Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

I angličani umí pařit .. a místo do Vegas (kam se jeli před svatbou pobavit jiní herci v jiném filmu) to jeli odsvědčit nebo spíše pokazit kamarádovi až k protinožcům. No a jak to dopadá, když se do filmových ingrediencí přimíchá troška buranství, pár šprcek plných koksu a jedna ovce v tangách se můžete přesvědčit i vy. Nejlépe s vypnutým mozkem. ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vtipnou a svěží komedii typu Horší než smrt (ostatně promo filmu na ni odkazuje), ale místo inteligentního humoru mě čekala bláznivá komedie ve stylu 70. let, kde vtipy vytvářejí výkaly, náznaky sexu a zdrogovaní či alkoholem opojení jedinci. Tím nechci říct, že by film byl špatný, to ne, ale přece jen vtípky typu záměna papíru, na kterém má být svatební řeč nebo vyměněná taška jsou už dávno obehrané. Ale i přes to se u filmu pobavíte. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkně svižná a hodně vtipná komedie na téma loučení se svobodou a svatba. Některé fórky jsou řádně šílené a ujeté a to je přesně to pravé ořechové, co mě na filmu bavilo. Zapletení se s drogovým dealerem, namol ožralý svědek, náročný otec nevěsty, do toho všeho beran, co sežere obrovskou dávku kokainu, rozjedou zamotaný příběh plný prekérních komických situací, které svatbu komplikují. ()

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOBŘE, CHLAPI, PLÁN JE TAKOVEJ. ZA PRVÝ: DOSTANEME TU OVCI ZPÁTKY DO KOTCE. ZA DRUHÝ: ZBAVÍME SE TĚCH DROG. A ZA TŘETÍ: PŮJDETE ZPĚT NA PÁRTY, KDE SE BUDETE CHOVAT JAKO NORMÁLNÍ LIDSKÝ BYTOSTI!“... /// Velká svatba pro osoby na rozhraní puberty. S tou pro lidi na rozhraní ,,smrti“ si ovšem nemaj co závidět. Přátelé v domě nevěstiných rodičů – nebo spíš kámoši s debilníma nápadama, kteří se snažej … chtěl jsem napsat pobavit, ale to je kokotina. Spíš se mažou fekáliema, možnou vtipnou situaci ztrapněj a normálního chlapskýho vtipu se nedočkám. Je to spíš lehce trapný, asi jako svatba. A že to končí romanticky? ,,KDE MÁM KURVA SVŮJ KOKAIN!“ – jo, to mě pobavilo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět nejtrapnější přípitek v dějinách svatebních přípitků. 2.) Chystám se kámošovi na svatbu a CHCU tam bejt za kreténa. 3.) Thx za titule ,,Misantrop“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama