Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První povídka - docela zajímavý a přitažlivý námět, ale takové nějaké nemastné, neslané a nedotažené zpracování, dokážu si představit, že by šel tenhle příběh natočit mnohem pohledněji, živočišněji, šťavnatěji... Druhá povídka - námět vskutku výjimečně zvrhlý, extrémně bizarní a notně nechutný. Ale jako už u první části - nějak mi nesedla ta jeho forma, respektive nijak mě nenadchla, neoslovila. Asi je to tím, že už jsem si odvykl dívat se na alternativní, experimentální, nebo nízkorozpočtové filmy s nejrůznějšími neherci nebo poloherci... Rád bych viděl, jak by si s touto látkou poradil nějaký šílený Asiat. Třetí povídka - tady nemám co vytknout, tenhle příběh se mi líbil jak obsahem, tak i formou a kvůli němu taky celému filmu dávám čtyři hvězdy. Realisticky a věrohodně (aspoň myslím) zobrazený dominantně-submisivní vztah, ve kterém se ovšem muž necítí uspokojeně a poté, co mu dojde trpělivost s jeho partnerkou-mrchou, zosnuje jednu z nejvypečenějších pomst, jakou jsem kdy ve filmu viděl. A hudba k "té" scéně je skvělá a je to i skvělý nápad, protože o to víc pak vynikne těch posledních pár sekund s "originálním" zvukem. Velmi působivé! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale celkově nesympatické. Kdyby se to celé drželo v tempu a lehkosti první povídky, byl bych víceméně spokojený. Ta první je totiž krátká, svižná, dost ujetá a jednoduše(přesto příjemně)vypointovaná. Druhý kousek diváka celou dobu drží v hezkém očekávání co z toho vyleze(?) aby z toho nakonec vylezla dost nesmyslná spatlanina..(fakt nevím- Buď to bylo tak překombinované, že jsem to nepochopil a nebo to bylo tak banální až je to hloupé). Poslední příběh je jedna velká nesympatická disfunkce, která sice zaujme, ale moc nepobaví a ve výsledku vlastně ani nepřekvapí. Prostě tři divně natočené divnosti pro divné lidi. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto, jaké choré mysli tohle vymyslely? U závěru třetí povídky jsem kvůli své fóbii ze psů málem umřel. Little Deaths je zajímavý žánrový přírůstek, ale s klidným svědomím jej doporučit nemůžu. V podstatě odpovídá stylu a náladě předchozích filmů Simona Rumleyho (Red, White and Blue; The Living and the Dead), což jsem přesně čekal - a tak trochu jsem se toho i bál, neboť to ani zdaleka není má krevní skupina. ()

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

Zvrácenost. Tohle bych do VB neřekla. Je až šílené, jaké zvrácenosti dokáže člověk vymyslet. Jaké různé myšlenky musely tvůrci hlavou projít než zplodil tohle, tři úchylnozvrácenopoetickosexuální povídky, které "normální" člověk nepříjme a řekne si, že je to jenom nechutné dílo bez hlavy a paty, ale já v tom vidím víc. A u třetí povídky se mi dost líbí skladba u pomsty psychicky narušeného kluka, zneužíváného psychicky narušenou přítelkyní. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Povídkové horrorové filmy jsou vesměs fajn, už pro ten žánr a formát. Mám rád i ty tématicky zaměřené či jakýmsi způsobem propojené. Little Deaths, jak už název napovídá, se víceméně točí kolem sexu ve všech třech povídkách. "Více méně" je velmi důležitý výraz. První povídka docela jde, než dojde na pointu. Ta je docela zklamáním a kazí dobře a zajímavě rozjetý (jak zápletkou tak herecky) příběh. Druhá povídka je hrozná nuda. Alespoň ta třetí je dobrý úlet. V tom bizarním smyslu. Fakt psychologicko-fobicky-submisivně-fetišisticky a kdo ví jaký ještě, úlet. Zajímavé je, že ve všech třech povídkách jsou hodně výrazné ženské postavy. Celkově ale stejně šedé a bezbarvé, jako po většinu času obraz toho filmu. Přitom tématicky to nevypadá vůbec špatně. Pokud se k filmu někdy vrátím, pustím si první dvě třetiny první povídky a poslední povídku. 2.5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama