Reklama

Reklama

První liga 3: Zpátky do druhé ligy

  • USA Major League: Back to the Minors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Co uděláte, když se stanete novým manažerem druholigového baseballového mužstva? Je jenom jedna rada: modlete se, aby pršelo!!! Gus Cantrel (Scott Bakula) dospěl ke svému poslednímu hodu. Jeho letní hvězda pohasla a kariéra hráče je u konce. Ale dříve, než si pustil poslední sprchu po utkání, jeho starý přítel Roger Dorn (Corbin Bernsen), majitel prvoligového hvězdného týmu Minnesota Twins, přišel s nabídkou. Potřebuje trenéra pro svůj farmářský tým z Jižní Karoliny. A protože Gus potřebuje nový džob, ochotně přijímá, aniž tuší, co ho čeká. Banda nešiků a lenochodů, která na něj v Karolině čeká se totiž řídí heslem: „Chybovati je lidské..." (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia príjemná oddychovka, ktorá však pôsobí stále ako z 80. rokov a vyzerá ako posledný pokus vycucať z tejto série nejaké peniaze. Napriek tomu, že to nebolo ono, malo to klišé a už som sa toľko nezabával, stále to má isté čaro, ktoré aj z pre mňa hnusného športu robí zábavu, niektoré hlášky totiž ušli. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Český název by měl být spíš Zpátky do krajského přeboru... Opět film na téma Barcelona přijela hrát do Horní Dolní a samozřejmě že i díky výbornému výkonu místního vejpitky, kterého před výkopem tahají z výčepu od zvětralé desítky, Barcelonu porazí. S předcházejícími díly to má společného pouze Rogera Dorna, Taku Tanaku, Harryho Doyla a Pedra Cerrana, který byl naprosto nevyužitý. Zbytečný film. Hvězdička jen za pár hlášek... ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Posledni film trilogie Major League, ktery na ty predchozi dva filmy moc nenavazuje, byl poslednim hrebickem do rakve filmu o baseballu. Z major league se presuneme do 3xA ligy a sledujeme cmelaky, farmu Minnesoty Twins. Prvni vec, co zaujme, je absence nejvetsich hvezd predchozich dvou filmu a fakt, ze tam hraje ruzny hrace rada skoro az padesatniku, coz se nam tvurci snazi prodat jako naprosto normalni. Ano, neni to MLB - ale ani v triple A zadny duchodci nehrajou.. Opicak Bakula mi prisel zprvu nesympaticka nahrada Charlieho Sheena, nicmene jsem si na nej pomerne rychle zvyknul a a pak si uzival jeho slovni prestrelky s konkurentem - managerem Twins, Jeffersonem ze Zenaty se Zavazky. Ten byl vlastne asi highlight celyho filmu - jasne, byl prestrelenej a posahanej, ale mozna 2-3x jsem se i usmal. Zaporak z Twins na ty stereotypni zaporaky z prvnich dvou filmu nemel vubec nic a sebranka luzru od Cmelaku taky nebyla buhvico. Nastesti si ale tvurci filmu na nic nehrali a vubec se s budovanim postav nijak nemazali, coz v tomhle pripade filmu jen prospelo. Prostor tam dostanou asi 3 lidi - a to bohate stacilo. Luzri okamzite zacnou vyhravat a pak nasleduje dvojzapas s Twins, po nemz film skonci. Hodina a pul akorat, film rozhodne nenadchne, ale ve finale to nebylo takovy zklamani jako byl ten kvalitativni skok z prvniho filmu na druhy. Slaby 3* ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Treti a zaroven posledny diel uz spada do televiznej produkcie, i ked v Amerike siel do kin (nezarobil toho vela a niet sa ani co divit). Uz tu nenajdeme ziadne velke hviezdy, zname televizne tvare vsak ano. Napodiv ale nie je tento 3. diel o nic slabsi ako tie predosle, dokonca by som povedal, ze je najmenej roztriesteny, kedze sa ide cely cas po jednoduchej pribehovej lini, bez nejakych velkych kvazivtipnych odbociek (tak ako to bolo v predoslych dieloch). Navyse Scott Bakula to zahral na dane moznosti fakt vyborne. Celkovo to spada do tej istej kategorie svojich starsich bratov - nenarocna oddychovka na sobotne, ci nedelne poludnie. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předchozí díly...a soudě podle zdejších hodnocení je to možná dobře, protože mě tahle sportovní komedie naprosto dostala...hlavně zdejší hlášky stojí za to "Nemůžete dvojčatům Lopezovým říkat Chuan 1 a Chuan 2...porušujete tím jejich identitu - Víš co...jak by se ti líbilo bejt Chuan 3???" ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Jižní Karolíně, konkrétně v Charlestonu a dále v Minneapolisu v USA. (reich)
  • Corbin Bernsen a Dennis Haysbert jsou jediní herci, kteří se objevili i v předchozích dvou dílech. (=woody=)

Reklama

Reklama