Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký provokativní seriál z produkce NBC o osudech zaměstnanců a hlavně zaměstnankyň (Bunnies) prvního Playboy Clubu v Chicagu založeného v roce 1963. (serpencia)

Recenze (26)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Většinou nehodnotim seriál už po třech dílech, ale bohužel u tohohle nemám jinou možnost. První odpadlík roku 2011. Docela se podivuju nad tím, že to bylo zastaveno a proč? Stačí se podívat co vysílá Showtime a opravdu nechápu proč zrovna u tohohle byla na vině i nějaká rodičovská rada. Ano sledovanost nebyla zrovna největší, přesto si myslim, že to mělo dostat větší šanci. Takhle je to u mě lehký nadprůměr, protože se to ještě nedokázalo pořádně rozjet, ale postavy super, prostředí zajímavý, obsazení taky. Potenciál tady rozhodně byl. Moc by mi nechybělo k tomu, aby se to zapsalo mezi pravidelně sledované seriály. Snad to brzy vyleze na dvd. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Pilot: Úporná snaha svézt se na úspěchu seriálu Mad Men je až příliš znát. Jenže The Playboy Club za ním daleko zaostává, ať už jde o scénář, šedesátkovou výpravu či herecké výkony. Co si budem nalhávat, Mad Men, to je úplně, ale úplně jiná liga, na kterou tenhle nový kousek nemá ani náhodou. Jako zábavná seriálová jednohubka to jde, určitě vás nudit nebude, ovšem rozhodně nejde o žádnou sofistikovanou seriálovou záležitost. Ale to se dalo čekat. Mad Men jsou jen jedni. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jasná snaha těžit z úspěchu seriálů Mad Men a Boardwalk Empire - Impéria v Atlantic City neuspěla ani navzdory mohutné reklamní kampani. Je to škoda. The Playboy Club sice není tak dobrý, propracovaný ani seriózní jako jeho dva velké vzory. Zato je díky svému zaměření v jistých ohledech uvolněnější a někdy zábavnější. Herecké obsazení navíc bylo dobře vybrané a na půvabné dívky převlečené za králíčky se prostě dobře divá. 7/10 ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Atraktivní tématika ve slušivém a elegantním provedení. Škoda, že na pořádný mejdan nedojde. Nemůže za to ani tak nápaditost, která by se určitě rozvinula, na vině je spíše sledovanost. Stejně jako Playboy Club i další skvělé seriály jako Terriers, Four Kings čekal nemilosrdný konec. Na vyšší hodnocení chybí ještě další díly - těžko říct jak by se to dál vyvíjelo. To málo co jsem dostal se mi líbilo, ale člověk je živočich nenasytný. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

3 epizody a KONEC?! A to to vypadalo TAK DOBŘE! Těžko říct, jak by se seriál vyvíjel dále, ale byl jsem na to velmi zvědavý. Postavy byly zajímavé, dialogy poutavé, zápletka dobře nastolená a celé prostředí velice přijemné (nejen kvůli krásným slečnám v králičích kostýmkách). .... Celkově ve mně letošní seriálový podzim vyvolává smíšené pocity. Nebudu tu konkrétně odkazovat na jiné seriály, ale je to spíše tak, že očekávané pecky nejsou peckami, nenápadné seriály jsou o to překvapivější a na tom zrovna PLAYBOY CLUB bohužel tratil. Nízká sledovanost, ať už kvůli špatně nasazenému seriálu na pondělní vysílací čas, kvůli špatně stravitelnému puncu 60. let nebo nějaké lize přecitlivělých rodičů, že to není ta vhodná podívaná, seriál zazdila už na počátku. Zbytečné se rozčilovat, i když jsem rozčílen byl, protože zámořští diváci asi umí koukat jen na *PÍP* kriminálky! :o/ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Televize NBC ukončila vysílání seriálu již po třech epizodách, a to kvůli špatným reakcím a nízké sledovanosti. (Miuri)
  • Skladba „The Loco-Motion“, která ve snímku zazní, nazpívala zpěvačka Little Eva v roce 1962. Píseň se umístila v americké Top 5 hned 3krát, a to pokaždé během jiné dekády a nazpívaná jiným interpretem. Poprvé se tak stalo v roce 1962, kdy skladbu uvedla Little Eva, poté v roce 1974, kdy píseň nahrála kapela Grand Funk Railroad, a naposledy v roce 1988 Kylie Minogue. (Mr.Bulanek)
  • Krátce po premiéře seriálu Sean Maher, který ztvárnil Sean Beasleyho, odhalil pro časopis Entertainment Weekly Magazine, že je homosexuálem. (Miuri)

Reklama

Reklama