Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

jujec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vtipnou a svěží komedii typu Horší než smrt (ostatně promo filmu na ni odkazuje), ale místo inteligentního humoru mě čekala bláznivá komedie ve stylu 70. let, kde vtipy vytvářejí výkaly, náznaky sexu a zdrogovaní či alkoholem opojení jedinci. Tím nechci říct, že by film byl špatný, to ne, ale přece jen vtípky typu záměna papíru, na kterém má být svatební řeč nebo vyměněná taška jsou už dávno obehrané. Ale i přes to se u filmu pobavíte. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rukopis tvůrců Death at the Funeral je znát, ale co fungovalo tam, tady selhává, protože jsem měl dost brzy chuť nakopat Davidovo "kámoše" do prdele. Aspoň že nešlo o nevkus. Popravé jsem se zasmál při proslovu někde za půlkou. Dávám podprůměrné hodnocení, protože věřím, že se na film mrknu ještě jednou a třeba budu mít jinou náladu a třeba mě chytne, moc k tomu nechybí, ale výsledý dojem je propastný. Trochu tomu napomáhají poněkud suché titulky. # "...and doesn't Barbara look stunning..." # příběh 4 | hudba 6 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film, který jste už několikrát viděli ještě předtím než si ho poprvé zapnete. Největší problém je v tom, že většina kvalitnějších scén se už prostě někde objevila (bohužel jsou VŠECHNY už v traileru) a vy tak jenom můžete posuzovat, zda tato varianta scény na jedno brdo byla lepší, nebo to v těch Prcičkách, Pařbě ve Vegas nebo v Horší než smrt, zvládli lépe. Zde je navíc patrný britský styl, který je většinou pomalejší a rozvleklejší, takže většina "šílených" scén trvá déle než by bylo "vtipno" a díky zbytečně nastavovaným dialogům tak trochu ztrácí na údernosti. Přesto mě film v rámci mezí bavil, díky kratší délce celkem ocejpal a herecký projev Xaviera Samuela mě začíná bavit. 60% ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Few Best Men-je jedna scénáristická vykrádačka s viacerých filmov-ktorá vôbec nefunguje a už v polovičke filmu musí mať divák toho dosť.Oproti Vo štvorici po opici sú to malé zmeny,ako napr:sfetovaná svokra,namiesto LEVA je BARAN-ktorému sa rýpu v zadku-a takisto sa po opici preberú a nič si nepamätajú ako aj drogy sú na dennom poriadku.Je to samé klišé a klišé-ktoré pôsobí veľmi trápne.HOD:27%.Škoda času!PS: scenárista Dean Craig je jeden veľký chudák a môže sa hanbiť-čo je toto za človeka? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama