Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (63)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale skvěle jsem se bavil. Překvapilo mě tak nízké hodnocení, vím, že je to hodně ujetá komedie, ale mělo to dost do sebe, Aubrey ztvárnila upjatou šprtku skvěle a Bill Hader ve vedlejší roli mě taky dostal. Nezapomenu ale na Andy Samberga, kterej by se měl dát na dráhu grungeovýho zpěváka. Fakt :)) 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Žádné velké naděje jsem do téhle komedie nevkládal, ale nakonec jsem se dočkal něčeho, s čím jsem opravdu nepočítal. Smál jsem se u toho nahlas, což tedy pravda, většinou plynulo z trapnosti některých vtipů, ale pořád mě to bavilo. Intelektuální holka, která se před odchodem na vysokou chce stát ženou, což znamená, že chce vyzkoušet všechno a dobrat se až na vrchol. Skvěle vybraná herečka do hlavní role, no a nakonec i herci do ostatních. Přítomnost agenta Coulsona mě mile překvapila. Ten příběh není až tak originální, pořád je to tom, že holka si vybere toho špatného, ale ty ostatní prvky fungují dobře. "Vyhonilas mi ho! Copak tohle nic neznamená?" "Užij si svůj penis." "Máš pod tím pončem ptáka?" Skvělé hlášky! Chtěl jsem dá nižší hodnocení, ale tohle mě prostě dostalo. ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia z rady teenagerských komédií, kde sa všetko točí okolo sexu, no tentokrát nie sú v centre diania nadržaní chalani, ale zbaviť panenstva sa chce dievča a nie len to, chce toho vyskúšať v sexe oveľa viac, má toho dlhý zoznam... Vzhľadom na to, že sa počas celého filmu hovorí dosť otvorene o sexe a všetkom, čo s tým súvisí, dokonca veľakrát vidíme aj priamo akciu, je trochu zvláštne, že sa tu nevyskytne žiadne odhalené telo. Dievčina je pri tom vždy naobliekaná viac ako Disneyho Snehulienka a chalan, ktorý to s ňou práve praktizuje sa viac sústredí na to, aby na nich udržal deku, než na samotnú akciu. Ale to je ten najmenší problém tohto filmu. V hlavnej úlohe máme nezaujímavú nesympatickú herečku (narozdiel od jej sestry Rachel Bilson), žáner je romantická komédia, no po romantike by musel pátrať Sherlock Holmes, aby ju tu našiel a na vtipný moment by nenarazil ani on. Takže je to film, ktorý sa uberá od nikiaľ nikam, o nič v ňom vlastne nejde, je úplne zbytočný a herci sú tragickí. Najskôr som myslel, že to smeruje k nejakej trápnej pronáboženskej pointe, že sex sa má robiť len z lásky, našťastie sa tak nestalo, ale aj tak som márne hľadal, za čo tú jednu hviezdu dať. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se mi myšlenka "prcičkovské" komedie z pohledu nadržených puberťaček líbila a smál jsem se, ale v okamžiku, kdy se film snažil moralizovat, moje dojmy znatelně klesly. Stejně tak fakt, že hlavní role je obsazená dost nešťastně a působila na mě hrozně nesympaticky. Možná i proto, že je postava Aubrey Plaza napsána neskutečně debilně. Možná to tak bylo schválně, ale mě film díky tomu místy dost lezl na nervy. Taťka Clark Gregg byl super, stejně tak cameo Rachel Bilson nebo vždy vtipný McLovin. Ale jinak dost slabé a hloupé. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nápad dost neoriginální (v podstatě jednoduchá zápletka - šprtka chce přijít o panenství), přesto mi něčím The To Do List originální přišel. Ani přesně nevím proč. Nicméně není to taková ta klasická teenage komedie a celé je to na dost tenké hranici trapnosti, takže určitě ne film pro každého, ale na jedno zkouknutí proč ne.. 55 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama