Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zákaz užívání sedmi obscénních slov: hovno, kurva, mrdat, kokot, čurák, kunda, piča." A taky zákaz vtipů na nadýmání, vyměšování, močení, ejakulaci a jiné tělesné funkce. A to už trošku smrdí cenzurou, ale jsme přece v USA, kde je snad svoboda projevu. Nebo není? Není a nikdy nebyla, takže hovado typu Howarda Sterna mne dokáže zaujmout, i když bychom si při poměřování délky, tloušťky a tvrdosti penisu asi moc nerozuměli. Nicméně proti proklamování rozhlasové nahoty nic nemám a jeho soutěže mě poměrně bavily ("Doplňte celý název jednotky času. Nanose ... kunda"). ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový DJ Howard Stern propagoval muziku většiny mých oblíbených kapel, včetně Cheap Trick a Ramones, hostoval na albu Blue Öyster Cult, a už několik desetiletí provozuje naprosto šílenou show v rádiu. Jeho humor je většinou poněkud hrubšího zrna, ale pokud máte rádi rock a osypáváte se z politické korektnosti, asi mu stejně nakonec podlehnete. Přestože zde hraje tehdy třiačtyřicetiletý Stern sám sebe (od žáka základní školy až po současnost), což nemuselo dopadnout vůbec dobře, výsledek je zdařilý. Film jsem si při jeho premiéře v kině nenechal ujít, a odcházel jsem spokojen. Je to trochu podobný zážitek jako bláznivá rocková komedie Waynův svět, ovšem s tím významným rozdílem, že tohle se opravdu stalo. I když možná ne vždy tak, jak nám to Stern servíruje. Ale kdo by při naslouchání historkám starého zbrojnoše hleděl na detaily? Zatímco Jimu Morrisonovi zbudoval solidní pomník Oliver Stone, Stern tímto filmem (natočeným podle vlastní autobiografie) buduje pomník sám sobě. ()

Reklama

dehlie 

všechny recenze uživatele

mám rád ľudí, ktorý boria tabu. takými akými boli andy kaufmann či larry flint vo filmoch miloša formana. prekročiť isté hranice za cenu, že občas aj prestrelia. film o howardovi sternovi, ktorého hraje on sám ma však až tak za srdce nechytil. počul som, že tento film inšpiroval mateja "sajfu" cifru, ktorému v jeho snahe byť nekonvenčný držím palce. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Howard Stern si splnil svůj americký sen o cestě za slávou a úspěchem od vybojovaní pozice žádaného rozhlasového moderátora až po úspěšné zfilmování vlastnoručně napsaného životopisu se sebou samým v hlavní roli. I když by mě docela zajímal i pohled nějaké nezaujaté druhé strany na to, jak to vlastně všechno doopravdy bylo a jeho pořady bych se na rádiu ladit nesnažila, musím uznat, že si svou roli napsal i zahrál velmi dobře a pobavil mě. Viděno v rámci projektu 52 Films by Women. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proměnlivo. Většinu filmu jsem souhlasil s Alison, že Howard je hnusný hovado. Byly to hrozný oplzlosti a trapnosti, co si divák musel vyslechnout, a scénář v těch chvílích nikoho nešetřil a nikam nespěchal. Občas se něco podařilo, a hodně tomu pomohla filmově klasická černobílá silně kontrastní šablona - špatný-dobrý (nedaří se-daří se), a nic mezi tím. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)
  • Postava Kennyho "Pig Vomit" Rushtona je založena na Kevinu Methenym, programovém řediteli rádia WNBC v té době. Ve skutečnosti mu Howard říkal "Pig Virus" a ne "Pig Vomit". Pig Vomit byl název skupiny, která vytvořila úvodní znělku Howardovi show té doby. (c.tucker)

Reklama

Reklama