Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který pobaví! Zooey Deschanel mi ze začátku moc neseděla, ale postupem času jsem si jí vážně oblíbila. I pánské osazenstvo je naprosto výborné a každý je tak jiný, že vlastně nechybí nic. Vtipu je zde dost, stejně jako akce, napětí i sexuálních narážek. Po delší době seriál, který na sebe přitáhl mou pozornost na 100%. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Takhle skvělý pilot jsem už hodně dlouho neviděl, s jistotou mohu říct, že tento seriál bude totální pecka, dokud nedojdou nápady a doufám, že jich tvůrci mají hodně. Stačilo pouhých 23 minut, abych si oblíbil všechny postavy, které jsou naprosto perfektní a to se mi u většiny seriálů nikdy nestalo. Dále musím pochválit druh humoru, který ani nepotřebuje smějící se publikum, aby lidem došlo, kdy to mělo být vtipné. The New Girl je pro mě v oblasti seriálů zatím největší překvapení tohoto roku a s ním konečně přichází konec povinnosti dokoukat HIMYM, hurá, už bylo načase!!! :-). Druhá epizoda a hned zmizí Damon Wayans Jr, tohle možná fakt neskončí dobře. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zooey Deschanel, bohužel nehrající a nesázející na svůj odzbrojující šarm a smysl po humor (a ona ho v sobě má, ne že ne), se pitvoří v podnájmu u tria tří polen bez špetky komediálního talentu. Ne, že by to bylo úplně marné, ale již v prvních dvou epizodách se ten rozjuchaný styl relativně rychle přejí. Jedním z hlavních kamenů úrazů je, že Zooey k sobě nemá rovnocenného; ehm, vlastně vůbec žádného; komediálního sparing partnera. Nejde o to, že by jí nikdo nestačil sekundovat; on to ani nikdo nemá v "popisu práce". Je to jako byste vzali Přátele, vyškrtli dobře napsané epizody, chemii mezi herci i s jejich postavami a ponechali jen střelenou Phoebe. Chvíli by to asi utáhla, ale ne na dost dlouho a jen těžko po celý seriál. Ovšem pro ten Zooeyin kukuč jsem zatím ochoten to ještě chvíli snášet a žít v bláhové naději, že by tvůrci mohli jít přeci jen do sebe. Nahrazení dřeva Wayanse je rozhodně dobrý směr; škoda jen, že by nahrazen dřevem². ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice dosti rozpačité, ale posledních pár dílů už více než solidně bavící komediální seriál, který samozřejmě nejvíce stojí a padá na výkonu Zooey Deschanel. Ta celý seriál táhne svým kouzlem a humorem a spolehlivě tak zastíní i zbytek postav, který ze začátku nemají moc co nabídnout. Už i její spolubydlící se ale začínají slušně rozehrávat a sympaťák Nick a roztomilej tupec Schmidt už taky stačili pár kladných bodů nasbírat. Uvidíme, jak se seriál vyvine dál, ale snad bude pokračovat v kvalitě nastavené posledních pár dílů. 70% Update po 2. sérii: Tahle partička začíná nabírat nehoráznou formu. Šílené vtipy a postavy záměrně balancující na hraně trapnosti (v tom dobrém slova smyslu). Ulítlé, svěží a postupem čím dál lepší, obzvláště díky výtečně napsaným postavám. Zooey a spol se nenápadně vyšvihli na současnou špičku komediálního žánru.80% ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama