Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj keď celý film má veľa nedostatkov (jak z pohľadu scenára tak aj zo pohľadu réžie) tak predsa len ma dokázal osloviť. Treba si všimnúť veci za filmom/príbehom. PS: „Čo hľadáš v mojej spálni?“ Myslel som si, že ešte stále bojíš v tme.“ „Von!“ Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film se zajímavým námětem. Ústřední herecké duo je velmi příjemné a na jiskření mezi nimi se vážně příjemně kouká. Sice tomu chybí trošku silnější emoce a konec bych taky trochu pozměnil, ale zasmál sem se,což se mi u romantických komedií málo kdy stane. U pár scén jsem byl skoro dojatý a za to, a za ten krásný námět, prostě musím dát plný počet. Nenudil jsem se ani minutu. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Nesmírně neoriginální, naivní, plné černobílých postav s dost předvídatelným jednáním i dějem...a přes to všechno, nebo snad právě proto, moc hezké romantické pokoukání, jako stvořené pro vánoční prosinec, kdy se náporu podobných nekonfliktních a hřejivých báchorek vůbec nebráním. Koneckonců, na temné snímky, zaplněné komplikovanými, cynickými charaktery s černými myšlenkami, mám celý zbytek roku. Lepší trojka. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vymyslet něco nového v ranku vánočně-romantických oddychovek je stále obtížnější. Zejména pokud to má být nejen nové ale ještě k tomu příjemně zábavné. U Tiffanyho se to povedlo. Příjemná milá a zábavná romantická jednohubka, které nechybí to správné vánoční kouzlo doby, kdy se mohou dít zázraky a funguje to, aniž by bylo nutno diváka oblbovat lacinými slzopudnými triky. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Na TV film je Neděle u Tiffanyho velice dobrá. Alyssa Milano mě příjemně překvapila, Ivan Sergei hraje protivu tak přesvědčivě, až si říkám, jestli takový není i ve skutečnosti. Eric Winter je velmi roztomilý, obecně je výběr herců více než dobrý. Jediné, co bylo pěstí na oko, zůstala příšerná kamera. Měla jsem pocit, že režisér požádal kolemjdoucí, aby vzali do ruky kameru (pravda, na stativu byla) a natočili mu pár scének. I přes tuto nepříjemnou okolnost jsem si film užila, scény, které měly být vtipné, svůj účel splnily (což se u nějakých komedií říci nedá), stopáž byla akurátní. Hudba ovšem se mi zdála chvílemi mírně stupidní, tvůrci si s ní mohli vyhrát lépe, ale celkový dojem je na tři a půl hvězdy. Dávám čtyři, jelikož se pokouším zvednout hodnocení na více, než jen 66%. Zase další podhodnocený film, jaká škoda... Vím, že má maličkost nic moc nezmůže, tak co vy?! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro Alyssu Milano a Ivana Sergeie se nejedná o první spoluprácí. Setkali se již během natáčení seriálu Čarodějky (od r. 1998). (Stirek45)

Reklama

Reklama