Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Jess je až moc šílená a ze začátku i málo "ženská", ale to vůbec nevadí. Seriál má docela spád a zajímavé vztahové linky, které jsou ještě neokoukané, svěží. A není to jen Jess, kdo je šílená, ono ani ti 3 chlápci, co s nimi žije nejsou úplně v pohodě. Ale pokud máte rádi pocity přehnané do extrémů a pestré a šílené charaktery, tohle je seriál přesně pro vás. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

On má takovou tenkou hranici mezi praštěností až trapností, na kterou si je třeba zvyknout. První dvě epizody jsem si zvykal a až v té třetí to všechno dobře tancovalo - možná kvůli mé "hmm náklonnosti" k Zooey jsem se vážně dobře bavil. Ona je prostě "netypicky kouzelná" a úplně celý seriál tím táhne. I když to určitě není žádná komediální špička, kvůli Zooey budu na to velmi rád koukat... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelá, skvelá, naozaj skvelá vec. Nepamätám si, kedy som seriál zhliadol za tak krátky čas. Nedokázal som sa od neho odtrhnúť. New Girl je sympatickou vzťahovou komédiou, ktorej hlavnou doménou je to, že nie je uzatvorená v jednom štúdiou ako ostatné komédie, ale využíva rôzne prostredia, čím sa stáva zaujímavejšou a pre mňa osobne aj vyspelejšou. Máme totiž možnosť vnímať rôzne prostredia, ktoré obohacujú charaktery ústrednej pätice. Vďaka tomu som si mohol každú jednu postavičku zamilovať. Nedokážem určiť, kto je lepší, alebo horší, pretože sa krásne dopĺňajú a prinášajú ako obvykle nový, svieži pohľad na riešenie vzťahových vecí. Neviem dokedy to tomuto seriálu vydrží. Hlavne keď prvou sériou nastavili tvorcovia tak vysokú laťku. Inak sa jedná o výbornú záležitosť, pri ktorej som sa po dlhej dobe naozaj schuti bavil. 1 séria 100% V druhej sérií aj napriek originálnym nápadom aj vzťahovým rozuzleniam začína značne upadávať. Mám strach o tretiu sériu a znižujem hviezdu. 2 séria 65%. 3 séria je pre mňa veľkým prekvapením. Každý jeden diel chrlí nápaditosťou a vzťahy sa krásne pohybujú dopredu pričom to nie je ani na chvíľu nudné, alebo prekombinované. Skvelé že sa vrátila postava Coucha. 3 séria - 90% Ďalšia séria v mnohom prekonáva tretiu. Som veľmi rád, že seriál nepadá do šedých vôd priemeru ale s každým dielom sa vyťahuje vyššie a vyššie. Neskutočne som si to užil a keď to 5 všetko zakončí (dúfajme) budeme tu mať nezabudnuteľný seriál. Zvyšujem hodnotenie a dávam si ho do obľúbených. Winston rulees!! 4 séria - 100% Ďalšia séria a ďalšie zlepšenie. Pomaly ale isto sa to posúva do veľkého finále a všetky tie vtipy a vzťahové posuny fungujú. Obsadenie Megan Fox ako dôležitej vedľajšej postavy bol skvelý ťah. Naozaj jeden z najlepších seriálov vôbec s kupodivu funkčným a dojímavým záverom celej série. 5. Séria -100%. 6.séria - 100%, 7 séria - 70%. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Koukám, že New Girl je nejčerstvější obětí přístupu "dám tomu tři díly, dvě hvězdičky a díky čau". Ještěže jsem to prokoukl a dal tomu čas. Ono si to totiž sedne, vážně, Zooey se v týhle roli našla neuvěřitelně a nakonec to má parádní šmrnc, nápad a hlavně patent na skvostný pointy (chicken dance, sborovej zpěv Time of my life, sprcha, světla). Podle mě supr oddychovka a zejména Schmidt je správně trapnej. :) Edit po startu druhý série: Ok ok, jde to mírně dolů, nebezpečně se to blíží třem hvězdičkám. Na druhou stranu to vyvažuje moje sílící náklonnost k Zooey, která se mi sice nikdy nelíbila, ale teď nepokrytě slintám z jejích opálených nohou. Edit no. 2: Ani druhou sérii jsem nezvlád doklepnout. Humor se absolutně vytratil; tři hvězdčiky mi ted ještě přijdou příliš. --- "I was the guy who's good enough to play in Latvia!" ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama