Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto, jaké choré mysli tohle vymyslely? U závěru třetí povídky jsem kvůli své fóbii ze psů málem umřel. Little Deaths je zajímavý žánrový přírůstek, ale s klidným svědomím jej doporučit nemůžu. V podstatě odpovídá stylu a náladě předchozích filmů Simona Rumleyho (Red, White and Blue; The Living and the Dead), což jsem přesně čekal - a tak trochu jsem se toho i bál, neboť to ani zdaleka není má krevní skupina. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tři povídky o la petit mort pro romantické duše, u kterých jedno oko nezůstane suché. Všechny spojují výtečné konce, ale kazí přepálené stopáže; poloviční by tomu sedly lépe. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JE TO JEN POTĚŠENÍ, KTERÉ NÁM PÁN POSKYTUJE..... /// Tři hororový povídky, od kterých se očekává, že díky délce půjdou rovnou ,,k věci“. To se nejlíp daří tý první. Dům a domov je jednoduchá, 26 minut trvající černohumorná hříčka. Druhá věc - Stroj na mutanty - ač nejhororovější, mě ,,třetí oko“ nevotevřela, ale během půlhoďky si jistě pár úchylných srdcí získá. Až ta třetí Mrcha naplno uspokojila moje perverzní a zvrácený choutky. Kdo z nás by neměl rád šukání na všechny způsoby? Jen bacha, touha bejt psem se během půlhoďky může stát nakažlivá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jménem ,,Pána“ si k sobě zvu bezdomovce na večeři . 2.) Někdy si myslím,že jsem pes. 3.) Mám halucinace, ve kterých vidím muže co visí v kleci. 4.) Thx za titule iq.tiqe. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

3 nudné, zdlouhavé povídky, které nemají s horrorem nic společného. Spíš je to psychologická sračka o sexuálních úchylácích. Takže film je určen spíše pro devianty. ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe mám šťastie na poviedkové horory, a tento môžem len chváliť. Obsahuje tri krátke poviedky. 1. House and Home: Príbeh o psychopatickom manželskom páre (obaja sú náboženskí fanatici), ktorí prilákali bezdomovkyňu, aby si na nej ukojili svoje perverzné chúťky. Výborný príbeh, v ktorom nechýbala poriadna dávka brutality a taktiež nečakaný záver. 2. Mutant Tool: Tu už šla kvalita veľmi rýchlo dolu. Hlavnou hrdinkou je narkomanka, ktorá okúsi novú drogu. Radšej nechcite vedieť, z čoho je tá droga vyrobená. Nápad je rozhodne veľmi originálny a zaujímavý, pričom sa nájde aj zopár nechutností, ale aj tak som sa miestami nudil. Navyše to nemalo ani hlavu ani pätu, takže sa jedná o najslabší článok filmu, aj keď zlé to zase nebolo. 3. Bitch: Toto bola skôr eroticko-psychologická dráma ako horor, a rozhodne najperverznejšia a najzvrátenejšia. Hlavná hrdinka mala očividne istý sexuálny problém (scéna, kde vibrátorom znásilňuje chlapa fakt nemá chybu). Záver ma teda načisto odrovnal, to jednoducho treba vidieť. Príbeh mal jednoznačne najlepšiu hudbu a neskutočnú prácu s kamerou a farebnými filtrami. Ak by som mal zhodnotiť jednotlivé príbehy percentuálne, tak by to bolo 80% - 50% - 80%. Neviem určiť, či bol prvý príbeh lepší ako posledný, lebo krvavá phantasy a psycho zvrátenosť sa veľmi porovnávať nedajú. Ale treba to vidieť! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne nezajímavý trojpovídkový explo-horor. Jednička se mi moc líbila, ale skončila fakt dojebaně - 4*. Dvojka stála celá za hovno, divná a nudná - 2*. A trojku jsem strávil v očekávání, psí závěr byl excelentní (úchylácky rád bych viděl víc) - 4*. Takže jako celek lepší trojka. Nemusím takovéto kompilace už čistě z principu, ale tahle byla celkem hezoučká. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec a obrovské překvapení!!!! Akorát moje hodnocení jednotlivých povídek je asi trochu odlišné (jak jinak, hehe!) od ostatních. První povídka 80%. Úchylná, perverzní, brutální, super vizual. Ale přímá, krátká jasná, žádné překvapení. Druhá povídka 100%!!!! Ta byla nejlepší!! Naprosto perfektně promyšlená zvrácenost. Zde asi lidem dělá problém angličtina, protože se mluví dost slengovou "britštinou" a to ještě feťáckým slovníkem, takže asi většině lidem (bez titulků) unikají souvislosti. Každopádně ta bytost v kleci je žena a proč má tak obrovský penis není zas tak složité si zpětně domyslet. Zvrácené, hnusácké, brutální, dramatické psycho s naprosto úžasným koncem!! Třetí povídka 90%. Úchylné, perverzní, syrové a surové. Docela hodně drsný a vypilovaný příběh o týpkovi, se kterým jeho holka fakt drsně vyjebává (a to doslova ...). Celkově se jedná o "tripple - explo" záležitost, která se mi opravdu moc líbila!! Mohu srovnat s Asií v podobě Three Extremes (2004), povídkovým hororem stejné, ale naprosto dimetrálně odlišné asijské kvality. Dal bych snad i plný počet nebýt "nekompromisního" Rampo Noir (2005) z Japonska, které je oboum těmto povídkovým hororům v kvalitě a šílenosti ještě daleko na míle vzdálené, takže proto 4/5. Navíc v dnešní době už jsme zvyklí na ledacos, takže už to taková pecka mezi oči není.Ale i tak, líbilo a potěšilo velmi ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud v ložnici postrádáte pestřejší erotické hrátky, mohl by být tenhle film přesně pro vás coby zdroj případné inspirace. Tři zdejší hororové příběhy ale nejsou jen o perverznosti a pudech bez hranic, ale i o pomstě, nenávisti a čistém zlu uvnitř každého z nás. Všechny povídky mají něco do sebe, chvílemi je to docela síla, ale na to, aby tahle britská záležitost v dnešní době šokovala, má moc malý koule. Ale bavil jsem se výborně, takže určitě doporučuju. Na jinak těžce moralistické Angličany nečekaně odvážný počin. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tři perverzní povídky pro katolicko-puritánskou společnost, které mi zase tak perverzní nepřišly. Povídka 1. - "ulov si svojí bezdomovkyni a nastříkej jí na obličej sperma". Asi nejlepší povídka ze všech, líbilo se mi hlavně závěrečné rozuzlení, které jsem skutečně nečekal. Povídka 2. - "totální chaoticky shit, který nikdo nepochopí". Povídka 3. - "čerstvé psí žrádlo", anální animal sex se psem se nevyplácí, aneb nešukej svého přítele dildem do prdele. Celkově dávají tyto tři minipříběhy celkem zábavnou jednohubku, která se snaží o revoluční perverznost, ale zaspala dobu, Sprski film už rok nechává blít pokojnou společnost. 60% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Tři splatter punkové povídky, které se (jak napovídá název) nějak točí kolem sexuálního ukájení. Být to natočeno před dvaceti lety, máme tu dnes menší kult. V roce 2011 sice žádná revoluce, ale určitě zajímavý a svěží příspěvek anglických úchyláků do současného horrorového pandemonia. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Woody Allen, autor známého bonmotu, že mozek je jeho druhý nejoblíbenější orgán, vyjádřil kdysi svůj vztah k sexuální revoluci natočením rozverného povídkového filmu Vše, co jste chtěli vědět o sexu, a báli jste se zeptat. Díval se přitom na sexualitu z té komediální, odlehčené stránky. Autoři snímku, který naši distributoři odbyli zjednodušujícím bulvárním titulem Perverzáci, na to jdou z druhé strany a zobrazují svět temných sexuálních fantazií tak či onak spojených s násilím a plným negativních lidských emocí od strachu, touhy po pomstě až po nejpřízemnější nenávist. Řadu známých a úspěšných hororových titulů posílám do filmového suterénu, ale tenhle morbidní výlet za hranice obecně tolerovaného a známého světa mi kupodivu sedl, jakkoliv ani jedna z povídek není bez kazu - všude něco přebývá, schází nebo je aspoň o kousek posunuto oproti tomu, jak bych si pointy příběhů představoval já. V konečném výčtu jde přesto o poměrně zábavnou a originální hříčku, ovšem s upozorněním, že opravdu není pro každého, a umím si docela dobře představit i kategorický odpad. Za sebe můžu říct, že jako pejskař jsem nejvíc ocenil třetí příběh o svérázném příteli němých tváří a něžných psích zoubcích v akci. Celkový dojem: 70 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou ve vaší ložnici rutina, všednost, šeď a manželka? Inspirujte se praktikami z "la petite mort" a zůstanete v ní sám.. Orgasmus č.1: poslední večeře služebníků Páně, bondage, pissing a pak už jen maso bez -chismu. Bon Apetit! Orgasmus č.2: uspávací zápletka kolem penisu o průměru požární hadice a nadpřirozeném efektu farmaceutik z jeho výměšku. Zív. Orgasmus č.3: submisivita, dominance a nezodpovězená otázka, jestli si lízl i Zdeněk Srstka. Haf! Délkou jednotlivých epizod zvýrazněný nedostatek invence mohla hasit snad jedině explicita, díky které by se Little Deaths dostaly (podobně jako Srbský film) do podvědomí diváků, nicméně autoři se rozhodli vydat jinou cestou - cestou trošku ostřejšího křesťanského týdeníku, co se snaží polaskat citlivé duše poetikou perverzity.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

První povídka držela mou pozornost do dvou třetin, pak už se to nějak zvrtlo a mě zvrat hodně zklamal. Atmosférou asi nejlepší ze všech tří. Druhá povídka si mě získávala jen prvních pár minut, za to třetí se mi líbila nejvíc. Série sexuálních úchylek by si možná zasloužila i druhý díl, ale hodně by se muselo zapracovat na scénář(ích)i. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No takže jsem čekala hororové povídky, ano, přišla ujetina nejvyššího rázu, ve který si můžou libovat snad jen úchylové, nebo individua, který oceňujou takovouhle úžasnou tvůrčí invenci a přehršel "perfektních" nápadů. Což o to, taky bych oceňovala, ale byla jsem většinou buď zhnusená nebo znuděná. Pár povídek jsem zapomněla snad hned, jak to skončilo (ta upírka či co), pak tam byla nějaká ta zdařilejší (sic bizarní, leč zábavná psí), vrcholem pak byla povídka centrovaná okolo pokusů na lidech s přirozením visícím po zem, to už jsem si musela pěkně pěstičkama protřít oči. Viděla jsem už kdejakou chujovinu, ale tohle se řadí k největším mnou zhlédnutým úletům. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Viac film ako horor ktorý je rozdelený do troch príbehov. Prvý trošku hororový, druhý viac mysteriózny thriller a tretí zvrátený o úchyláckom páre, ktorý nevie čo so sebou a navyše končí dosť - no pozrite si a posúďte sami. Neviem čo chcel režisér týmto filmom povedať, ale mňa teda až na prvú časť filmu a troška z druhej - neohúril absolútne ničím. Originalita tu nechýba ale pointu by ste skôr našli v jednofarebnej rubíkovej kocke. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

WARNING !!! Nehorázná blbost, nedoporučuji ani pouštět. Radši nebudu nic psát, protože bych jen vytýkal. Úchylný horor se sexuální tématikou. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které se dají vykládat různými způsoby - od znepokojivé sociální sondy zvrácené společnosti, přes temnou podívanou odvrácené lidské duše až po nudu pro zvrhlíky. Jisté je, že filmy posledních let prolomily většinu tabu a díky videotrhu se o zákazy starat nemusí. Soubor tří povídek se zajímá o otázky života a smrti, sexu a násilí. První nám názorně ukazuje, že není chytré vodit si domů cizí lidi, i když to s nimi myslíme zpočátku dobře a následně je chceme třeba naporcovat. Prostřední se vrací k mnohokráte omletému tématu šílených nacistických experimentů, jež i dnes nachází své příznivce. Zdá se příběhově nejslabší, na druhou stranu ale ukazuje na pohrdání lidským životem a degradaci člověka na pouhý materiál. Kolik míst naší planety je dnes a denně něčeho podobného svědkem. Třetí příběh předkládá podivné soužití muže a ženy, jejichž svazek drží pohromadě sexuální úchylky. Zdání však klame! Jak ukáže závěr, sex nebyl oním podivným poutem. Před (možná i místo) kolonku horror bych napsal drama či podobenství. ()

Reklama

Reklama