Neodolatelná

Neodolateľná

Komedie / Romantický / Fantasy

USA / Německo, 1999, 92 min

Mark Tarlov

Rozpočet $6miliónovTržby USA $4,398,989Tržby Celosvetovo $-║ Úrovňou televízne vypadajúca traškarina. /20%/(26.1.2006)

• Melies

0 / 10 Sladká hmla, neodolateľné karamelové zákusky, vznášajúca sa Sarah Michelle Gellar, krachujúca reštaurácia, poľudštené kraby, zázračné babkine náušnice. WTF??(15.1.2006)

• Brouk

Oko v sále by nezůstalo suché dojetím, řekl by klasik... Miloučký, jednoduchý až hloupý film... Ale z druhé strany - prostředí kolem dobrého jídla, romantika, za oknem mráz, tak proč se nenechat vnést a snít.. :-)(21.11.2004)

• Rex Mundi

No keď už by som si mala na voľné popoludnie vybrať romantický film o varení, určite radšej Sladkú lásku (Just Desserts, 2004) s Lauren Holly. Neodolateľná je neprekonateľne precukrený a hlúpučký brak.(26.4.2005)

Uplně obyčejný nudný romantický film, ale Sarah Michelle Gellar je tak pěkná holka, že se na to dí dívat.(9.2.2008)

Ale až také zlé to nebolo, určite nie na odpad a ani na 1*. Scenár, hoci práve najoriginálnejší a najlepší nie je, občas vychrli nejaký ten dobrý dialóg či vtip. Hlavne dialóg medzi Sarah Michelle Gellar a Seanom Patrickom Flanerym o tom, ako často myslia muži na sex je dobrý a vtipný. A tu musím vyzdvihnúť, že obaja hlavní predstavitelia hrajú úžasne. Z oboch neidú spustiť oči (zo Sarah dupľom!). No až na to, že ma po celý film iritovala farba vlasov SMG. Film neurazí, ani neoslní. Radšej si pozriem opäť Buffy.(15.1.2006)

• Stegr

40% - Nenáročná, okouzlující blbůstka, od které nesmí člověk naprosto nic očekávat. Stačí vypnout a sledovat, jak Sarah s pomocí snad kouzelného kraba blíže nevysvětleného původu a snad kouzelných náušnic po mamince vaří skvělá jídla a také jak najde muže svého srdce. Vysloveně jsem si ten film užil... :)(10.2.2008)

• Indiana

Sarah Michelle Gellar sice patří mezi mé oblíbené herečky, ale to je tak jediný důvod, proč jsem tomuhle filmu, ve kterém celou dobu všichni jenom omdlévají blahem z jejího kouzelného jídla, nedal odpad.(13.1.2006)

• LiVentura

Rozmazlená Američanka zasahuje.(30.12.2009)

Tento romanticko - komediálně laděný film je čirý průměr. Sice občas zábavný, ale stále je to podobná romantika ztvárněná v několika dalších filmech. Sarah je ale opravdu skoro neodolatelná:D Hodnocení: 50%(18.8.2008)

• becki_tu

Takhle to vypadá (a dopadá), když někdo umí vařit s láskou. Holt láska je mocná čarodějka a evidentně k nám dokáže promlouvat i skrz dobré jídlo. Škoda jen slabšího scénáře. 50%(26.12.2008)

Průměrná romantická komedie o jedné zamilované kuchařce.(24.9.2007)

• fallangell

Clovek se diva, clovek nechape. Kvuli necemu takovehlemu bych rozsiril hodnoceni i o hodnotu brak!!!(9.2.2008)

• kingik

Extrémně nepodařený film. Velice se divím, že se do něho dala zlákat zajímavá herečka Sarah M. Gellarová. To snad asi nečetla scénář protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Ona sama je bezvýrazná jako strašilka a to celé platí o zbytku filmu. Zážitek, který nedoporučuji ani skalním příznivcům nadějné Sarah M.Gellar.(18.2.2009)

• blackrain

Přemožitelka upírů a Mladý Indiana Jones si dali rande v restauraci. Láska prochází žaludkem.(30.12.2009)

• villon17

To se Buffy nepovedlo. Neustále se vznášela, kouzlila a tvářila:)(10.2.2008)

Hodně slazená pohádka, takže kdo z vás na dortíčky není, ten ať nejí a nenadává:) Pro mě příjemné zabavení a Sarah Michelle ty kaštanové vlasy moc sluší:) Působí tu mnohem jemnější a ne tak agresivní jako ve většině svých rolí, což je občas milé vidět.(20.7.2009)

Hŕstka fantázie a dobrých hereckých výkonov, štipka gýču a to celé okorenené humorom a nakoniec nám z toho vznikla sladká neodolateľná romantická rozprávočka. Podobné filmy Iba na objednávku, Recept na lásku, Recept na pohromu, Sladká láska.(28.2.2010)

• Kaja

Za Seana Patricka Flaneryho dávám 2*,jinak to bylo naprosto přeslazené a blboučké..(27.11.2004)

A že láska nejde cez žalúdok... A nechápem čo sa zas všetkým nepáčilo . .Čo by chceli iné od romantiky ? Obaja hlavní hrdinovia sú okúzľujúci a láska predsa nič iné ako trapošenie a pocit, že aj tie najobyčajnejšie veci sú absolútne zázračné, ani nie je.(29.6.2009)

<< předchozí 1 2 3