Reklama

Reklama

Eaters

  • USA Eaters: Rise of the Dead
všechny plakáty
Itálie, 2011, 94 min

Epidemie, která ze začátku způsobila neplodnost žen, nakonec zmutovala. Nyní se z lidí stávají chodící nemrtví - hordy oživlých mrtvol. Svět je zpustošen, miliardy lidí jsou mrtvy, zbývá pouze hrstka přeživších. Tři muži, Igor, Alen a Gyno se pokoušejí zjistit odpověď na to, co se stalo s lidskou rasou a jakým způsobem mohou nákazu zastavit. (TheTrox)

(více)

Recenze (26)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jedlíci jsou přesně takoví, jaký má horor být! Strašný, příšerný, hrozný, odpudivý a slizký. Strašný scénář, příšerná režie, hrozné dialogy, odpudivá výprava a slizští neherci. Ani nevím, proč tu plýtvám adjektivy, když se to dá výstižně shrnout jako amatérská píčovina pro mrtvé mozky. Má to však v sobě přesně dva poměrně neotřelé nápady, a tak jednu zanícenou, hnisavou, zpuchřelou, červenou bradavici vymáčknu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TÉTO STŘÍKAČCE JE NOVÝ ŽIVOT. DÁM TI HO. BUDEŠ JEDNÍM Z NÁS. BOHEM. BUDETE MOJI BRATŘI. ONA BUDE MOJE ŽENA A MATKA NOVÉHO BOHA“..... /// Lidstvo upadlo do totální ho chaosu.... což se dalo čekat. Nasralo to i papeže, kterej si na truc prohnal hlavou kulku...(to vás Pán Bůh trestá, že se nemodlíte!). Prostě špatný časy, ve kterých je vítána každá moucha v polívce (ale zase se dá ušetřit za terče). Lidský karikatury (tedy retardi), zombík dlabající sám sebe a všude se válí (a potuluje) maso. Dvojice ,,lovců“ vytváří iluzi ,,NO FUTURE“ pomocí keců (a za autem je promítán film se zničenou krajinou...). Drastické záběry, jak všem teče humus z držky jistě ,,rozcuchají“ vaši nervou soustavu! Stejně jako ozbrojený zombíci a myšlenka spojit živého s mrtvým. Prostě JE TU MNOHO NOVÉHO! Zápletka příběhu zpočátku nevypadá až tak dementně. To zní udělají až ty věci kolem. A tak když nevíš jak dál – ukonči to (to platí i pro mě!). ,,Urob“ pár zvratů, občas vystřel, nech zařvat ženskou ..... horor pro dementy (já už ho viděl !!....). NÁKAZA JE VŠUDE. Všichni – včetně filmovýho štábu by měli spáchat hromadnou sebevraždu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechci se vrátit 2.) Zjistím, že tohle je první film, kde nevědí o smrti bin Ládina. 3.) Vždycky jsem si přál vošukat zombíka. 4.) Nesnáším filmy s víc jak 10ti herci! 5.) Thx za titule ,,Ricci“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl jméno UWE BOLL, byl jsem si 100% jistý, že film bude sračka. A nemýlil jsem se. Šílený věděc, dva stupidní frajírci a ZOMBIE. Děj žádný. Amatérské herecké výkony. Prostředí někde u smetiště. Efekty, masky, kamera a hudba za pár šupů. Film je tak nudný, že Vám vysaje veškerou energii. ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších postapokalyptických zombie hororov (ak nie najhorší). Nič tu nefunguje - prostredie zdevastovanej krajiny nebolo využité vôbec, hudba o ničom, atmosféru nebolo cítiť na míle ďaleko, hlavné postavy sú protivné, a dialógy? Hrôza, po niekoľkých minútach ma bolela hlava, a nezavinila to len taliančina. Hlavný plešatý hrdina sa síce snažil byť vtipný, ale veľmi to nevychádzalo. Ale zase aby som len nekritizoval, tak gore celkom ušlo (čo znamená, že to síce nebolo nič extra, ale zopár dobrých scén by sa našlo). Jediné, čo môžem naozaj úprimne pochváliť, je vzhľad zombíkov, ten bol dokonalý. To sa mi však zdá trochu málo. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak nedáš žlčníku šancu reagovať na skutočnosť , že producentom je sám Uwe Boll , tak sa dočkáš indie zombie štandardu ,ktorý vlastne neurazí ničím , pretože ani nemá čím. Prostoduchý výlisok , ktorý Ťa prekvapí akurát číslom v poradí. Na juh posielam bodík navrch aj za sympatické duo a postupne prechádzam na zaprášenú exotiku , tam sa tento žáner berie serióznejšie. Srandičky poslednej doby Ma unavili ( farár na 2kolke / CGI / plastic monsters / handycam / remake z re-vymakaného remaku...). El cine eccentric y violenta Mexico / Chile / Argentina...tam sa peniaze neutrácajú na kopírky ale vypotia pred, aj za kamerou. ALARMA MUY BUENO LOCO ! ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Vůbec si nestěžuju. Uwe Boll je můj oblíbený režisér to za prvé. A za druhé když to srovnám se zombie filmy, které jsem v poslední době viděl tak je to klenot. Jde vidět, že je to spíše nízkorozpočtový film ale to mu na kvalitách nic neubírá. Zajímavý příběh a pro mě i sympatičtí herci. Jo a dělal jsem k tomu titulky, ke stažení zde http://www.titulky.com/Eaters-Rise-of-the-Dead-179568.htm ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že nemám rád italské horory a myslím, že zombíci jim jdou úplně nejhůř (Zombie: Ostrov smrti, Velký útok Zombies, Zombi Holocaust). Ale Eaters mají naprosto parádní masky, gore efekty (zombie terč na začátku), občas tam jde vidět i nějaká ta post-apo vize (doutnající města v pozadí). Naprosto cool je úvod a zpravodajství - církev tento film bude nenávidět (papež spáchal sebevraždu) a holohlavého hrdinu nemohli pro tuhle tvrďáckou roli vybrat lépe, což platí i pro Fuhrera. Moc příjemné překvapení. Ten jeden zombík mi připomínal Houmera Simpsona, který taky hned v několika speciálních čarodějnických dílech, okusoval sám sebe. Malá výzva nakonec - hodnoťte, jak se Vám líbil film, ne jméno v titulcích ;) - protože, mi je jasné, že kvůli němu se tu brzo začne objevovat spousta odpadů. 70% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

U living dead subžánru je už naozaj obtiažne vymyslieť niečo originálne, dvojica talianskych filmárov Marco Ristori & Luca Boni sa napriek tomu snažila v Eaters uplatniť určité inovácie, z ktorých niektoré vcelku stoja za pozornosť. Nedostatkov by sa tu našlo dosť, no keď zoberiem do úvahy, že Ristori a Boni s celovečernými snímkami iba začínajú, ich súkromné štúdio Extreme Video ešte donedávna natáčalo hudobné klipy, reklamy či dokonca svadobné videá a Eaters sú o nezávislým projektom, ktorí si Taliani hradili z vlastného vrecka, tak to nedopadlo až tak zle (videl som už podstatne horšie zombie horory). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě, podle všeho, co jsem viděl, není Uwe Boll producentem tohohle filmu. Pánové z Itálie si zacálovali všechno sami a Uwe jim ho jen později pomohl distribuovat. To jen pro pořádek. Jinak je třeba si uvědomit, že tohle není nějaká profi studiová produkce, jako třeba Úsvit mrtvých. A ani béčko, jak se tu mylně uvádí. Jde o amatérský film, natočený za pár šupů a často je to znát. Ale vyčítat tvůrcům nedostatek originality, mi přijde zbytečné. Jasně, je to celé ohrané, ale co ze zombiáren není? Mně ty postavy přišly vcelku sympatické a jejich roadmovie zajímavá. Zombie žánr má svá pravidla a ty tvůrci dle mého vcelku dodržovali. Samozřejmě, ne všechny věci ve scénáři fungují, ale člověk rád přivře oko, když vidí lidi, kteří se poctivě snaží. Jen pro srovnání, Úsvit mrtvých stál podle všeho 28 milionů dolarů, tohle 100 tisíc. To je 1 milion 700 tisíc korun. Pokud tomu tedy chce někdo vyčítat mizerné zadní projekce, je to trouba. Viděl jsem horší klíčování v profi filmech jako Anakonda 3, 4, nebo v Profesionálovi se Seagalem.Takže dle mého solidní film, který nemá tak zlé dialogy, je zábavný a solidně natočený. Jasně, Úsvit mrtvých od Romera nebo Snydera to není, ale i tak to ujde. 70% ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll mě na začátku snímku celkem slušně rozhodil. A nemýlil jsem se, protože Italové sice zombie filmy umí (uměli), ale tohle post-moderní zpracování je šílené a nekoukatelné. Kvalita hororových snímků se od 70-80 let hodně zhoršila a málokterý dnešního diváka dokáže uspokojit! 0% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

I když děj je minimální, zpracováním se Eaters vyšvihnout s přehledem minimálně do průměru. Prostředí je depresivní jako celá atmosféra filmu. Herecká dvojice je vybrána skvěle a i když to zrovna nejsou oscarový herci, své role sehráli na jedničku s hvězdičkou. Velkým plus jsou skvěle zpracovaní zombies, brutální scény vytrvalá akce. Nebýt takového nijakého děje hodnocení bych zvýšil. Jde vidět, že se Boll za kameru nepostavil :-) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil, ale když na mě z obrazovky vykoukl nápis „Uwe Boll presents“, ztuhla mi krev v žilách. A bylo taky proč. :-) Eaters je totiž jeden z nejhorších zombie filmů, jaké jsem kdy viděl. Nejde ani tak o to, že je to levné béčko, ve kterém „hudba“ trhá uši, úroveň dialogů je tristní, kamera je otravně detailní a režie si tu a tam vypomáhá plátnem (alespoň to byl můj dojem – že to, co se míhá v pozadí při pohledu z džípu, není reálné). Hlavním problémem filmu je absence jakéhokoli smysluplného děje, kdy dva týpci jezdí džípem odnikud nikam, plkají naprosté kraviny, sem tam střelí nějakého umrlce do lebky a tak pořád dokola. Pak je tam ta neonacistická skupinka, jejíž význam jsem ale nepochopil (tu si nejspíš do filmu prosadil sám Uwe). Ke konci se to přece jen dějově někam dohrabe, ale v podstatě se zase jenom žvaní, akce veškerá žádná. A tak za zmínku stojí jen docela charismatický, zarostlý plešoun Igor, který občas dobře zahláškuje, ale to je asi tak všechno. Mrtví vypadají docela dobře, ale kromě pár zubatých úsměvů do kamery toho taky moc neukážou. Takže co? Je to kravina vskutku prvotřídní, jen pro opravdové fandy žánru. Na odpad to ale není, já za Igora a fešácké zombíky udělím hvězdy dokonce dvě. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Na odpad to rozhodně není, ale na nejlepší zombie film taky ne. Trochu mi vadila zbytečně akční kamera v místech, kde se vlastně nic nedělo. Scénář nebyl moc dobrý a herci se taky docela flákali. Na druhou stranu zombíci vypadali docela dobře, gore taky ušel a Führer mě pobavil. Škoda, že to bylo celé takové (nenacházím vhodnější výraz) nechtěně komorní. Tak proto ty 2*. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll potvrzuje své kvality (i když tentokrát né režisérské)! Boha jeho to byla nuda,jako blázen! Zombíci vypadali dobře ovšem to nestačí. Stačilo by jen, kdyby film měl alespoň náznak příběhu. A hlavně nemůžu se zbavit dojmu,že to vše bylo natočené za pár šušňů a maximálně za 3 dny (a z toho jim dva dny chcalo) - 8% - za ty masky! Jinak ODPAD! ()

Silviaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že film sa snaží hrať na mnoho strán a pri tom ani jedna línia nie je dotiahnutá. Šialený vedec, apokalypsa, nacistická skupina.. V eaters je zlúčené aj nezlúčiteľné, čo vytvára dosť veľký mišung, snáď väčší ako samotný postapokalyptický svet. Najprv sa to riadne vlečie, neskôr sa to všetko ide riešiť, ale je tam toho toľko, že tie "riešenia" situácie sú maximálne odfláknuté a všetko sprevádzajú stupiditné kecy. Jediné, čo na tom bolo ako tak sledovateľné boli masky, ale aj pri tých som z času na čas zapochybovala. Keby sa tak dalo dať pól hviezdičky. ()

TheTrox odpad!

všechny recenze uživatele

Ajaj, Italové se pustili do natáčení hororů a ještě k tomu zombie hororů. No a dopadlo to vskutku .... velmi špatně, děsná nuda, nic neříkající příběh, dialogy u kterých by nejeden usnul, naprostá nelogičnost díla. Abych řekl pravdu, ani jsem tu sračku nemohl dokoukat ...Celkové hodnocení: 0% ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se, že to bude nějaká slátanina a měl jsem pravdu. Trochu více stupidní, šel bych s hodnocením níže, ale naprosto mě dostal lovec zombíků Igor. Tehnle týpek už zabíjí pouhým pohledem... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Velmi špatně nazvaný film! "JÁ" bych ho nazval "TALKERS". Už jméno na úvod - "Uwe Boll" naznačuje samo o sobě, že bude diváka něco bolet. Oči mě vůbec nebolely, neboť jsem to vypnul po půl hodině. Bolelo mě divácké srdce. Jediný klad byl fousatý drsoň. Jinak bezmezná nuda a ... no prostě nuda. Hail to Zack Snyder! ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Itálii osobně nepovažuji za žádnou baštu zombie hororů, byť se jich tam už urodilo vskutku mega a EATERS mě v tomto názoru opět jenom utvrzují. Naprosto nezáživná podívaná, jejíž obsah se vám z hlavy vypaří během pár minut. Je to točené v neatraktivním odpudivém prostředí mezi rozpadlýma budovama někde u smeťáku, ponuré, zašedlé barvy, kamera, herci, všechno to zkrátka působí strašně laciným dojmem a hlavně to není vůbec, ale vůbec napínavé. Děj se jen tak plouží od nikud nikam, sem tam solidní gore, nějaký ten nechutný záběr, ale to je žalostně málo. Nebrat! ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Na nic si to nehraje a ničim se to nesnaží být. Jenže je tam jméno UWE BOLL a ten kdyby natočil foresta gumpa, tak se nezavděčí. Ústřední dvojice je skvělá jeden psychopatickej magor a druhej pesimista, kterej neví jestli si to má hodit. Jezděj odnikud nikam a nedělaj vlastně nic, ale co se dá takyjinýho dělat ve světě, kterej je v tom nejhlubším hajzlu, ve světě kde si to i papež hodil a už se nikdy nechce vrátit... ()

Reklama

Reklama