Reklama

Reklama

Dům u vycházejícího slunce

  • Česko Krvavá čest (více)
všechny plakáty
Trailer

Vzali mu jeho odznak. Svou zbraň si nechal. Bývalý policista Ray byl právě propuštěn z vězení. Pokouší se začít nový život a vyhýbat se problémům. Začne pracovat jako šéf bezpečnosti v nočním klubu, který je znám jako ilegální hráčské doupě místní mafie. Během jedné Rayovy služby je podnik vyloupen a při přestřelce je zabit syn majitele. Policie za iniciátora loupežného přepadení označí Raye. Tomu nezbývá nic jiného, než najít skutečného viníka, získat zpět svou čest a očistit své jméno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale na druhej strane, nebolo to až také zlé. Bautista keby mal oholenú hlavu a nefajčil by v každej druhej scéne, vyzeral by lepšie. Úplne chápem, že zrýchlený pohyb mu pri jeho 140 kg robí problém. Purcell ako drsňák, no videl som už aj v lepších úlohách. A samozrejme dve postavy, na ktoré som sa tešil najviac. Trejo a jeho 5 minút, celkom fajn. A samozrejme krásna Amy Smart. Dobrá úloha, dobre zahraná. Inak dej, scenár čistá žumpa. Pekná bola hudba a atmosféra. Veľmi slabé 3 z 5 ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá debilita postrádající jakékoliv plus. Bezduchá tvrďácká akce tvářící se jako nadupaná rubačka. Jenže do takové podoby filmu chybí opravdu hodně. Hlavní hrdina, působí sice jak vytažený ze hry Gears of War, ale pro film je naprosto nepoužitelný. Bývalý policista Ray, který by měl dle vizáže a děje působit jako ranař, vypadá jak ustrašený králíček, ač nadopovaný steroidy. Scénář je k uzoufání strašnej a divím se, že v dnešní době někdo ještě něco takového pustí do světa. Danny Trejo má na place cca 5 minut a i z toho je vidět, že už by měl raději odejít do filmového důchodu a při té cestě vzít s sebou do předčasného i Davea Bautistu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po nestastnej udalosti v uvode filmu je bývalý policajt donuteny patrat po vrahoch syna svojho bosa. Sice jednoducha ale slubna zapletka, z ktorej by schopni tvorcovia vykresali nekompromisnu drsnu krimi. Lenze žiadni schopni tvorcovia na tomto filme nepracovali. Naivnejsia ako ustredna zapletka plna "necakanych zvratov" je len hlavna postava v podani hromotluka Bautistu. Cele to patranie vyzera nasledovne. Bautista chodi z domu do domu, kde vypocuva nejakych nehercov a zhruba kazdych 30 minut natrafi na chudáka, ktoremu musi dopomoct k rozviazaniu jazyka mensou bitkou. Vsetky tie bitky vyzeraju ako keby sa chlapci objali a kedze si predtym asi nieco vypili tak sebou hadzu o zem a rozmlatia nabytok. Evidentne jediny kto sa pri tom zlakol je kameraman, ktory poskakuje okolo s epileptickym zachvatom. Nastastie tychto "velkolepych akcnych scen" je minimum a väcsinu stopaze tvoria nezazivne natahovane a neskutocne hlupe dialogove sceny. Ex-wrestler Bautista mal ako jeden z mála zucastnenych dostatok rozumu a kedze pozna obmedzeny rozsah svojich hereckych schopnosti, tak sa nesnazil prilis hrat a cely film si prakticky monotonne odšepká. Vdaka tomu sice nezaujme, ale aspon neposobi prilis trapne. Vysledok je amatersky vyzerajúca katastrofa, ktora uspokoji snad len extremne nenarocnych divakov, ktory este ziadny film nevideli. 2/10. ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Zápletka hloupoučká a již tolikrát zpracována, že co se týče děje tento film nemá naprosto nic co by nového předvedl. Chápu hodnocění těch, kdo dají filmu extréme nizké hodnocení. Přesto film ale úplně nezatracuji a těm, komu sem tam stačí oddechnout si u něčeho "lehčího" tohoto žánru klidně i film doporučím. Já se u něj nenudil. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Začíná to slibně, ale samotná zápletka je dost triviální a nepříliš napínavá. Film by zachránily kvalitní akční scény, ale těch bylo překvapivě velmi málo a navíc neohrabaná hora svalů Bautista při nich jen mávala svými obrovskými prackami - žádná propracovaná choreografie, nápad...Celkově jde o velmi slabý a místy až amaterský film co se kvality scénáře a dialogů týká. Když tento film neuvidíte, o moc nepřijdete. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Michiganu ve městě Grand Rapids. (Terva)

Reklama

Reklama