Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu do Los Angeles si vedle dvanáctiletého Ryana, který má strach z létání, přisedne dívka jménem Jennifer. Právě dostala svou první periodu, má pěkně proříznutou pusu a nebojí se mluvit o čemkoliv. Kecají spolu o rozvodech rodičů a nakonec se pohádají. O čtyři roky později na Hardingově střední škole Ryan Jennifer znovu potká. Ryan je v převleku školního maskota a ona je zvolena královnou školy. Když Jennifer zjistí, o koho se jedná, pozve ho na kafe, ale znovu se pohádají a Ryan odmítá... Později se zase potkají na vysoké v Berkeley. Ryan je v prváku a jeho spolubydlící Hunter je lhář a notorický balič, přesto se s ním nakonec skamarádí. Ryan se snaží udržet svůj vztah s láskou ze střední školy, ale brzy se rozejdou. Pak Ryan zjistí, že Jennifer taky chodí na Berkeley. Když se potkají, Jennifer ona vypráví, že žije s přítelem mimo koleje. Při dalším setkání však Ryan zjistí, že i ona má za sebou rozchod. Jennifer se nastěhuje ke kamarádce Amy, která tráví hodně času rozebíráním věcí s terapeutem. Ryan a Jennifer si povídají o rozchodech a nakonec se – jak jinak – opět se pohádají... Uplyne další rok. Ryan má novou přítelkyni; ukáže se, že je to Jennifeřina spolubydlící Amy. Když přijde Ryan jednoho dne na rande, potká místo Amy Jennifer, která Amy slíbila, že se za ní rozejde s jejím přítelem. Jen netušila, že tím přítelem je Ryan. Ryan přesvědčuje Jennifer, že on je pro Amy ten pravý, a nakonec spolu stráví celý den. Povídají si o životě a Ryan se nakonec rozhodne, že nemá rád vztahy a přestane s kýmkoliv randit. Pak ukáže Jennifer své zamilované místo u mostu Golden Gate a vypráví jí o svých životních plánech. Jennifer se přizná, že moc neplánuje a nechává se raději unášet životem samovolně... Po prázdninách se oba znovu potkávají. Jennifer má za sebou románek, který nakonec ukončila, i když toho kluka měla ráda. Oba jdou pak spolu tancovat a užijí si super den. Další den Ryan zachrání Jennifer z nepodařeného rande, když se vydává za jejího bratra. Oba ale před svými kamarády odmítají, že by mezi nimi něco bylo... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která pouze vykrádá Když Harry potkal Sally. Dialogy mezi hlavními hrdiny ovšem nejsou zrovna vtipné, takže jako komický prvek tu funguje pouze Jason Biggs, který je komičtější než v Prcičkách. Samotná romantická linie je v poslední půlhodině takřka na usnutí a nezachrání ji ani krásná a sexy Claire Forlani. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe nie som veľký fanúšik romantických komédií, čiže som moc od toho nečakal. No dostal som milý príbeh dvoch ľudí čo króčik po króčiku hľadajú k sebe cestu. Áno príbeh je plný klišé a podobných vecí no tomu filmu to neuberá na kvalite. Pri scénke kde hlavní hrdinovia ako kamaráti spolu tancujú na diskotéke mi pripomenula jednu moju peknú spomienku až na to že môj koniec bol trošku iný ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Na filmu jsem prošvihl pár nejduležitějších momentu, když jsem odbíhal do koupelny pravidelně ventilovat přetlak zpusobený jistě už naprosto nevhodnou chuzí hlavní hrdinky, která mimochodem nemusela být vubec gramotná, aby jí to ubralo na přitažlivosti, což se odráží i na hodnocení! Naprosto pochopitelné emoce bez přehrávání a hysterie jen tam, kde má přesně bejt - na cestě na letiště a konečně s tradičním klišé, které nastavilo latku unosnosti hodně vysoko! fakt jsem se bavil asi jako u problematiky domácích porodu, a to nemyslím vubec špatně... "S tím prádlem to byla ale metafora! Neboj se, ukážu ti, jak na to................................................................. " 2020 „Noli nuntium necare“ Dont kill the messenger. Cant a girl enjoy a lollipop in th emiddle of the afternoon in front of the Free Health Center? You are pretty funny, when you are depressed. Well, get ready for comedy. „Assentior“ I hear you, brother. Shes beging (she begs) you to come up, and you hold back. Shes going nuts right now. Are we friends or have I just become your girlfriend substitute? Its like, with me in your life, you never have to try. Its the beauty of our relationship (a ani nezkoušej). You will just never get hurt again as long as you pretend I m your girlfriend. I love hanging out with you. You are just waiting for the right girl to come along and you dont take sex lightly. I think that thats a great quality. Is she cuter than me? You must be excited. You know me. Ani excuse not to shave under my armpit. Was it mistake bcs anything like real intimacy freaks you out? You kissed me and i responded. Nothing hurt as your reaction to that same experience. Te amo. I was scared to lose you. But I was even more scared to let myself love you, bcs everytime I let love in, somebody take it away. But I m tired of being afraid. I wanna do laundry with you. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nie je nuda, ako niektorí tvrdia. Čakajte viac romantiky a vzťahovej roviny, ako komédie. Tvár Claire Forlani je k romantike ako stvorená. Hoci je dej predvídateľný, dobre sa na neho pozerá a divák je nakoniec rád, že to dopadlo podľa očakávania. Nikto snáď nečakal oscarovú drámu, tak na čo toľko kritiky? ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

romanticka traposina, ktoru musite proste pozerat. Cesta lasky je nevyspitatelna. Niekomu to trva roky, ked na seba nahodou natrafia (opakovane) a postupne sa spoznavaju, z kamaratov sa stane par atd. atd. Niekto zas pozna svoju lasku zivota po rannom prebudeni po party alebo pri spolocnom romantickom "bliti" na WC pocas diskoteky. Raz za cas je zdrave si dopriat aj taku slataninu, ale ked uz mate partnera, romantiky si uzijete. Ja so svojou polovickou napriklad radsej pozerame horror :D po chvilkovej triaske, pride nadherny pocit bezpecia ..... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama