Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda Sheltonová zdědila po matce, která byla vyhlášenou kuchařkou, věhlasnou stylovou restauraci Jižní kříž. Na rozdíl od ní však není obdařena kuchařským talentem, a tak přes veškerou její snahu klesá prestiž, kterou si podnik udržoval už od počátku 70. let, a pomalu se dostává do potíží. Navíc majitel domu zvýšil nájem a obchody nejdou tak dobře, jak by měly. Naštěstí i Amanda má anděla strážného. Jednoho dne se k ní přitočí na tržnici neznámý muž a vnutí jí koš s kraby. V kuchyni jeden z krabů uteče, ukryje se v polici a probudí své magické kouzlo. Mimo jiné způsobí, že se Amanda zamiluje na první pohled do pohledného, sebevědomého manažera Toma Bartletta, který pracuje pro společnost Jonathana Bendila a chystá se v nedalekém obchodním komplexu slavnostně otevřít další čtyřhvězdičkovou restauraci... (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

Lowe 

všechny recenze uživatele

Krásný romanticko-kouzelný příběh o dívce co umí vařit kouzelné jídlo a hlavně o lásce dvou lidí, které toto kouzlo spojí dohromady. V hlavní roli s kouzelnou Sarah Michelle Gellar. Film se mi moc libil, pěkný příběh, skvělé písničky a kompilace komedie a fantasy chutnala opravdu jako nějaký magický pokrm. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, páni, některé prvky tu ze začátku byly docela fajn. Třeba ani ten krab není vůbec špatný. Jenže pak se z toho stala nepříliš zajímavá romantika z prostředí o vaření, kdy bych se i klidně vsadil, že nějaké to vaření se tu dělá i celkem špatně. Nejhorší je ale moment, kdy se hlavní postavy líbají a vznesou se. Zápletka se zde láme a je z ní opravdu hloupost. Tohle měl být dějový zlom, kdy láska dostává problémy, ale je to tak banální a ohrané, že to prostě nemá ten správný šmrnc. Pokud se do té doby dalo na snímek dívat, pak už je to pořádně nepovedené. ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Jedním z mála kladů tohoto snímku je bezkonkurenčně nádherná (nebo spíše skutečně neodolatelná) Sarah Michelle Gellar která podává ostatně jako vždy velmi solidní výkon, což je ovšem klad velice podstatný. Tento film sice patří mezi průměrné romantické komedie ale má celkem zásadní výhodu oproti jiným a to podařené obsazení sympatickou hlavní dvojící která i přes nepřiliž dobrý scénář zachraňuje co se dá a popravdě jsem se u něj, hlavně díky nim v některých chvílích i docela bavil což je ve srovnání z jinýmy romantickýmy filmy u kterých trpím nudou docela jasný důvod proč si tři hvězdičky určitě zaslouží! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Nenáročná, okouzlující blbůstka, od které nesmí člověk naprosto nic očekávat. Stačí vypnout a sledovat, jak Sarah s pomocí snad kouzelného kraba blíže nevysvětleného původu a snad kouzelných náušnic po mamince vaří skvělá jídla a také jak najde muže svého srdce. Vysloveně jsem si ten film užil... :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Původně se měl film jmenovat „Vanilla Fog“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama