Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

erased 

všechny recenze uživatele

Nebýt neodolatelné Zooey, pravděpodobně bych se nedostal přes prvních pět epizod, při kterých jsem často neměl daleko od skřípání zuby. A byla by to neskutečná škoda. Nedá se sice říct, že by něčím New Girl vybočovala, ale ten klasický seriálový koktejl více či méně podivných postaviček míchá oproti konkurenci tak akorát. Jejich šílené chování už pro střídmé dávkování nepůsobí nijak prvoplánovitě a nechává prostor i pro kreativitu scénáristů a hlubší prokreslení většiny postav. Nejspíš právě proto, že se zpočátku nedají než nenávidět, působí mnohem uvěřitelněji. Koncem první série už jsem si je však za tónů You Shook Me All Night Long do jedné zamiloval. Druhá série pokračuje ve vyjetých kolejích a napravuje i chybky ze začátků. Konečně tak už všechny hlavní postavy dostávají svou tvář a úlohu. Ve stejném duchu se nese i další sezóna a je příjemné vidět, že tvůrci dokážou ideálně balancovat osobnostní vývoj všech zúčastněných se zachováním toho zlatého jádra, které si mě tak získalo. Navrativší se Coach z pilotního dílu pak konečně vyplňuje tu dosud hodně citelnou mezeru pro macho chlápka a já nakonec neměl ani nejmenší problém se přenést přes to ohrané rozvádění se postav jen kvůli tomu, aby se k sobě mohly znovu vrátit. A ač jsem se tomu dlouho snažil odolávat, nezbývá mi, než New Girl nazvat srdcovkou. Jen už jde na čtvrté sérii poznat, že seriál maličko přesluhuje a po její boží první polovině jede zbytek dílů nejvíc jen na nekonfliktní (ale nadšení prosté) setrvačnosti. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se celkem snadno prokousala až do poloviny II. série.. Tenhle sitcom je blbej jako noha se spoustou trapnejch vtípků, který naštěstí nedoprovází "doprovodný smích".. Navíc chudák Zooey dostala příšerně nesympatickej dabing.. Nevím proč, ale nakonec jsem si tuhle partičku poťapanejch pošuků oblíbila a ráda jsem jim obětovala pár chvilek mého života.. Sympatická je i krátká stopáž (cca 25 minut).. Když se přetrpí první polovina I. série, tak jsou všichni více uvolnění.. Zooey Deschanel je roztomilej prdlouš a navíc (což moc často nehodnotím) má super holčičkovský vohoz :-) Jake M. Johnson je k sežrání.. A hostovačka Justina Longa taky mile potěšila.. Prostě průměrnej hodně relaxační a dosti uhozenej amíkovskej sitcom.. :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelky nebývají tak hezké a milé jakou je Zooey Deschanel. Z těch, které učily mě, mám při letmé vzpomínce na ně osypky. A jen vyjímečně se stane, že se nastěhují ke třem svobodným mužům. Spolu s Jess se k nim "nakvartýruje" i její kamarádka z dětství a vznikne tak pětiúhelník ve kterém není nouze o propírání sexuálních témat, řešení problematických (milostných) vztahů a také trapasy. Tahákem je již zmíněná Zooey Deschanel, která to táhne, což se o ostatních až tak s jistotou tvrdit nedá. Její herecký projev výrazně rozbourává náběh do hrozícího kolovrátkového stereotypu. Námět mohl být originálnější, protože o vztahy přátelících se mladých lidí není v seriálech zrovna nouze, ale s jeho zpracováním si tvůrci dali práci, aby to nepodlehlo ohraným schématům. Na jednotivých epizodách se podíleli zkušení režiséři a přinejmenším Jake Kasdan a Peyton Reed patří k těm renomovanějším. Z mého pohledu se tenhle seriál nedá sledovat epizodu po epizodě, ale k mému překvapení to není ani nijak uřvaně afektovaný seriál jakým američané dokážou u televizních obrazovek otrávit. Zkusit pár dílů by seriáloví závisláci určitě měli. Mé hodnocení: 60% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Simply adorkable? Kinda. Komediální seriál o partě čerstvých třicátníků v čele s roztomilou okatou ofinatou Zooey Deschanel. Upřímně musím říct, že v rámci sitcomů se jedná o hodně specifickou záležitost, jednoduše proto, že působí tak (ne)nuceně, až vyznívá improvizovaně. Nikde jinde jsem neviděl takové množství všeljakého zadrhávání, koktání či trapného ticha. Na bleskurychlé a hladké slovní přestřelky plné hlášek u New Girl můžete zapomenout (mnohem častější je vzájemné přeřvávání či skákání si do řeči, rozpačité mlčení a všeříkající pohledy party, když jeden z nich pronese nějakou strašlivou trapnost), komedie v seriálu pramení z emocionálních vazeb k postavám, pokud vám sednou jejich osobnosti, sedne vám seriál, pokud ne, bude to hodně mimo terč. U mě je to půl na půl, jasnými tahouny zábavy jsou sebevědomý extlouštík Schmidt a pragmatická modelka CeCe, přesně ve středu stojí prdlá Jess, kvůli časté uřvanosti příležitostně nudí jinak sympatický flákač Nick, a naprosto mimo je vysávač zábavy Winston, bez kterého bych se bez problémů obešel. Od cca půlky třetí série dál navíc návrat Damona Wayanse Jr. z nějakých záhadných důvodů kompletně narušil dynamiku party, a tak i díl od dílu osciluje mezi slaboulinkou dvouhvězdou a řekněme slabší čtyřhvězdou. Úplně chápu pětihvězdy, stejně jako odpady, New Girl je vážně hodně individuální. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama