Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Adorkable! Hlásali nespočetné plagáty po celom NYC. Poddala som sa reklame, žiaľ, zatiaľ nie som rovnakého názoru ako promotéri. Zooey mi je veľmi nesympatická ako osoba, postava je divná ale chcem ju vidieť sa vyvíjať. IMHO New Girl rovnako ako Glee u mňa stroskotáva na bezútešnom postrádaní normálnych charakterov a utápajú sa v snahe o rozmanitosť, výstrednosť, aby sa len zapáčili čo najširšej vrstve amerického publika. No 30 min. je tak krátko, že som schopná ich na oddych venovať aj do budúcna. Som zvedavá, čo prinesie sľúbený Justin Long. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 9. díle: příjemný odpočinkový seriál, u kterého se výborně zasměju. I ty vtipy mi tam přijdou skvělé, prostě se mi líbí tenhle mírně trapný smysl pro humor. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad mě Zooey a její parta kluků nezklame. Konec série 1. série: Jo nechávám ty 4*. Je to lehce nadprůměrný výtečný seriál a doufám, že bude další řada:) 18. 4. 2013 A nakonec tomu dám celách 5*, seriál netáhne jen Zooey, ale jedná se o dokonalou vtipnou souhru všech 5 hlavních postav s kratšími asistencemi dalších hrdinů. Pořád mě to baví a stále se nemůžu dočkat dalšího a dalšího dílu. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne úbohý seriál. Ako vždy je dobré dávať podobným kravinám nádej, lebo majú schopnosť sa postupne rozbiehať. Ale tuná je to každou časťou viac a viac úbohé a trápne. Postavy sa samé zabíjajú, dokonca aj ten suchý humor utiekol niekam do iného podobne trápneho seriálu. Príbeh je debilný a zaujímavý bol tak len v prvej sérií. Zbytočne som sa nechala zvábiť štatistikami čsfd. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama