Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec a syn v jednom policejním týmu se nemohou nikdy dohodnout. Padesátník Jacques Laroche a jeho syn Marc jsou policisté. Navíc společně pracují v jednom týmu. Otec chce syna neustále komandovat a vychovávat, jeho dospělý potomek chce věci prostě řešit po svém. Není příliš divu, že se spolu často nevybíravě dohadují a znepříjemňují práci i svým kolegům. Každého z nich však šéf policie potřebuje při vyšetřování téhož, poněkud komplikovaného případu. Jacques a Marc Larocheovi mají zachránit život muže, který byl unesen motorkářským gangem. Úspěch jejich úkolu závisí také na právníkovi, jenž je právě v krizi... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

možná jsem film trochu nadhodnotil, ale bylo tu pár skvělých fórů, které mě parádně odbouraly. A to musím ocenit. V druhé polovině ten humor bohužel už tak třeskutý nebyl, ale stále šlo o zábavný nadprůměr. Příjemný odpočinkový film, vhodný k navození dobré nálady 70% ()

Tweetak 

všechny recenze uživatele

Budete se bavit. Je to vtipný film o vztahu mezi otcem a synem. Rozhodně vhodný pro pánskou část diváků, jelikož tam moc žen není, tak se žádná citová smršť nekoná. Možná je to i dobře. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já ti Jeffa přivedu !! Živýho nebo mrtvýho !! Teda..ži-výho-ho.. chci říct živýho !! Živýho jako nikdy !! Ten bude tak živej, že.. Jo, už jdu !!" ;) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nejpopulárnější quebecký film roku 2009 nabízí příjemnou zábavu a trochu psychoterapeutické osvěty. 1) 45letý režisér a spoluscénárista Emile Gaudreault natočil svéráznou kombinaci kriminálky a psychoterapeutického letního tábora, kde si dva hlavní hrdinové řeší svůj vzájemný vztah. Komunikace - synchronizace - úspěch! 2) Zpočátku nepříliš sympatické postavy si mě behem sta minut zcela moji pozornost a sympatie...tak je to i v životě nejlepší. Zásluhu 59letého Michela Cotého (policista - otec) nelze pominout. 3) V mých očích je králem filmu oblíbený stand-up komik z Quebecku, 32letý Louis-José Houde (policista - syn) s podmanivou gestikulací a neskutečně rychlou kadencí řeči. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama