Reklama

Reklama

VOD (1)

Normanovi je jedenáct let, rád se dívá na horory, a hlavně je obdařen "šestým smyslem" - vidí mrtvé lidi. Může si povídat třeba s dávnou zesnulou babičkou. Jeho zvláštní schopnost ho vyčleňuje ze společnosti, která ho považuje za podivína a dává mu to dost často najevo. To se ale brzy změní. Na jeho městečko zaútočí zlá čarodějnice a sedm oživlých mrtvol, které ji před 200 lety poslaly na oprátku a ona je za to proklela. A právě Norman je tím jediným, kdo tomu může zabránit a vrátit věci do starých kolejí. Jak to ale udělat, když absolutně netuší, o co jde? (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

Co se týče animace,tak jde o špičkovou práci studia Laika.Miluju Stop motion animaci.Tohle bylo vizuálně vice jak úchvatné.Líbil se mi i příběh.Rád bych si přidal do "oblíbených" uživatelů někoho,kdo tento film ocenil jako já.Mé další oblíbené kousky:Koralína,Mrtvá nevěsta,Ukradené Vánoce,Mary a Max,Piráti,Ovečka Shaun,Fantastický pan Lišák,a další.

MBarney

MBarney (hodnocení, recenze)

Možná to bylo tím nepovedeným dabingem, ale já se hrozně nudil. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Ježiši Kriste, ono je to níž, než Hotel Transylvánie. Hnijte v pekle.

Dromed

Dromed (hodnocení, recenze)

packa: Já jenom, když jsem ten obrázek viděl, napadlo mě že má hubu od zubní pasty :-). Co napadlo tebe? Ale to nic jako fór je to dobrý ;)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, jak moc se mi líbila Koralína, chtěl jsem zajít, i přes nijak extra nadšenéí recenze, na film do kina. Ale koukám, že tady u mě Cinestar ává film jako rodinný jen v 15 hodin. Víckrát jej dává ve 3D, ale na 3D kašlu a konec pracovní doby mám skutečně později. Který blb tohle zase... ach jo.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Nevěděl jsem, že je to stop-motion dokud jsem si o tom nepřečet. Pointless.

Geriel

Geriel (hodnocení, recenze)

C.Core: podle traileru jsem předpokládala, že především pro škrťata

nerow

nerow (hodnocení, recenze)

Lukinsons-:  Porovnávat ruční stop motion animaci s počítačově generovanou mi přijde trochu mimo. Většina stop-motion animáků není zrovna prioritně směřována dětem. Viz Mary and Max, Fantastic Mr. Fox, The Nightmare Before Christmas atd...

Geriel

Geriel (hodnocení, recenze)

Lukinsons-: tak s tím na jakou věkovou kategorii je to zaměřené je to naopak ideální - barevné a jednoduché; osobně dává samozřejmě přednost něčemu docela jinému

C.Core

C.Core (hodnocení, recenze)

Nevypadá to špatně, ale ta hudba se do toho teaseru absolutně nehodí

 (hodnocení, recenze)

první co bylo když jsem si přečetl název: ku*va už čtyřka?

nerow

nerow (hodnocení, recenze)

To bude nekonečně dlouhé roční čekání :( Stop-motion animation, to je moje. V této formě mně zatím žádný animák nezklamal a doufám, že LAIKA opět přispěje výborným kouskem. Teaser velmi navnadil.

Související novinky

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

26.12.2014

Studio LAIKA, jež se soustředí na mizící umění stop-motion animace, nám zatím nadělilo tři celovečeráky. Koralína, Norman a duchové i Škatuláci měli úspěch u diváků i u kritiků, není tedy divu, že v… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama