Reklama

Reklama

VOD (1)

Tom Selleck se vrací jako bývalý šéf policejního sboru městečka Paradise Jesse Stone, a to s doposud nejnapínavější záhadou. Cindy Van Aldanová byla pro Jesseho jako dcera. A teď je mrtvá. I když vše poukazuje na to, že spáchala sebevraždu a předávkovala se drogami – ať už se jedná o její pestrou minulost prošpikovanou závislostí, asociaci s vražednými gangstery či zkušenosti s prostitucí - Jesse přece jenom zná svou kamarádku natolik dobře, aby tuto variantu předem vyloučil. Tentokrát je to osobní a Jesse se nezastaví před ničím, aby pomstil ztracenou nevinnost a následnou smrt mladé dívky, které byl kdysi mentorem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (27)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pracuju na nové image.............. Jesse Stone se okolo 5 minuty dívá na film "Most přes řeku Kwai". Následný rozhovor s psychiatrem je zajímavý a velmi poučný. CITÁT - Piju jen dva panáky denně........... Jesse je stále bez práce a na jeho původní místo šéfa Paradise police nastupuje někdo jiný. Velmi smutný příběh z osobního Jesseova hlediska. Zde se dostal až na samé dno své sklenky a nebude lehké dostat se ven. CITÁT - Bylo by fajn, nosit zase odznak............ Konec příběhu byl povedený a něco podobného se v televizní tvorbě moc nevidí. Ale i tak musím napsal, že obsahově to byl jeden z nejhorších příběhů z řady. CITÁT - Myslím, že tohle nezvládneš.......... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tu zatvrzelou zásadovost si Jesse Stone stále drží a i přes nařízení a výhrůžky aby se do ničeho nepletl, opět napomáhá vyšetřit nečekané úmrtí a to své kamarádky. A nejen to. Nemůže vykonávat své povolání, což způsobuje utápění se v depresích a žalu. Atmosféra snímku se opět drží toho svého. Dynamické napětí trošičku o proti minulému snímku polevilo, ale jinak se nic zásadního nezměnilo. Po citové stránce si vede na výbornou. Jeho povzdechy a cinkání ledu ve sklenici jsem skoro prožíval s ním. Jedná se již o sedmý příběh a pořád si drží tu svoji laťku hodně vysoko. Momentálně si nevybavím, komu dalšímu se to takhle dokonale povedlo. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je znát, že jde o televizní film (takže trochu utahané). Musím přiznat, že Tom Selleck alias Jesse Stone má své charisma, i když takové staromilské. Držíme mu palce, jak zjišťuje nové a nové informace a jde vytrvale za pravdou. Naštěstí se neplácá ve vztazích, jak je běžné u českých detektivek. Prostředí filmu je běžné americké město, chyběl mi anglický venkov jako pozadí britských detektivek. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další výborný díl. Tahle série má fakt fantastickou konzistenci. Důvod proč dávám pouze čtyři hvězdičky je kvůli tomu, že se zde nedočkáme propojení nalezených stop, ale spíš akčního závěru; nicméně jednohubka s nočním viděním mě mile překvapila. Jesse se vyvíjí dál jako charakter; nyní pije o něco méně, sem tam si pustí film a chodí i běhat. Kořen a atmosféra zůstávají stejné, nicméně každým dalším dílem se vrství zajímavější prvky a elementy, které dodávají dostatečně odlišnej nádech každé kapitole. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět jaký to je, když dialogy k filmu píšou blbý a blbější, pak neváhejte a okamžitě skočte po tomhle filmu. Mě to přišlo, jako kdyby tenhle film dělali kosmonauti, co byli hodně dlouho mimo naší planetu. Vidět tenhle film Putin, tak na něj pošle krmyskou domobranu. V jednu chvíli to vypdalo, že Jesse Stone vyšetřuje asi 150 případů na jednou. A ten střih vypadal, jako z filmu, co má rozpočet 10 severokorejských wonů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko. (Terva)

Reklama

Reklama