Reklama

Reklama

Dům u vycházejícího slunce

  • Česko Krvavá čest (více)
všechny plakáty
Trailer

Vzali mu jeho odznak. Svou zbraň si nechal. Bývalý policista Ray byl právě propuštěn z vězení. Pokouší se začít nový život a vyhýbat se problémům. Začne pracovat jako šéf bezpečnosti v nočním klubu, který je znám jako ilegální hráčské doupě místní mafie. Během jedné Rayovy služby je podnik vyloupen a při přestřelce je zabit syn majitele. Policie za iniciátora loupežného přepadení označí Raye. Tomu nezbývá nic jiného, než najít skutečného viníka, získat zpět svou čest a očistit své jméno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale na druhej strane, nebolo to až také zlé. Bautista keby mal oholenú hlavu a nefajčil by v každej druhej scéne, vyzeral by lepšie. Úplne chápem, že zrýchlený pohyb mu pri jeho 140 kg robí problém. Purcell ako drsňák, no videl som už aj v lepších úlohách. A samozrejme dve postavy, na ktoré som sa tešil najviac. Trejo a jeho 5 minút, celkom fajn. A samozrejme krásna Amy Smart. Dobrá úloha, dobre zahraná. Inak dej, scenár čistá žumpa. Pekná bola hudba a atmosféra. Veľmi slabé 3 z 5 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po Strážcích galaxie mě Dave Bautista hodně zaujal. Nařezanej neskutečně, ve skrytu duše evidentně dobrák a dokonce i docela dobrý herec. Mrknul jsem na jeho filmografii a zaujal mě tenhle kousek. Říkal jsem si, co by ne, když tak to vypnu. Jenže ono to nebylo vůbec tak zlý, jak tu většina diváků tvrdí. Jasně, já třeba uznávám, že si tvůrci plno momentů usnadňovali a běh Dave Bautisty taky není jeho silnou stránkou, spíš mi při tom vypadal jak slepice, ale pořád musím říct, že mě to fakt bavilo.Je to takovej klasickej akčňák devadesátejch let, kde se nic moc akčního neděje, ale stejně mě to pořád baví. ()

Reklama

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Zápletka hloupoučká a již tolikrát zpracována, že co se týče děje tento film nemá naprosto nic co by nového předvedl. Chápu hodnocění těch, kdo dají filmu extréme nizké hodnocení. Přesto film ale úplně nezatracuji a těm, komu sem tam stačí oddechnout si u něčeho "lehčího" tohoto žánru klidně i film doporučím. Já se u něj nenudil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nepanikař a nikomu se nic nestane......... Hodně mě zarazila ta úvodní situace. Tolik lidí v cestě a nikdo si nevšimne skupiny lidí, kteří všichni nesou zbraně. Dům U vycházejícího Slunce je "vykřičený" dům, ve kterém se děje spousta nekaloty. Ale vlastně se ten příběh jmenovaného domu skoro netýká. Vše se odehrává venku ve městě. Hlavní hrdina se vydává očistit, své tak již zašpiněné jméno a hledá vraha a skupinu lidí, díky které se to této šlamastiky dostal. Dlouhé záběry ne šedivé město, nevýrazná monotonní hudba a celkem nesympatičtí herci. Ray, kterého hraje Dave Bautista je celkem tuctový, bez grimas a s kamennou tváří. Ten to tedy moc nezachrání. Nadějí byla postava Carlose, kterou si vystřihl švihák se jménem Danny Trejo. Je fešák, nosí křížek na krku a opět ukáže své tělní tetování. Bohužel tato postava nemá ve filmu skoro žádný prostor. Další zklamání. CITÁT - Ty máš odvahu mě vyrušovat??!!........ Průměrný snímek s velmi nepovedeným koncem, který mi připadal umělý a vycucaný z prstu. CITÁT - Přemejšlej............ ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Bautista, jako veliký špatně se pohybující opičák. Purcell s vlasama, image a a projevem - úděsnej zloduch, Trejo a jeho dvě minutky byl jediný , který tento až příliš nudný příběh osvěžoval. Béčková záležitost, která ani nepřipomíná akčňáky let dřívějších, jelikož i akce je poskrovnu, za to nepovedených dramatických scén je dostatek. Všechny zajímavé záběry použity v traileru. Zkrátka tuctovka, s ještě tuctovějším, roztahaným koncem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Michiganu ve městě Grand Rapids. (Terva)

Reklama

Reklama