Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První povídka mi asi sedla nejvíc a ani mi nepřišla tak moc zvrácená, protože párů, které si chtějí opepřit svůj sexuální život někým třetím, byť by to nebyl dobrovolník, tu už pár bylo a jejich úchylku za úchylku vlastně ani nepovažuji. Že se z jedné z obětí vyklube upíro-zombie, to už je riziko, se kterým se musí počítat. Druhá povídka byla prozměnu ulítlá až moc a i když se tenhle nápad musel vylíhnout v totálně chorém mozku, musím ho pochválit. Ovšem zpracování mi až tak nesedlo a uvítal bych ho přímočařejší. Poslední psí příběh měl také něco do sebe a i když mi chvilku trvalo se do něj dostat, závěrečná hudební sekvence mi to plně vynahradila. Celkově 60%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perverzáci. Název a obsah slibovaly mnohé. Přitom se jedná o debilní béčkovou záležitost s naprosto příšernou kamerou a debilním střihem. Mile překvapí britské prostředí, protože sem byste podobné záležitosti rozhodně nezařadily. Slibovaní perverzáci se samozřejmě neukážou. Zdejší hrdinové provádí zcela běžné lidské činnosti. Nevidím to prostě na více než 1*, protože kvalita snímku je opravdu úděsná a film působí totálně amatérsky. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Sadistické, nechutné, úchylné... není to film mého směru a bohužel se mi příčí udělit filmu víc jak průměrné hodnocení, abych pravdu řekla, dlouho jsem váhala, zda hodnotit 2 nebo 3 hvězdami. Třetí příběh mě natolik znechutil, že jsem s hodnocením klesla téměř na bod mrazu, nesmím však opomenout předchozí dva příběhy, ty se ještě rozdýchat daly, ale ten třetí na téma zoofilie, mi totálně zkazil celkový dojem celého filmu, proto hodnotím velice přísně, jelikož na tom nevidím nic zvlášť "obohacujícího", navíc mi nepřipadá, že by to mělo něco společného s hororem, spíš to působí jako psychologický thriller směřován sexuálním deviantům! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tři povídky, tři různé příběhy a stejné téma -- sex tak trochu jinak.. 1. House and Home - první a pro mě asi i nejlepší, vzít si domů pro ukojení svých choutek chudáka holku bezdomovkyni může bejt docela sranda, ale je potřeba si dobře vybrat... výborná klasická hororová a brutální jednohubka - 90 % 2. Mutant Tool -- a přichází druhá a asi nejhorší s nejfádnějším sexuálním námětem ( kurva, která to má ráda:) a nejbizarnějším asi monstrem ( cosi s kládovitým penisem pro výrobu čehosi v kleci) ... 40% 3. Bitch .. a zlatým středem končíme, jo pejsci jsou sladcí :) - 60 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)

Reklama

Reklama