Jediným přítelem malé a osamělé Jane byl hezký, vtipný a laskavý kluk jménem Michael. Byl jiný než ostatní lidé a nikdo ho nemohl vidět. Existoval pouze v představách hloupoučké Jane. Když Jane vyrostla, přišel čas, aby Michael odešel pryč z jejího života. Ona na něj ale nikdy nezapomněla. Po 20 letech potkává muže, který připomíná jejího fiktivního kamaráda z dětství. Je to on? Bude Jane konečně šťastná? (Pethushka)
Pethushka
Nečekaně okouzlující film, který je sice lehce předvídatelný, ale přesto svým způsobem originální. Ta atmosféra u Tiffanyho, Vánoce a láska..aaach! Nejde tomu odolat! V jednom měsící jsem se na něj musela podívat dvakrát. Má sice hodinu a půl, ale zdá se mi jakoby trval jen pár minut. Navíc dětské herecké obsazení bylo skvělé. Už ta první scéna mě dostala. Rozplývám se..4,5* a po druhém zhlédnutí se přikláním k 5*. Mooc příjemný film.(12.12.2011)
Cherish
Velice příjemný romantický film, který se svojí atmosférou přesně trefil do mé předvánoční nálady :)(4.12.2011)
ivishka
Okouzlující, krásné, milé...prostě nemám slov.Překrásný happy end, který je podle mě jeden z nejlpších co jsem kdy viděla. Byla jsem z tohoto snímku opravdu okouzlena atmosférou, která z něj přímo kypí. Děkuji Alysse Milano za tak brilantně zahrátou postavu Jane a Eric Winter také exceloval :-).(9.1.2012)
Ellise
Na televizní romantický film je to velmi povedené. Samozřejmě jsou tu ty věci, jako třeba špatné stříhání scén, nebo trochu zbytečné dialogy, které k tomu prostě patří. Herci jsou ale sympatičtí, děj je originální a mně se to plus mínus líbilo. Navíc ty děti to podle mě zahrály skvěle. 3,5*(28.8.2011)
Madlenka26
moc pěkný film, a možná že jsem trochu v sentimentální náladě, ale i slzy se dostavily. Strašně se mi už na začátku líbila scéna se zrcadlem :-)) to bylo opravdu kouzelné. A konečné dialogy nemají chybu, příjemně strávený večer.Doporučuji. Romantika se vším všudy.(18.12.2011)
boombang
Tak takhle si představuju tu nejčistší a nejkouzelnější (a ne úplně blbou) romantiku. Při sledování jsem se přistihl, že se pořád usmívám. Alysso, díky. (Ale bez tebe a těch dětí na začátku bych dal o dvě hvězdy méně.)(16.2.2012)
Alice Ashley
Úchvatný. Romantický film jak se patří. I přes to, že byl konec naprosto předvídatelný, užila jsem si ho. :) Zaplakala si, zasmála se. Navíc film s úchvatnou a talentovanou Alyssou v hlavní roli a hezkým klukem v podání Erica Wintera, perfektní kombinace. :D Pro mě rozhodně za 5*. :)(18.11.2011)
andrew88
Miluju Alyssu Milano a v tomto filmu exceluje. Je to příjemná romantika, u které se člověk dokáže "rozněžnět" =)(26.2.2012)