Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ne každá zábava na letním táboře je předem připravena. Nejlepší jsou ty improvizované... Bakalářský příběh vypráví o první lásce na skautském táboře. Kluci jsou svěřeni na jedno odpoledne mladé praktikantce. Když se dívka koupe, uplavou jí plavky a oni jí odmítnou dát ručník. Pak s chutí pozorují, jak se s tím dívka vyrovná. Jeden gentleman se mezi nimi ale přece jen najde… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

To byly ty krásné doby, kdy ještě Hřebejka bavilo režírování, a tak si s ním vyhrál i v tomto jinak slabém příběhu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tys v tý vodě něco ztratila, že jo ??" ;) Moc příjemná bakalářská povídka dua Jarchovský, Hřebejk v hlavní roli s mladičkým Jakubem Prachařem, která dokazuje, že bez základních znalostí uzlování není ani lehká erotika..;) Inu není uzel jako Radim, totiž Uzel !! ;) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Mladému prachařovi ještě nenarostl hřebínek a tak místo "herectví" je celkem civilní. Jinak Jarchovský a Hřebejk ještě před fabrikátní tvorbou.... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo jezdí na tábory, si tuto povídku zamilují. Na skautském táboře panuje nudné odpoledne a vyloženě vybízí k nějaké lumpárně. Ta se také naskytne, když sličná nafiflená vedoucí při koupání v přehradě ztratí vrchní díl plavek a nikdo z kluků ji nechce pomoci, protože jim to pubertální touhy nedovolí. Přeci jen se však zjeví jeden (zamilovaný) hrdina a za jeho odvahu mu bude polibek na závěr. Hezká, poklidná a filmařsky dokonalá, místy však přeci jen trochu nudná bakalářská povídka. Hudba: neuvedeno ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Kluci zdají se býti lehce retardovaní. Proč rozeberou celou hráz, když tam jeden mohl skočit a holčinu vytáhnout. Chápu, že to není režisérova, respektive scénáristova chyba, ale chyba blbých kluků, kteří nepřemýšlejí racionálně. Rád bych věděl, jak dopadli, to musel být fičák, že je celý pracně udělaný jezírko, rozebraný do mrtě... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Úplně první filmový počin Jakuba Prachaře, to byla jedna a zároveň nejspíš jediná zajímavá věc. Přijmu-li, že se povídka skutečně takto odehrála, pak to byli velmi podivní skauti. Pokud já pamatuju - a ve skautu jsem strávil řadu let, skauti vyznávali zcela jiné hodnoty. A i když jsme taky občas blbli, takhle by se skaut k holce nechoval. Kluci navíc i mluvili jako trochu zpoždění, takže mládežnické herecké výkony nic moc. A též je zajímavé, kterak odvážného vedoucího mají. Nechat kluky samotné a jet si někam pryč...odpovědnost sama. Nebo právě skládal bobříka odvahy. ()

Reklama

Reklama