Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Recenze (251)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Volte mě má v sobě takový ten poctivý humor nehumor Zacha Galifianakise a Willa Ferrella. Jeden dost skromný a nenápadný, druhý pro změnu neuvěřitelně drzý, rasistický a urážlivý. Dohromady to dává skvělou směsku, která za těch pár minut musí minimálně dvakrát nebo třikrát smíchem shodit ze židle. Také chválím tvůrce za tu sebekritiku amerického národa. O to smutnější je, že do nějaké 75 minuty to takhle chodí i u nás. Nebejt těch posledních deset minut, bude mi spíše smutno. Každopádně co naplat, jsme v Hollywoodu a tady i ty nejhorší politické humusy v komediích prostě musí skončit tak, jak v tomto filmu nakonec skončí. A jsem za to rád. Dokáže to ve mně vyvolat daleko lepší emoce, než když si vzpomenu na to, co se děje u nás. Ale víte co? Tu americkou sebekritiku si tímhle filmem už neodpářou a o to se mi snad líbí tenhle film ještě víc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $86,907,746Tržby Celosvetovo $103,430,245Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,368,122 //počet predaných kusov 244,168Tržby za predaj DVD v USA $8,227,865 //počet predaných kusov 549,991║ Zopár slušných gagov sa tu nájde ale ináč klasická rutinná americká odrhávačka s už okukaným Zach Galifianakis-om(ten hrá v skoro každom filme úplne istú charakterovú úlohu) a Willom Ferrell-om, takže len ďalšia zbytočná komédia, ešte že bol tento rok(2012) zlatý Macík TED . /videl v kine: 40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Byla to prostě prdel. Nekorektní Will Ferrell tam dává pěstí miminu a šuká manželku svýho protivníka, aby získal hlasy. Navíc to docela vtipně kritizuje politický klientelismus a dělá si to prdel z americkýho patriotismu a posedlosti křesťanstvím. Pobavil jsem se. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

"VÁLKA MÁ SVÁ PRAVIDLA, ZÁPASY V BAHNĚ MAJÍ SVÁ PRAVIDLA …. POLITIKA ŽÁDNÁ PRAVIDLA NEMÁ." … /// O tom, že volby v Americe jsou ta nejnepředvídanější událost (pokud teda nemáte hafo prachů)…. Dva podivní kandidáti a jejich souboj, má blíž ke komedii než k politice. Líbí se mi ironie a parodie na reálný politický věci, stejně jako zajímavý postavy a do nich obsazený herci. Jeden, dva (tři) kurevský ,,zápichy“ a vlastně dokonalý znevážení všeho kolem voleb (v klídku, v Americe, u nás je to přece v pořádku…) by mohlo potěšit i apolitickýho diváka. A to včetně toho ,,nádherně“ patosáckýho závěru. Komedie? Jo! Taková ta vkusná a milá zábava (…co to meleš za sračky ….?) s jednou (dvěma) nechutnostma, po který dostanete chuť vzít do ruky košťata a …. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Filmy vo politice mě nebavěj. 2.) Karel Schwarzenberg prezident? Kurva kolik mám v prasátku…? (P.S.: to zjistíte po volbách!) 3.) Thx za titule ,,Beddny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Největším plusem je cásting solidních komediantů, ale příjde mi, že film šlapal pouze na půl plynu. Párkrát jsem se zasmál a nenudil jsem se, ale vzhledem k tématu a hereckých ES se dalo vytřískat mnohem víc, nicméně útok na dítě či psa bylo docela over the top. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scéna s kostolom, hadmi, kostolným oknom a enormne napuchnutou rukou je bomba, detto úplne nekorektné scény „sexu s manželkou môjho konkurenta“. Nevraviac o scéne, v ktorej sa Galifianakisove deti (a manželka) na jeho výzvu (ktorú okamžite oľutuje) priznávajú k riadne čudným veciam. Alebo policajná hliadka a následný test alkoholu. Alebo modlitba, „ste kostrou USA“ či „gore-jazvy z hrdzavej preliezačky“. Nie je to na 80%. Bohužiaľ. No je to dobrá komédia, ktorú vám ale odporúčam len ak máte aj vy v láske absurdný humor, ktorý si neberie servítky pred ústa, ale pritom nie je taký primitívny, ako vyzerá na prvý pohľad. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Namet filmu pro me buhvijak atraktivni neni, takze jsem se bal, ze se hlavni dvojka bude muset krotit, coz se ale nastesti nestalo. Pribeh je totiz jen zaminka pro hromadu naschvalu, co si Galifianakis a Ferrell delaj, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko a dojde i na mlaceni mimin. Navic oba jsou to sice debilove, ale sympataci, takze se tak nejak musi fandit oboum. Udobrovaci konec je sice drobet nucenej, ale vetsina stopaze pred nim je nabita forkama, takze jsem se dobre bavil. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Výborný. Komediální two men show mých oblíbenců - Ferrell-Galifianakis - oba excelentní, v tvrdém souboji o kongresmanský post. Sranda, co chytře přehání profil (nejen) amerických politiků a negativně laděných volebních kampaní. Já se dobře bavil, jsem nadšen. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ptá se snad někdo, jak se cítí moje ruka, když dala ránu ocelové čelisti toho dítěte?" Se smutným kukučem musím konstatovat, že se nemohu stát americkým kongresmanem, neboť jako seriózní šetřílek nejsem schopen obětovat 900 USD za načesání svého řídkého vlasu. Takže mne nečekají žádné sexuální hrátky se stážistkami, pařba na počítači v době hlasování ani sebeuspokojení z nicnedělání pro blaho své země. Přesto jsem byl přesvědčen, že když se o kongresové křeslo utkají takoví dva trotlové, jakými Ferrell s Galifianakisem rozhodně jsou, tak se přitom umlátím smíchy. Nebudu zapírat asi tři spontánní výbuchy smíchu ani užití si podlosti politických kampaní, ale na druhou stranu se té zákeřnosti nabízelo daleko více a vítězství "úžasně tradičních" amerických hodnot mi v závěru hodně nadzvedlo žaludek a lehce snížilo hodnocení. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat na herecký obsazení a jméno režiséra a je asi předem jasný, že to bude pošahaná komedie plná lacinýho humoru. To se splnilo a já jsem se u toho skvěle pobavil. Komu se tohle nelíbí, tak je asi úplně zbytečný, aby se na film díval. Pro mě solidní 4 hvězdy. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S čestnou výjimkou snímku Horší už to nebude, kdy netuším, zda bylo něco s Willem, nebo se mnou, protože jsem byl jeho kouskem okouzlený, mě Ferrellova tvorba míjí vzdáleností kosmických let a Volte mě! do jeho snaživě upocené a trapností zavánějící produkce dokonale zapadá. Ne, že by tenhle kousek neměl pár světlejších momentů, ale je to zkrátka příliš hrubozrnné a laciné. Dávám přednost chytřejšímu a rafinovanějšímu humoru. Celkový dojem: 25 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JÁ NECHCI ŽÍT V ZEMI ZA DUHOU!" Průměrná ferellovka, což ale pořád znamená slušnou zábavu. Ferell si vychutnává další ze svých luxusních hovad, Galifianakis mu jako jeho naivní protějšek dobře přihrává a vtipně se strefují do amerických voleb, přičemž nešetří politiky ani voliče. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

America, Jesus, Freedom - velmi funkční zaklínadlo k vymytí mozků voličů a následnému otevření si dveří do Kongresu USA.. Jay Roach v Recount a Game Change názorně ukázal, že na americké politické scéně není všechno košer (nebo je vše až moc košer?), ale v komediální rovině působí značně rozpačitě, neboť trapnost až příliš často vytlačuje na okraj to opravdu vtipné (třeba sofistikovanou urážku z úst Cama Bradyho: „You know the difference between your mum and a washing machine? The washing machine does not follow me around when I dump a load in it.“). Zachovi doporučuji změnit si příjmení na Galaklitoris - bude se to lépe pamatovat a řecký esprit zůstane zachován.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ferell/Galifianakis ... Duo tohto typu vtlačí do filmu svojskú pečať, ktorá mne jednoznačne vyhovuje. Je to show dvoch borcov, ktorí si užívajú svoje role, čo sa podpisuje na celkovom "spirite" filmu. 85 minút rozdelených medzi Ferrella a Galifianakisa nezabezpečuje síce neustály smiech, ale prináša pravidelné návaly fórov pre nich typického štýlu. Tento film nie je to záležitosťou kritiky,... je otázka špecifického vkusu. I heard your nickname was Tickleshits in high school, I'm gonna see if it's true! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo povedené Trading Places a řikal jsem si, jestli už sem film někdy neviděl, ale celkem sympatické obsazení (Ferrell je jako vždy bombový) mě donutilo film dokoukat. Má také pouze něco přes hodinu a půl, takže se to dá přežít bez následků. Občas jsem se i zasmál a pobavil, ale popravdě jsem nečekal ani to, takže jsem vlastně celkem spokojen a nelituji, že jsem film viděl. Dlouhou dobu ho však, jestli vůbec, vidět podruhé nepotřebuji...50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Komediální režisér situačních kousků Jay Roach má v posledních letech k politice překvapivě blízko, což prokázal televizním dramatem Nové sčítání hlasů o vyhrocené povolební situaci v roce 2000 nebo oceňovaným snímkem Prezidentské volby o zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008. Tady nabízí souboj o kongresmanský post, ale vážný u toho opravdu není, navíc párkrát trefně uhodí do citlivých amerických témat. Terčem jeho snímku se stává absurdní vtírání se do přízně voličům během kampaně. A daří se mu to náramně. Duo Ferrell – Galifianakis výborné. Na hraně tří a čtyř.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pridám jednu hviezdu za to, že ma scenáristi dokázali prekvapiť, keď som pri sledovaní filmu uvažovala "ale toto? fakt to dáte?"... a oni dali. Hlavným nájstrojom komédie je tu hyperbola vo všetkých podobách a jasná priamočiarosť satiry. Nie je veľmi čo lúštiť, všetko dostaneme na tanieri. Možno by sme mohli povedať, že takto vyzerá britská Je to soda! pre priemerného amerického diváka. Ale zasmiala som sa, nie že nie :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell hraje opět tutéž postavu, kterou nehrál snad jen v Horší už to nebude, tedy přespříliš nezdravě sebevědomého blba, jehož středem vesmíru je on sám. Tentokrát je ovšem kromě blbství také pořádně zlý, a to se mi příliš nelíbilo, protože i když byl občas zlý poměrně vtipným způsobem, rozesmál mě stejně jen dvěma ranami pěstí (nechci prozrazovat). To Zach Galifianakis mi byl sympatičtější (ale nejsem si jistý, jestli to byl vždycky záměr) a výborní byli John Lithgow s Danem Aykroydem. Velká škoda je konce, který ve srovnání s předchozím běsněním působil jaksi vyčpěle. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy nad neznámou silou, která dokáže Willu Ferrellovi přisuzovat hlavní role ve filmech, které stejně u diváků propadnou? Myslím že nebudu daleko od pravdy, když prozradím, že Will je jedním z nejhorším komediálních herců posledních asi 20 let. Člověk bez talentu, který vyznává ve skrze trapný, pitomý a uřvaný humor (tady by se trošku nabízela podobnost s naším Petrem Novotným). A přesto se vždy rád kouknu na další Ferrellův pokus, který sice skončí krachem, ale z nějakého zvrhlého důvodu mě bude zajímat i další jeho film. Škoda že ve filmu není obsaženo více humoru, myslím že to nebyl nesplnitelný úkol. Poslední půlhodinka už si jen tak dojíždí. Začátek volební kampaně bavící potenciál rozhodně měl. 55% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Luxusní komická oddechovka o Američanech tak, jak všichni myslíme a víme.. Zpočátku brutální kritika populismu a všeho spojeného s volbami, tupost obyvatel USA, posléze se v příběhu zračí i slušivá pointa, která je vyšperkovaná podstatou. :-)) ()

Reklama

Reklama