Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom mila teenagerska komedia, avsak u mna je na jedno pozretie, pretoze som ocakaval trosku viac. Zaujimave bolo vidiet dvoch hercov z Nolanovych Batmanov a to Heatha Ledgera, ktory si zahral Jokera v TEMNOM RYTIEROVI (2008) alebo Josepha Gordona-Levitta, ktoreho som videl v trojke v ulohe policajta Blakea. Reziser Gil Junger natocil v roku 2009 aj 20 dielny sitcom presne pod tym istym nazvom o tom istom, ale samozrejme s inymi hercami. ________ Joseph Gordon-Levitt - (Cameron James) +++ Heath Ledger - (Patrick Verona) +++ Julia Stiles - (Kat Stratford) +++ Larisa Oleynik - (Bianca Stratford) +++ David Krumholtz - (Michael) +++ Andrew Keegan - (Joey Donner) +++ Susan May Pratt - (Mandella) +++ Gabrielle Union - (Chastity) +++ Larry Miller - (Walter Stratford) +++ Produkcia: Andrew Lazar +++ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná teen romantická komedie s dvěma sympatickými představiteli v hlavních rolích (H. Ledger + J. Stiles). Humor patří vzhledem ke svému žánru k tomu trochu inteligentnějšímu, jenže je ho ukrutně málo. American Pie (1-3) je sice výrazně nechutnější, ale nalejme si čistého, pobavíte se u něj mnohem více. Charaktery všech postav jsou příliš černobílé, škatulkované, vykonstruované, umělé a příběh (~scénář) stupidní a předvídatelný, proto zůstávám pouze u lepších 2 hvězd... 5/10 ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teenagerských romantik, která vyniká hlavně v komediální sféře, kde jsou na denním pořádku hláškující černoští profesoři, výchovné poradkyně píšící erotické romány a otcové, co své dcery pro výstrahu oblékají do oblečků simulujících těhotenství. Neztrácí ale glanc ani když si hrdinové začnou vyznávat lásku v zaparkovaném autě nebo někdo na stadión vypustí zpívajího Heatha Ledgera. Zkrátka výborná záležitost, jíž jsem si ale naprosto zamiloval až po shlédnutí v originálním znění. A ten soundtrack... 9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mladá uletená romantika podčiarknutá veľmi úsmevnými a presvedčivými výkonmi. Trošku rozpačitá réžia a dej zapadajúci prachom. Celé to od začiatku naznačuje len mierny nadpriemer, hlavne že to celé nenechali len na tú romantiku, pretože komédia je to hlavné, na čo sa film zameriava. 65%. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

On je tajemný drsňák, ona emancipovaná žena, a spolu ukážou všem těm středoškolským panákům a panenkám, zač je toho pravý romantický loket. 10 Things I Hate About You nabízí plejádu zábavných postav, se kterými ale nabízí jen průměrnou romantickou zábavu. Celá recenze zde. (6/10) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (30)

  • Julia Stiles (Kat) si ve filmu čte knihu od Sylvie Plath "Pod skleněným zvonem" ("The Bell Jar"). Ta už byla jednou zfilmována, přičemž v čase natáčení Deseti důvodů se právě uvažovalo o adaptaci nové, s Julií Stiles v hlavní roli. Nakonec z ní ale sešlo. (EmilyL.)
  • Během závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (griph)
  • Julia Stiles (Kat) brzy po tomto filmu hrála ještě ve dvou dalších moderní shakespearovských adaptacích: Hamlet (2000) a "O" (2001). (NIRO)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama