Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný kurýr přepravuje zásilky pro různé lupiče, gangstery a další osoby z podsvětí. Během návštěvy svého přítele Stitche kurýra zadrží neznámý muž, který si ho najme na další zakázku - má předat zásilku tajemnému Evilu Sivleovi, u kterého ovšem není známo jeho aktuální místo pobytu. Neznámý kurýrovi vyhrožuje, že pokud úkol nesplní, ublíží Stitchově rodině. Stitch proto si blízké odveze do ústraní a svěří kurýrovi jako pomocnici svou nevlastní dceru Annu. Společně se tedy vydávají po Sivleových stopách, přičemž kurýr hledá stopy v databázi FBI, do které se nahackoval. Při pátrání po Sivleovi však je nucen zabít několik mužů a brzy je zatčen policií. Brzy je však propuštěn a vyjde najevo, že neznámý, který si ho najal, je ve skutečnosti agent FBI, který pátrá po Sivleovi jako po jednom z nejhledanějších zabijáků. Kurýr je prý jedinou šancí, jak se k Sivleovi dostat. Mezitím se kurýr sbližuje s Annou, ovšem Sivle na ně posílá své zabijáky, aby je nemohli najít. Anna s kurýrem se podaří utéct, ovšem zabijáci zabíjejí Stitche. Kurýr zjišťuje, že Anna spolupracuje s FBI a jejím úkolem je předávat jim informace o tom, jak pátrání po Sivleovi pokračuje. To kurýra natolik rozladí, že Annu opouští a vydává se hledat Sivlea dále sám. Je však zadržen manželskou dvojicí zabijáků, kteří ho zadrží a mučí ve svém domě. Kurýrovi se podaří utéct a oba zabije. Manžel mu však před smrtí stačí říct, že Sivle je v Las Vegas... (TV Prima)

(více)

Recenze (50)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Kurýr z podsvětí je spíš ten uhrovitej pablb, co mi místo pizzy s darama moře doručil pizzu se čtyřma druhama sýra a ještě se divil, že sem mu doporučila ať si jí strčí do pr...déle už však nemá cenu plakat a tak tedy něco málo k filmu - Džefry Morgn doručí cokoli kamkoli takže dostane zakázku ze které nebude 2x jásat ale v zájmu ochrany svých blízkých jí vezme a jde hledat pana co se jmenuje EVIL SIVLE a já si tak říkám kolika lidem s IQ pokojové teploty to nedošlo o co tady pokráčí. Občas je někdo střelenej a film se dere hlemýždí rychlostí do pr...do prostředí všem hráčům pokeru a rulety nebo automatů známého (víte kam ne? ) kde nás čeká děsné finále...kolem a okolo se ale pár plusů najde jako třeba vražednej páreček nebo Mickey Roura co se zase jednou vymodil...nenasere ale ani nenadchne čistej průjem na jedno použití. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Třikrát -z-. Zbytečné, zívající, zoufalé. Jeffrey Dean Morgan určitě někdy opanoval nějakou tu anketu o nej hřebce, protože charisma má tenhle chlapík na rozdávání, ale jeho hvězda bude vždy vykazovat nižší svítivost, protože jeho blbě vybírané role nestačí ani k prachobyčejnému odreagování. Úplný průšvih to ale zase není. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru není tenhle Kurýr tak špatný, jak se o něm říká/píše. Líbilo se mi, že příběh ctí všechna pravidle staré dobré drsné školy pánů Marlowa a spol. a postupuje vpřed tím způsobem "někoho hledat, někoho najít, dostat/dát mu co proto, něco se od něj dozvědět, někoho zase hledat...". Jeffrey Dean Morgan byl v hlavní roli ohromně sympatický, jeho půvabná spoluhráčka Josie Ho (a jejich vztah) by si zasloužila více prostoru, Mickey Rourke, ten už prostě normální lidi hrát nemůže a nejspíš ani nebude. Ano, ve filmu jsou dost jalové scény (nejhorší je klíďo píďo procházka po policejní stanici), ale vyvažují je kvalitní části, jako úvod nebo mučení ve vaně, za které by se nemuseli stydět Coeni ani Tarantino. Lehce otevřený závěr se mi líbil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok začína celkom slušnou scénou, ktorá pripúta diváka, ktorý chce vedieť, čo sa bude diať ďalej. Kuriér ktorý dostane vždy predvolanie a nevie od koho a musí splniť odovzdanie do jednej hodiny, inak príde o svojich blízkych. Lenže po chvíli pochopíte, že starší kuriér, ktorý nemá už toľko síl, len tak všetko stíha. Na scéne sa tiež objaví Mickey Rourke, ale bohužiaľ len asi na 5 minút, čoby tučný Elvis Presley. Určitá nápaditosť tam je, ale je to málo slabšia kópia kuriéra, ako ho poznáme s Jasonom Stathamom. Každopádne Jeffrey Dean Morgan hrá veľmi presvedčivo v každej snímke a aj kvôli nemu som dal také hodnotenie. Rozhodne neoľutujem, ak vám to odporučím. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pre tento film sa rozhodol kvôli M. Rourkovi, ktorý sa tam objavil v závere na 3 minúty aj to zahalený v Elvisovej podobe, takže sklamanie bolo o to väčšie. Niet čo na tom filme chváliť, pretože práca režiséra bola zjavne zdevastovaná. Nezabudnem na scénu v ktorej si courier (J. D. Morgan) lepil ranu sekundovým lepidlom, ktorá vo mne vzbudila prvý krát pocit nepochopenia a druhý krát, keď si pomliaždené prsty zalepil páskou a nehovoriac o tom, že v akčných scénach pôsobil amatérsky ako keby mu spadli trenky a on sa nedokázal pohybovať, lebo mu zviazali kotníky. Dnes som mal dobrý deň a tak dávam 10%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tenhle kurýr vypadá, jako by vypadl spíše z arabských stepí, ale krouží po New Orleans a okolí, po Las Vegas, a hledá zločince Elvise... Autoři tohoto spíše televizního snímku, který vypadá jako současné Seagalovy filmy natáčené v Rumunsku, se inspirovali ledaskde. U Bessonova Kurýra, neustále vzlétajícími holuby u Johna Woo, ostatně i zde dojde na plastickou operaci obličeje, A nakonec se dokonce objeví Mickey Rourke jakožto odulý a zmalovaný Elvis Presley! A když jsme u těch kopíráků - hudbu psal někdo pod těžkým vlivem soundtracku z filmu Fontána, resp. jednoho motivu. Příběh je rovněž tak nějak obehraný - kurýr, který doručuje vždy na poslední chvíli (aby to bylo akční a napínavé) zásilky či výkupné, dostane nový job. Doručit kufřík zločinci jménem Evil Silve (ano, jasně, stačí si to přečíst pozpátku, ale hrdina na to přijde až po hodině a čtvrt filmu), o němž nikdo neví, kde se nachází. Od té chvíle jdou po kurýrovi zabijáci, FBI, a tak nějak - když pak známe celkovou pointu - si říkáme, proč vlastně? rotože najednou je to celé vachrlaté, vykonstruované a nelogické. Jedno se však filmu upřít nedá. Má určitou, mírně depresivní, mírně meditativní atmosféru, a sice vykradenou, ale podobně temnou hudbu. Celkově však jde o prosté béčko bez nápadu, čehokoliv nového či zajímavého, o variaci na stokrát viděné. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/kuryr-z-podsveti.html ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina podpořená rádoby neprůhlednou zástěrkou a strašnými hereckými projevy, jimž vévodil prkenný J.D.Morgan. Akce, která to mohla alespoň trošku zachránit byla jak ze zpomalenýho filmu, navíc podkreslená naprosto nehodící se neoriginální hudbou. V Nazarethu se opět neurodilo a začínám si říkat, jestli je to náhoda. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil, že zklamání je asi vetší než si tento snímek zaslouží. Možná se podívám ještě jednou - časem. CITÁT - Já jsem kurýr............. Nejděte chlapa, co je Smrt sama a ještě k tomu vstal z mrtvých. Bude to problém? Vypadá to, že ne. Až moc jednoduché. Čím déle jsem na to koukal, tím víc mi to připadalo jako blbost. Miluju filmy, kde je prostě něco napsáno ve scénáři a ono se to samovolně ve filmu objeví. Nikoho moc nezajímá do jaké míry je to účelové, hlavně, že děj příběhu může díky tomu pokračovat. Já to tedy dokoukal, ale jen z velkým odporem. CITÁT - S tebou je to špatná věc......... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Takovej průměrnej triller o kurýrovi, který převáží různé zásilky a neptá se na žádné otázky. Když dostane na doručení kufřík, který musí doručit příjemci jménem Sivle Evil do 60 hodin, začne závod s časem o svůj život a taky všech známích. Zezačátku se zdá, že je to kopie filmu Kurýr s J. Stathamem a možná to i kopie je, ale tento filmek je spíš pomalejší. Celkově se mi filmek líbil, i když je ve filmu M. Rourke celkomě maximálně 5 minut. Za mě 60% :) ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrál Jeffrey, neměla bych důvod si tohle dílko pustit. Nikdy nepochopím, proč tenhle sympaťák nemá lepší role. Takže, film neurazí, nenadchne, toť vše, leč hlavní postava je zkrátka sexy. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Role kurýra musí bejt bezkrevná a chladná...a Jeffrey je takovej méďa se srdcem na dlani, prostě když už akční roli, tak uplně jinou:-D Takže to už od podstaty nemohlo fungovat, promiň Jeffe, dělám ti to nerada:-D ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodovej film s charismatickým hlavním hrdinou a solidními herci ve vedlejších rolích. Možná to není nějak extra výpravný, ale kouká se na to mnohem líp, než na ty předražený a trikama přeplácaný píčoviny, který okupujou naše kina. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Béčková močka v televizním hávu. Všechno špatně, až na obsazení. Ale Mickey Rourke ukáže tvář až na konci, tudíž do tý doby to stojí celý za vyližprdel. Bohužel, nijakou režii a amatérskou kameru nezachrání ani charizmatický "Komediant" Jeffrey Dean Morgan. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu a nedokoukání do konce mi stačily dvě věci. 1) Mám silnou alergii na scény, kdy je někdo uvázaný na dlouhém provazu za ruce (nohy, pás apod.), padá docela dlouhý pád a po napnutí provazu a následujícím škubnutí, se tomu člověku vůbec nic nestane. Nějaké vykloubení rukou nepřipadá v úvahu. A tak se tam ženská houpe jak na dovolené, namísto toho aby řvala bolestí. 2) Když někdo udělá tak parádní CGI krev, kterou nepoznám, ani když o tom vím (Poslední samuraj s Cruisem), tak proti tomu nic nemám, pokud to ale tvůrci neumí a CGI krev tekoucí záporákovi z nosu je viditelně CGI (blbě natrackovaná, včetně divné konzistence), je to urážka diváka, urážka filmařiny a fušeřina tvůrců. To, že to byl typ filmu, který jde jedním okem tam a druhým ven, už je jenom takový bonus. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nie žeby to bol zlý film. Je to také slabšie pozeratelné B-čko. Kvitujem nečakaný zvrat a otvorený záver. A však film nemá takú atmosféru, taký náboj aby vás vtiahol a nepustil. Ďalej ma prekvapil slabý dabing, načo nie som zvyknutý. A klinec bol Rourke v posledných troch minútach a aj to bol zamaskovaný. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama