Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá televízna komédia. O matke a jej nevydarenom úsilí vybrať svojej dcére životného partnera. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....typická tv humorná inscenácia tej doby...ale to humorná treba brať hooodne s rezervou...skôr trápne ako humorné....a vtipné to nebolo kedysi a teraz už vôbec nie. Skôr to vypovedá o danej dobe-tvorbe ako niečo iné.... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Slaboučká slovenská inscenácia srovnatelná s tehdejšími českými inscenacemi. Z prachu času ji vyjímá jen fakt, že jde o dílečko milované Fan Vavřincové, která se díky seriálečku z Ahoj na sobotu z poloviny 30. let stala nesmrtelnou. Divák by mohl být i hladový po situační komice Patsy tropící hlouposti a Takové normální rodinky, ale v bratislavském televizním studiu žádný zázrak nevznikl. ()

Reklama

farinelli77 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála předlistopadových televizních komedií ze současnosti, které lze vidět znovu a znovu. Herecký koncert jedné z prvních dam slovenského humoru, Evy Křížikové. která se tu setkala (bohužel jen na pár minut v úvodu) s druhou první dámou, komičkou Magdou Pavelekovou. Ta jí během jedné sousedské návštěvy nasadí do hlavy velikánského brouka, který tam šrotuje a šrotuje, a paní Krížiková od začátku do konce diváka skvěle baví. Jako vždy velmi potěšila také úžasná Sylvia Turbová v roli její dcery. Není divu, že i na tak malém "papundeklovém" prostoru je tu co hrát, vždyť scénář k této lahůdce napsala naše legendární autorka Fan Vavřincová! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama