Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Uff. Neskutečně divně napsané postavy hraničící s kandidaturou na odvoz do Bohnic a to ne v tom dobrém, vtipném smyslu slova. Úvod seriálu (který jsem vynechal) byl údajně velice špatný a provázelo ho i přeobsazování rolí. O to více mně šokuje, jak málo vtipné jsou další díly. A postavit celý seriál na tom, že je Zooey Deschanel roztomilá mi přijde trochu přehnané. Obzvláště když vezmu v potaz, že sama hlavní hvězda seriálu je spoluproducentkou. Narcismus? No nic, New Girl jde prostě mimo mně. ()

jolanek 

všechny recenze uživatele

I napriek tomu ako velmi sa mi paci Zooey, musim napisat kritku. Aj keby tam stala celych 19 minut hola a by si len hmkala a zmurkala zanechalo by to na mne vacsi dojem ako tento pokus o komedialny serial. Mam opat pocit ze Kasdan si z nas robi len srandu, mam pocit ze som nim bol zneuzity zo zadu a bez lasky :( dejova linia nie je, vyvoj v deji neexistuje. Jedine co tam je je sarmantna Zooey a jej prenesenie carovneho zhuleneho zivota do serialu. Fakt, radsej mohla cely cas recitovat ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Takhle skvělý pilot jsem už hodně dlouho neviděl, s jistotou mohu říct, že tento seriál bude totální pecka, dokud nedojdou nápady a doufám, že jich tvůrci mají hodně. Stačilo pouhých 23 minut, abych si oblíbil všechny postavy, které jsou naprosto perfektní a to se mi u většiny seriálů nikdy nestalo. Dále musím pochválit druh humoru, který ani nepotřebuje smějící se publikum, aby lidem došlo, kdy to mělo být vtipné. The New Girl je pro mě v oblasti seriálů zatím největší překvapení tohoto roku a s ním konečně přichází konec povinnosti dokoukat HIMYM, hurá, už bylo načase!!! :-). Druhá epizoda a hned zmizí Damon Wayans Jr, tohle možná fakt neskončí dobře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelá, skvelá, naozaj skvelá vec. Nepamätám si, kedy som seriál zhliadol za tak krátky čas. Nedokázal som sa od neho odtrhnúť. New Girl je sympatickou vzťahovou komédiou, ktorej hlavnou doménou je to, že nie je uzatvorená v jednom štúdiou ako ostatné komédie, ale využíva rôzne prostredia, čím sa stáva zaujímavejšou a pre mňa osobne aj vyspelejšou. Máme totiž možnosť vnímať rôzne prostredia, ktoré obohacujú charaktery ústrednej pätice. Vďaka tomu som si mohol každú jednu postavičku zamilovať. Nedokážem určiť, kto je lepší, alebo horší, pretože sa krásne dopĺňajú a prinášajú ako obvykle nový, svieži pohľad na riešenie vzťahových vecí. Neviem dokedy to tomuto seriálu vydrží. Hlavne keď prvou sériou nastavili tvorcovia tak vysokú laťku. Inak sa jedná o výbornú záležitosť, pri ktorej som sa po dlhej dobe naozaj schuti bavil. 1 séria 100% V druhej sérií aj napriek originálnym nápadom aj vzťahovým rozuzleniam začína značne upadávať. Mám strach o tretiu sériu a znižujem hviezdu. 2 séria 65%. 3 séria je pre mňa veľkým prekvapením. Každý jeden diel chrlí nápaditosťou a vzťahy sa krásne pohybujú dopredu pričom to nie je ani na chvíľu nudné, alebo prekombinované. Skvelé že sa vrátila postava Coucha. 3 séria - 90% Ďalšia séria v mnohom prekonáva tretiu. Som veľmi rád, že seriál nepadá do šedých vôd priemeru ale s každým dielom sa vyťahuje vyššie a vyššie. Neskutočne som si to užil a keď to 5 všetko zakončí (dúfajme) budeme tu mať nezabudnuteľný seriál. Zvyšujem hodnotenie a dávam si ho do obľúbených. Winston rulees!! 4 séria - 100% Ďalšia séria a ďalšie zlepšenie. Pomaly ale isto sa to posúva do veľkého finále a všetky tie vtipy a vzťahové posuny fungujú. Obsadenie Megan Fox ako dôležitej vedľajšej postavy bol skvelý ťah. Naozaj jeden z najlepších seriálov vôbec s kupodivu funkčným a dojímavým záverom celej série. 5. Séria -100%. 6.séria - 100%, 7 séria - 70%. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Seriál mě bavil 5 sérií...aktuálně jsem si dala pauzu :) :) Je to skvělé na odreagování :) Baví mě jejich humor, jejich svižné reakce a vlastně jsem byla nadmíru spokojená :) :) Někdy jsem to nechápala, což je co říct - ale o to víc mě to zajímalo :) :) Nejsem si jistá, jak to bude pokračovat dál, jelikož už v tu chvíli, co jsem viděla pro sebe poslední díl, tak jsem již měla takový ten pocit, že už se to jen natahuje a natahuje a už by mohli skončit s natáčením, ale ne..jede se dál..a bojím se, že se to tím zkazí. Mojí nejoblíbenější postavou byl Schmidt :) :) Který mi byl asi nejbližší :) Nick byl pro mě napůl idiot a neschopný člověk, se kterým bych já rozhodně nechodila :) :) Seriál ale vřele doporučuji :) ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Související novinky

Reklama

Reklama