ktorým za to ešte bude platiť vo forme nájomného. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Mě to baví velice. Všechny postavy se výborně doplňují, každá je něčím zajímavá a ani jedna epizoda nevypadá, že by byla vymyšlená stylem "tak o čem to bude tentokrát". Taky mě baví časté používání exteriérů a hlavně že to celé nevypadá jako sitcom a nedoplňuje to natočený smích. Mezi díly jsem si pustil epizodu z HIMYM a musím přiznat, že v porovnání s New Girl byl ten humor opravdu velice ubohý... Pokud vám sedne pilot, bude se vám líbit celý seriál. Jak jsem psal, mě to baví moc. "It's Jess!" ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zooey Deschanel, bohužel nehrající a nesázející na svůj odzbrojující šarm a smysl po humor (a ona ho v sobě má, ne že ne), se pitvoří v podnájmu u tria tří polen bez špetky komediálního talentu. Ne, že by to bylo úplně marné, ale již v prvních dvou epizodách se ten rozjuchaný styl relativně rychle přejí. Jedním z hlavních kamenů úrazů je, že Zooey k sobě nemá rovnocenného; ehm, vlastně vůbec žádného; komediálního sparing partnera. Nejde o to, že by jí nikdo nestačil sekundovat; on to ani nikdo nemá v "popisu práce". Je to jako byste vzali Přátele, vyškrtli dobře napsané epizody, chemii mezi herci i s jejich postavami a ponechali jen střelenou Phoebe. Chvíli by to asi utáhla, ale ne na dost dlouho a jen těžko po celý seriál. Ovšem pro ten Zooeyin kukuč jsem zatím ochoten to ještě chvíli snášet a žít v bláhové naději, že by tvůrci mohli jít přeci jen do sebe. Nahrazení dřeva Wayanse je rozhodně dobrý směr; škoda jen, že by nahrazen dřevem². ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama