Kurýr z podsvětí

Akční / Krimi / Thriller

USA, 2011, 99 min

Hany Abu-Assad

• Eldrick

Béčková močka v televizním hávu. Všechno špatně, až na obsazení. Ale Mickey Rourke ukáže tvář až na konci, tudíž do tý doby to stojí celý za vyližprdel. Bohužel, nijakou režii a amatérskou kameru nezachrání ani charizmatický "Komediant" Jeffrey Dean Morgan.(29.3.2012)

• cukorek

Pre tento film sa rozhodol kvôli M. Rourkovi, ktorý sa tam objavil v závere na 3 minúty aj to zahalený v Elvisovej podobe, takže sklamanie bolo o to väčšie. Niet čo na tom filme chváliť, pretože práca režiséra bola zjavne zdevastovaná. Nezabudnem na scénu v ktorej si courier (J. D. Morgan) lepil ranu sekundovým lepidlom, ktorá vo mne vzbudila prvý krát pocit nepochopenia a druhý krát, keď si pomliaždené prsty zalepil páskou a nehovoriac o tom, že v akčných scénach pôsobil amatérsky ako keby mu spadli trenky a on sa nedokázal pohybovať, lebo mu zviazali kotníky. Dnes som dobrý deň a tak dávam 10%.(2.5.2012)

Takovej průměrnej triller o kurýrovi, který převáží různé zásilky a neptá se na žádné otázky. Když dostane na doručení kufřík, který musí doručit příjemci jménem Sivle Evil do 60 hodin, začne závod s časem o svůj život a taky všech známích. Zezačátku se zdá, že je to kopie filmu Kurýr s J. Stathamem a možná to i kopie je, ale tento filmek je spíš pomalejší. Celkově se mi filmek líbil, i když je ve filmu M. Rourke celkomě maximálně 5 minut. Za mě 60% :)(4.5.2012)

• Trustme

Zoufalé, zmatené, zbytečné.(13.5.2012)

• fugazi

Televizní béčko zralý maximálně tak pro odvysílání na Nova Cinema.(23.3.2012)

• Hapretor

Sou ještě větší sračky. Takže se umírním. Ale je to opravdu slabota, nuda. Další skvělá role pro Mikiho Rouru. Vypadá čím dál líp.(27.5.2012)

• veverysiak

Nepovedal by som, že Jeffrey je odkázaný upísať sa takýmto podivnostiam, snaží sa to byť tajuplné i akčné, ale konečný výsledok je skôr zamotaný a ťažkopádny, bolo by príliš zjednodušené zhodiť to len na ukážkovo mdlé tempo, tu neklapalo takmer nič, azda jedinou pasážou, ktorá stála za niečo, bola mikrotortúra vo vani, takže 20%.(23.4.2012)

• depresario

Mohla to byť akčná adrenalínová jazda na spôsob Kuriéra so Stathamom, ale televízne spracovanie, pomalé tempo, najmä v závere, posúvajú film do béčkových vôd. "Evil Sivle is dead".(24.3.2012)