Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

Zvrácenost. Tohle bych do VB neřekla. Je až šílené, jaké zvrácenosti dokáže člověk vymyslet. Jaké různé myšlenky musely tvůrci hlavou projít než zplodil tohle, tři úchylnozvrácenopoetickosexuální povídky, které "normální" člověk nepříjme a řekne si, že je to jenom nechutné dílo bez hlavy a paty, ale já v tom vidím víc. A u třetí povídky se mi dost líbí skladba u pomsty psychicky narušeného kluka, zneužíváného psychicky narušenou přítelkyní. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe mám šťastie na poviedkové horory, a tento môžem len chváliť. Obsahuje tri krátke poviedky. 1. House and Home: Príbeh o psychopatickom manželskom páre (obaja sú náboženskí fanatici), ktorí prilákali bezdomovkyňu, aby si na nej ukojili svoje perverzné chúťky. Výborný príbeh, v ktorom nechýbala poriadna dávka brutality a taktiež nečakaný záver. 2. Mutant Tool: Tu už šla kvalita veľmi rýchlo dolu. Hlavnou hrdinkou je narkomanka, ktorá okúsi novú drogu. Radšej nechcite vedieť, z čoho je tá droga vyrobená. Nápad je rozhodne veľmi originálny a zaujímavý, pričom sa nájde aj zopár nechutností, ale aj tak som sa miestami nudil. Navyše to nemalo ani hlavu ani pätu, takže sa jedná o najslabší článok filmu, aj keď zlé to zase nebolo. 3. Bitch: Toto bola skôr eroticko-psychologická dráma ako horor, a rozhodne najperverznejšia a najzvrátenejšia. Hlavná hrdinka mala očividne istý sexuálny problém (scéna, kde vibrátorom znásilňuje chlapa fakt nemá chybu). Záver ma teda načisto odrovnal, to jednoducho treba vidieť. Príbeh mal jednoznačne najlepšiu hudbu a neskutočnú prácu s kamerou a farebnými filtrami. Ak by som mal zhodnotiť jednotlivé príbehy percentuálne, tak by to bolo 80% - 50% - 80%. Neviem určiť, či bol prvý príbeh lepší ako posledný, lebo krvavá phantasy a psycho zvrátenosť sa veľmi porovnávať nedajú. Ale treba to vidieť! ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Poutavý filmový plakát splní svou úlohu a naláká lačného a zvídavého diváka dychtícího po rozšíření svých obzorů ... jenže potom - no, to už tady musí posoudit raději každý sám za sebe a své chutě, ´sexualistické´ preference ..... mé hodnocení : House and Home = 3 hvězdičky .. Mutant Tool = 1 hvězdička .. Bitch, se sympatickou hlavní hrdinkou, která si tak dlouho koleduje, až si vykoleduje zaslouženou odměnu = 5 hvězdiček ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DŮM A DOMOV - CITÁT - Každej jsme jinej a někteří prostě mají jiný vkus........... Co vše se dá dělat jménem Ježíše Krista? No, někdy se ta hranice překročí moc rychle a není návratu zpět. Čekal jsem, co z toho vyleze a byl jsem překvapen. Škoda jen, že to zpracování není tak kvalitní, jak by horor vyžadoval. CITÁT - Tak si s tou čubičkou pohraj.......... NÁDOBÍČKO MUTANTŮ - CITÁT - Ten člověk visí ve vzduchu a chce umřít............ Druhý příběh je trochu horší než ten první a má mnoho vad. Ta nejdůležitější je délka a zbytečné prodlužování některými dialogy a záběry. Konec je klišé a čekaný. CITÁT - Mám chuť na sex, jako bych byla hladová.......... MRCHA - CITÁT - Do mého šuplíku se spodním prádlem se nechčije!!!!!......... Rozhodně nejlepší příběh a nejperverznější z těch tří. Jen škoda, že kameraman nevymyslel nic pořádnýho, s kamerou divně cukal a barvy okolí jsou také divné. To šedomodré pozadí se mi nelíbilo. Jako celek je to tak na 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou ve vaší ložnici rutina, všednost, šeď a manželka? Inspirujte se praktikami z "la petite mort" a zůstanete v ní sám.. Orgasmus č.1: poslední večeře služebníků Páně, bondage, pissing a pak už jen maso bez -chismu. Bon Apetit! Orgasmus č.2: uspávací zápletka kolem penisu o průměru požární hadice a nadpřirozeném efektu farmaceutik z jeho výměšku. Zív. Orgasmus č.3: submisivita, dominance a nezodpovězená otázka, jestli si lízl i Zdeněk Srstka. Haf! Délkou jednotlivých epizod zvýrazněný nedostatek invence mohla hasit snad jedině explicita, díky které by se Little Deaths dostaly (podobně jako Srbský film) do podvědomí diváků, nicméně autoři se rozhodli vydat jinou cestou - cestou trošku ostřejšího křesťanského týdeníku, co se snaží polaskat citlivé duše poetikou perverzity.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)

Reklama

Reklama