• KevSpa

Pilotní díl byl pro mě dost velkým zklamáním. Vtípky spíše slabší až trapné, což žel nezachrání ani Zooey Deschanel.(14.9.2011)

• DaViD´82

Zooey Deschanel, bohužel nehrající a nesázející na svůj odzbrojující šarm a smysl po humor (a ona ho v sobě má, ne že ne), se pitvoří v podnájmu u tria tří polen bez špetky komediálního talentu. Ne, že by to bylo úplně marné, ale již v prvních dvou epizodách se ten rozjuchaný styl relativně rychle přejí. Jedním z hlavních kamenů úrazů je, že Zooey k sobě nemá rovnocenného; ehm, vlastně vůbec žádného; komediálního sparing partnera. Nejde o to, že by jí nikdo nestačil sekundovat; on to ani nikdo nemá v "popisu práce". Je to jako byste vzali Přátele, vyškrtli dobře napsané epizody, chemii mezi herci i s jejich postavami a ponechali jen střelenou Phoebe. Chvíli by to asi utáhla, ale ne na dost dlouho a jen těžko po celý seriál. Ovšem pro ten Zooeyin kukuč jsem zatím ochoten to ještě chvíli snášet a žít v bláhové naději, že by tvůrci mohli jít přeci jen do sebe. Nahrazení dřeva Wayanse je rozhodně dobrý směr; škoda jen, že by nahrazen dřevem².(30.9.2011)

Po ubíjejících úvodních epizodách, ovlivněných přeobsazováním a příliš dlouho neujasněnou dramaturgií (počkáme, na co budou lidi reagovat prvních pět dílů a podle toho budeme psát další epizody), solidní komediální nášup, v němž je čas na romantiku, vtipy a oproti konkurenci ohromný porce divnosti. Z předložených postav totiž normální není ani jedna a v normálním světě by už dávno skončily na sedativech. A to mi svým způsobem (a s kukadli Zooey) přijde dost svěží a zábavný.(15.5.2012)

Tahle holka se mi nastěhovat do bytu, tak volám do ústavu pro choromyslné. Po prvních deseti dílech zvyšuji na tři, ale silně pochybuji, že půjdu časem i výš.(30.12.2011)

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer.(11.10.2011)

Pro mě průměrný komediální seriál, který ničím nevybočuje, ničím neurazí. Na Zooey se naštěstí dá dívat pořád:) Po zakončení první řady musím uznat, že se na to dá dívat bez problémů, celá parta je zábavná, nejvíce jsem si oblíbil Schmidta :)(11.11.2011)

První díl byl průměr./ Druhý u mě haproval na hraně trapnosti./ Třetí už se kvalita zase zvyšuje./ A stále klesáme :( Je to škoda. Zooey Deschanel mám ráda a na seriál jsem se těšila. Humor mi ze začátku sedl, a tak rychle jak mi to sedlo, mě to taky opustilo a začalo mi to připadat trapny.(16.10.2011)

• Cherish

Pro mě docela zklamání. Seriál mi nijak moc vtipný nepřijde, spolubydlící nejsou nijak zajímaví a Zooey mi poprvé přijde trochu trapná, až otravná. Uvidíme po pár dalších dílech, nechci seriál zatracovat, ale nevěřím, že dojde k nějakému radikálnímu zlepšení.///Po druhém díle to vzdávám a snižuji na 2 hvězdičky. Myslím, že existují desítky kvalitnějších a hlavně zábavnějších seriálů, kterým raději obětuji svůj čas.(1.10.2011)

• BigDeal

Pilot (70%): Vyzerá to na úsmevný sitcom, ktorý by bol len ďalším tuctovým seriálom, keby v ňom nehrala Zooey Deschanel. Tá svojím prirodzeným herectvom a roztomilosťou zachraňuje aj slabšie vtipy.(24.9.2011)

• McClane

Hodnocení pilotu: Nejsem fanda Zooey Deschanel, takže nemám důvod na to koukat pouze kvůli ní. Pilot je velmi nevyrovnaný, místy má vtipné momenty, místy je pouze trapný, místy nudí. Trojka hlavních hrdinů mě nezaujala a roztomilost ZD na mě bohužel neplatí. Sayōnara! 40%(25.9.2011)

Těžko hodnotit po prvních dílech, ale pokud ty následující budou stejně laděné, máme se na co těšit. Zooey i její 3 noví spolubydlící se zdají být výbornou svěží kombinací pro nový úsměvný seriál..:)(17.9.2011)

Nejhorší na tomhle seriálu je asi Zooey, jejíž postavu vlastně nesnášim. Bydlet s takovou holkou tak jí udusim. A nejvíc se mi líbila postava Coache, která byla jenom v pilotu. Škoda.(23.1.2012)

• MonaSax

Zajímavá a půvabná Zooey se proměnila v ženu s příšerným vkusem a ještě horšími řečmi, proč to proboha udělala a opravdu nechápu, jak se to někomu může líbit. Mrzí mně to, taky jsem se těšila, že to bude nějaký osvěžující a příjemný a hlavně vtipný sitcom a ne trapnost nad trapnost. Myslím si, že se to nedožije druhé série a už vůbec nevěřím, že by laťka stoupla postupem času.(29.9.2011)

Jedna z mnoha novinek letošního seriálového podzimu, která si vede poměrně dobře. Zooey je opradu kouzelná a dokáže vyvážit i ostatní slabší hlavní postavy. Prozatimních 6 dílů mělo střídající kvalitu, od průměrných až po jeden naprosto senzační. V dnešní konkurenci seriálů mě přesto dokázala zaujmout natolik, že jí budu i nadále věnovat mojí pozornost a uvidíme, jestli se seriál ještě zlepší, nebo zůstane ve stojatých vodách.(22.11.2011)

Geniální. Styl humoru oslavující trapnost a bezprostřednost postav mi naprosto vyhovuje. Pilot mě dostal a po asi 20 dílech můžu říct - ne dokonalý seriál, ale určitě na 4 hvězdy.(23.4.2012)

On má takovou tenkou hranici mezi praštěností až trapností, na kterou si je třeba zvyknout. První dvě epizody jsem si zvykal a až v té třetí to všechno dobře tancovalo - možná kvůli mé "hmm náklonnosti" k Zooey jsem se vážně dobře bavil. Ona je prostě "netypicky kouzelná" a úplně celý seriál tím táhne. I když to určitě není žádná komediální špička, kvůli Zooey budu na to velmi rád koukat...(6.10.2011)

Pilotní díl mě dostal, líbil se mi výkon Zooey, ale jinak je herecké obsazení chabé. Uvidíme, co se z toho vyklube dál. Doufám, že seriál bude jen lepší a lepší a nebude stavět jen na výkonu Zooey.(22.9.2011)

• Vojťas

Po pilotu vzdávám. I když jsou v celém dílu 3 dokonalé vtipy, které vyvolali opravdu záchvat smíchu, zbytek nestojí vůbec za nic a je opravdu až odpudivě trapný, škoda. Zooey je tou zhoubou. ... Doporučuji 2 Broke Girls - přesný opak! ;-)(29.9.2011)

Na hipster sweetheart Zooey Deschanel se zatím nechytám. 50% (pozn. po 5 epizodách - už jo)(15.10.2011)

• MoiJe

Do 1x05. Myslela som, ze to bude vtipnejsie, zabavnejsie. Nesledujem dalej.(5.1.2012)

<< předchozí 1 2 3 4 5