Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (168)

POMO 

všechny recenze uživatele

Neoriginálna, ale svieža a stále zábavná jazda s dobrým hereckým zoskupením. Množstvo fórov, od infantilných a tých "nasilu", až po dospelejšie (v porovnaní s Prcičkami) či skryté na pozadí. Všetko je tu na správnom mieste a svoj účel nezáväzne pobaviť to plní. Tri a pol. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jak každá země má v komediích svoje guilty pleasure, tak Austrálie má svoje Pařmeny. Za mě dobrý, slušnej úlet. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOBŘE, CHLAPI, PLÁN JE TAKOVEJ. ZA PRVÝ: DOSTANEME TU OVCI ZPÁTKY DO KOTCE. ZA DRUHÝ: ZBAVÍME SE TĚCH DROG. A ZA TŘETÍ: PŮJDETE ZPĚT NA PÁRTY, KDE SE BUDETE CHOVAT JAKO NORMÁLNÍ LIDSKÝ BYTOSTI!“... /// Velká svatba pro osoby na rozhraní puberty. S tou pro lidi na rozhraní ,,smrti“ si ovšem nemaj co závidět. Přátelé v domě nevěstiných rodičů – nebo spíš kámoši s debilníma nápadama, kteří se snažej … chtěl jsem napsat pobavit, ale to je kokotina. Spíš se mažou fekáliema, možnou vtipnou situaci ztrapněj a normálního chlapskýho vtipu se nedočkám. Je to spíš lehce trapný, asi jako svatba. A že to končí romanticky? ,,KDE MÁM KURVA SVŮJ KOKAIN!“ – jo, to mě pobavilo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět nejtrapnější přípitek v dějinách svatebních přípitků. 2.) Chystám se kámošovi na svatbu a CHCU tam bejt za kreténa. 3.) Thx za titule ,,Misantrop“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já ten Britský Humor.. Zkratka Nesnáším.. Parodie na Las Vegas.. je ohraná, Pořád Dokola.. A tady jsem se vážně Nudil.! Minimum Vtipných Momentů.. Rychle ztácející se Titulky.. Herci Minimum Sympatii.. Né tohle Zkrátka ne! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film, který jste už několikrát viděli ještě předtím než si ho poprvé zapnete. Největší problém je v tom, že většina kvalitnějších scén se už prostě někde objevila (bohužel jsou VŠECHNY už v traileru) a vy tak jenom můžete posuzovat, zda tato varianta scény na jedno brdo byla lepší, nebo to v těch Prcičkách, Pařbě ve Vegas nebo v Horší než smrt, zvládli lépe. Zde je navíc patrný britský styl, který je většinou pomalejší a rozvleklejší, takže většina "šílených" scén trvá déle než by bylo "vtipno" a díky zbytečně nastavovaným dialogům tak trochu ztrácí na údernosti. Přesto mě film v rámci mezí bavil, díky kratší délce celkem ocejpal a herecký projev Xaviera Samuela mě začíná bavit. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro mne je nepředstavitelné, že bych se vyrazil ženit na odvrácenou stranu zeměkoule a nevěděl nic o rodině své nastávající. Zamilovanému Davidovi to však nečiní problém, takže na svatební párty australského parlamentu vyrazil i s trojicí kamarádů, kteří by byli divní i na zcela běžném obřadu homosexuálů. Rozhodně jsem se přitom neplácal nadšením do kolen, nekontrolovaně jsem nehýkal a ani jsem neslintal radostí, ale pořád se něco lehce bláznivého dělo, takže to byl celkem příjemně strávený čas. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pohoda, hlavne ak sa to dáva v skupine a s drinkami. Trailer presne napovie čo čakať, akurát to nieje tak nahusto. Olivia Newton-John je na svoj vek neskutočne krásna. 60% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

I angličani umí pařit .. a místo do Vegas (kam se jeli před svatbou pobavit jiní herci v jiném filmu) to jeli odsvědčit nebo spíše pokazit kamarádovi až k protinožcům. No a jak to dopadá, když se do filmových ingrediencí přimíchá troška buranství, pár šprcek plných koksu a jedna ovce v tangách se můžete přesvědčit i vy. Nejlépe s vypnutým mozkem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na Hangover přišla odpověď od Protinožců. Místy trošku trapná záležitost, která ukrývá několik povedených zápichů. Všemu kraluje samozřejmě beran, jenž nedopatřením spořádá několik balíčků kokainu zrovna v době kdy si pro ně jede jejich právoplatný majitel.... Jak tohle dopadne to si asi každý umí představit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsme si takhle v jeden prázdninový podvečer vyjeli na kole do svitavského kina. Nástrahami křížících se cyklotras a kamiony prošpikovaných silnic jsme se statečně probili až do okresního města, dech obohatili odérem česnekové polévky a neomylně si to zamířili do prostor tamního kulturního centra. Jaká to náhoda, že zrovinka Pařmeni byli z celého prázdninového filmového menu nejlevnějším trhákem, a tak jsme za osmdesát žetonů vysolených u pokladny záhy vyfasovali vstupenku do zrekonstruovaného svatostánku. U vchodu štramák důchodového věku v obleku, uvnitř pak barevná opona, velká světla, podlaha potažená kobercem, a především polstrované měkoučké sedačky, do nichž naše propocené zadnice zapadly jako mraky za obzor. Už si přesně nevzpomínám, co jsme od Pařmenů očekávali, ale když se spustil dabovaný slepenec snad všech teenagerovských komedií, jaké kdy spatřily světlo světa, navíc s ovcí v hlavní roli, s vděkem jsme jako cenu útěchy přijali zlevněnou čokoládu z Tesca. Několik scén sice bylo tak vtipných, že hrozilo promočení oněch polstrovaných sedaček, většina gagů však nesla punc předvídatelnosti, obehrání a tudíž vyšuměla do ztracena. Do ztracena také upadly závěrečné titulky, které nám léty protřelý promítač uťal v domnění, že jsme na jejich polstrovaných sedačkách usnuli. Paní manželka nám pak následně div ne uťala i velice mužný proud na záchodcích, a se slovy "počkej, ještě šli chčit na hajzlik" společně zavřeli kino takovým fofrem, že jsem ani nestihl řádně vyklepat. Vyklepání tak přišlo až při zpáteční cestě, na níž padající chlad, setmění a s ním spojené bloudění po lesních hvozdech způsobilo, že jsem byl vyklepaný ještě druhý den ráno. Co k tomuto zájezdu dodat? Vnímavý čtenář se jistě dovtípí, že moje tři hvězdy nenáleží ani tak filmu samotnému, jako spíš cestovní kanceláři Pepinec, =woody= & Lenka, bez níž by se vyčpělí Pařmeni stali chybnou volbou v nabitém letním harmonogramu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Relativně (do)koukatelná jednorázovka, co vyšumí rychle z hlavy, stejně jako účast Elizabeth Debicki, která je tady na rozdíl od golfistky z Great Gatsbyho stejně nevýrazná jako obsažený humor. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rukopis tvůrců Death at the Funeral je znát, ale co fungovalo tam, tady selhává, protože jsem měl dost brzy chuť nakopat Davidovo "kámoše" do prdele. Aspoň že nešlo o nevkus. Popravé jsem se zasmál při proslovu někde za půlkou. Dávám podprůměrné hodnocení, protože věřím, že se na film mrknu ještě jednou a třeba budu mít jinou náladu a třeba mě chytne, moc k tomu nechybí, ale výsledý dojem je propastný. Trochu tomu napomáhají poněkud suché titulky. # "...and doesn't Barbara look stunning..." # příběh 4 | hudba 6 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že super komedie, která není pouze o večírku na rozloučenou, ale o tom všem co se děje potom. Já jsem se bavila, hlavně když přišel na scénu Ramsey - ovce a kokain, jelikož některé herecké výkony byli vážně skvělé a tím myslím například Olivii Newton-John, ta byla naprosto nepřekonatelná. Sice bych tam nedala takového "metrouše" jako je Xavier Samuel, ale to je můj osobní názor. Nepřišlo mi, že by byl ve věku, kdy by se měl ženit. Uznávám, vyskytuje se zde spousta kvalitních vtipných scének, o které není nouze. Vážně je to tady na čsfd podhodnocené. Takže britský humor + alkohol a kokain = super komedie! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Tak každopádně někde jinde než jakýsi fekální Přizdisráči, který mi pořádně zvedli adrenalin. Není to nic extra, no pořád v rámci norem slušný slabší průměr v daném žánru. Samozřejmě nejsem na slovo vzatý odborník, abych mohl tady pouštět takové vyhlášení, avšak stravitelné to bezesporu bylo. 3/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No tak pařmeni to teda nejsou ale snaží se vás pobavit takže takový střed mezi dobrou zábavou a nudnou akci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to připomínalo Horší než smrt, jen se tentokrát nejednalo o pohřeb, ale o svatbu. Středobodem všeho byl beran, okolo kterého se střídaly víc než povedené situační scénky s těmi průměrnými. Potěší Olivia Newton-John jako MCBP. Tu bych nepoznal. Britové opět nezklamali. 80% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, u které jsem se hodně bavila. A hlavně Kris Marshall mě prostě zase dostal. Tohle je už třetí film, co jsem s ním viděla a skvělý. 80%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

Reklama

Reklama