Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

loveless odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle typ "modelek" se mi nelíbí, ale to je zas jen můj subjektivní názor. Freddie Prinze Jr. se mi líbí, ale snad vše co jsem s ním viděla byla strašná slátanina a jeho role byla trapná (chudák). Tohle je další slátanina se spoustou chyb, ze které jsem chvílema šílela a opravdu se nesmála ani nerozplývala nad pochybnou romantikou. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná, bohužel však hloupá a nepříliš fungujucí komedie o blbkách a pro blby a blbky. Normální člověk tuto podprůměrnou "podívanou", okořeněnou rádoby in fekálním humorem, stráví jen s velkými obtížemi. Freddie Prinze, Jr. je v roli agenta velmi nepřesvědčivý a celý film tak táhne samotná sympatická Monica Potter. ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dôvod prečo Freddie Prinze Jr. tak rázne prestal byť vidieť?! pretože, točil a "ževraj" stále toči (čoho ja svedkom už vážne nechcem byť) takéto manipulatívne, záhadné a nadčasové snímky pre nežné pohlavie... nervy drásajúci snímok, ktorý svojou "krimi" zápletkou zamotá aj Sherlocka. Veľka snaha nepoužiť pejoratíva... 0,5/10 ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné, přislazené, kýčovité, což je výhoda, když si hlava chce odpočinout. Nechutné scény mi vůbec nevadily, naopak mě pobavily nejvíc. Byla jsem taky zvědavá, co je roztomilý Jim zač. Jakmile kápnul božskou, sebemenší kouzlo filmu vyšumělo do ztracena. Konec tedy hrozná nuda. Ale krásné tváře herců i hereček to trochu vyvažovaly. Jejich výkony nic extra. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Romantická slátanina, a celkem pitomá záležitost bez žádného pořádného děje, jakých bylo natočeno už bezpočet. Na ty ztřeštěné modelky se sice kouká hezky ale to je tak všechno. Za chvíli totiž omrzí i oni. Pokud je ti však 10-15 nebo si ženská na mateřské či v domácnosti tak je to film přesně pro tebe. Inu scéna kdy mladá holka se psem co se pravidelně složí při pohledu na zezkého chlapa hovoří za vše. Ztráta času! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama