Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Už z principu mám rád každý pořad věnující se toulání po naši zemi a že jich naše televize nabizí mraky --- celej jeden (Toulává kamera ), takže když jsem zmerčil tadyhle výletníky byl jsem nadšen, jenže. Nevadilo by mě humorný pojetí pořadu, ostatně kdo chodí s kamošema na výlety, určitě mě potvrdí, že humor číhá na každým kilometru. Co mě však přijde úplně trapné, že to jsou nahrané scénky, navíc v realu naprosto nerealné, nebo si z Vás snad někdo na Hluboký při prohlídce zapálil cigáro, pokud to teda vůbec je ještě humorné. No a pak, jako já nevím Hluboká, Český ráj, Špindlerův mlýn, to je mi teda cestovatelská invence a fantazie. To má jako lidi z toulavejma keckama ohromit ? A definitivní potvrzení toho, že tento pořad není pro mě byly ty ceny, za dva dny na Hluboké výletnici utratili včetně cen, které nebyly uvedeny (např. benzin, vstupný na golf, atd ) cca 6.000 , - Kč, jenom ubytování na jednu noc za 2.300 s dovětkem že je to levný, je hotový výsměch. Pro koho je ten pořad je určen ? Pro poslance ? Pro pana generálního ředitele ČT ? Kluci jsou mě sympatický, tak dám dvě, ale mám chuť tady vysypat odpad. Krásný tulácký pořad z Vaškem Žmolíkem Počesku dostal pěti minutovou stopáž a posléze byl zrušen a nahrazen tímhle ? ČT klesá stále hloubš. DODATEK : Po shlédnutí dalších dílů sypu odpad. Zapalování cigár v krásným zámku, osáhávání krápníků a z naprosto nulovou touhou něco objevit nebo poznat. Nikdy jsem na svých toulkách nepotkal lidi s takovou neúctou k přírodě, pamatkám a místním lidem jako předvádí tihle dva. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdyby podobný pořad vyprodukovala některá ze soukromých televizí, asi bych k němu měl víceméně indiferentní postoj, ale když něco podobného natáčí naše veřejnoprávní televize a pořad je (spolu)financován z koncesionářských poplatků, tedy i z mých peněz, nutí mne to vymezit se proti úrovni tohoto svérázného cestopisu trochu radikálněji. Vojto s Petrem, možná se vám zdá, že jste směšní k popukání, ale z pohledu diváka je vaše manýra spíše k uzoufání... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Dva výjebníci jedou vlastenecky za nejmenovanou dojčechauto? Hajl lidowágen jetý v praxi?? Platí snad firma podobné sračky ve své rodné ýbrales??? . . . No každopádo zde jde zase jednou veřejnoprávě o ryzí hnus, formou i obsahem, snad nejodpornější materii vytvořenou >četečkou< za poslední rok(?)... A proč se vlastně tyhle mrdsketingové sračky odehrávají v >televizi veřejné služby< ? To je nějaký nový homoformát, než pan generální půjde definitivně i se svou suitou od válu? - - - P.S. A ty prachy z nejmenované autodebilky tekly tedy do téhle žumpy jako celku, nebo si firma zalepila jen ty homoblbečky v autě a zbytek šel zase pěšky z koncesionářských poplatků? . . . No kažosrádo "papa" buzničkám - a jednou to zúčtujete klucí, to bude vejlet, ze kterýho si naděláte do sedaček a fak nezbude po vás žádná škoda... °-[.. . . . Víc blít bez komentáře... - - - - - (S nutkáním na zvracení viděno párkrát na >předranní jebničce< , hodnocení 73., kokotmentář zde s naprostým zhnusením jako nešťastně sedmý - 21.7.2011) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kdy už na tý jedničce proboha pochopí, že duo Svěcený-Bernartský patří za mikrofon na sportovní stadion a ne do rádoby vtipného moderování dokumentárních pořádů. Obzvláště, když jim to vtipkování jde asi stejně dobře jako mně fotbal a podobných pořadů nabízí televize tucet. Prostě zbytečnost. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pány Vojtu a Petra mám rád. Ale díky jejich hereckému onanování se jim z pořadu jaksi vytratil smysl. Nehledě na to, že hrané scénky jsou v dnešní době snad už zakázané, ne?! A ještě jedna rada. V žádném případě nesledujte levý dolní roh obrazovky. To, co ti dva utratí za jeden víkend, za to bych já objel zeměkouli a za zbytek si koupil pár filmů v Levných knihách. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co chtěli autoři původně stvořit, ale výsledkem jejich snahy je paskvil, který o zajímavostech naší vlasti vypovídá naprosté hovno, zato jako prezentace křečovitého "humoru" vytvářeného za každou cenu dvojicí veřejnoprávních šašků je přímo náramný. Kam se hrabe Nova, tohle mohlo vzniknou opravdu jen pod křídly páně Janečka. Ale jednu výhodu to má - když se Svěcený pitvoří, alespoň nekomentuje sport... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zaujala mi exkurze ve vinném sklípku "každá kořalka má buď ethanol nebo metanol. Když kořalku zapálíš a hoří žlutooranžový plamen, oslepl bys. Vínečko pijem pomalu, protože vínečko se s náma mazlí a my se mazlíme s ním." ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

"Se na mě ty lidi nějak tak divně koukaj," dí v úvodu dílu o Zlínu Petr Svěcený. A já koukám divně taky. Pitvoření při poznávání krás a zajímavostí Česka nemám rád. Navíc hraná bezprostřednost se ztrácí při studiově namluvených reklamních bloků s cenovými balíčky. ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Humor obou "sporťáků" se mě líbí, jednotlivé díly jsou zajímavé a seznamují nás s místy u nás trochu netradičně a proto se těším na každý nový díl. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Inu, šaškovat za každou cenu, to ti dva umí na jedničku. V jejich letech by mohli vystupovat již poněkud vyzráleji, co říkáš ČT jedničko? Takto mrhat prostředky veřejnoprávní televize, to chce jistě velkou míru odvahy a drzosti. Vojtěch s Petrem nemají na inteligentnější dialogy asi dostatek rozumu. Nebo jsou to pořád ještě jenom puberťáci? ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajajajaj, už Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit byl bez servítek jeden velký trapas. Bohužel si někdo v ČT usmyslel, že Vojta Bernatský a Petr Svěcený jsou vtipní štramáci a obsadil je do cestovatelského žurnálu po českých luzích a hájích. Žel jak velké to bylo šlápnutí vedle jsme měli možnost sledovat během léta v hlavním vysílacím čase na "jedničce". Chlapci, zůstaňte prosím radši u sportu! ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik dílů už bylo, poprvé jsem se k 'Výletníkům' přichomítl při dílu o Špindlerově mlýnu. A řeknu vám - KURVA, CO TO BYLO??? Tohle se dává na ČT1 a ne někdy ve dvě ráno na ČT2 a ještě jen na odumírajících analogových kanálech, aby k tomu mělo přístup co nejméně lidí? Platí si to dva moderátoři/idioti doufám z vlastní kapsy!!! Pořad o naprostém HOVNU. Promiňte mi expresivní výrazy, ale to, čeho jsem byl svědkem během několika málo minut (ano, nedokoukal jsem), mi vyrazilo dech. O nějakém cestování nebo povídání o stezkách a zajímavostech na nich či okolí, nemůže být řeč. Všechno hloupě glosují dva pitomečci, co se snaží dělat naprosto tupou a trapnou zábavu, a tak se namísto informací o Špindlu dozvídáme o nutkání dostat do postele nějakou blonďatou nánu, která by prvního blba měla ukřižovat na Vrbatově mohyle a druhého blbla utopit v septiku pramene Labe. Z okolí uvidíme prd, zato záběrů na irelevantní a nepodstatné kretény je plno. Tfujtajxl. ~~~ Je mi jedno, jestli tohle byl jen náhodně blbý díl, a je mi jedno, jestli budou další, nahého Vojtěcha v prameni s hříbkem už nic nevyváží. ~~~ Zrušte ČT koncesionářské poplatky, klidně zaveďte reklamu, ať se ukáže, jestli se taky umí uživit sama. A pokud ne, ať krachne, nikomu to vadit nebude. Tohle by snad ani Prima nedala do vysílání! ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Neee, tak takhle ne, pánové, prosím vás. Vždyť to je něco otřesného. Copak se po českých luzích a hájích nedá cestovat civilně? Musí to být až takhle trapné? Já kdybych se pořadem chtěla nechat cestovatelsky nějak ovlivnit, tak rozhodně nepojedu na místa, kde se natáčelo. Asi bych měla strach, že tam potkám podobně rozvernou dvojici. Děkuji, nechci. A navíc už jsem na všech těch důmyslně vymyšlených místech, které vůbec nikdo nezná a proto je třeba s nimi veřejnost velevtipně seznámit, byla. Na tohle koukat, je víc než ztráta času, radši se podívám z okna, bude to zajímavější. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Teda kluky mám rád jako sportovní komentátory, ale tímto pořadem naše veřejnoprávní televize opravdu přestřelila. Vtipy jsou trapné či hloupé, milí výletníci neobjevují vůbec nic nového, kromě toho, že luxus a chlast opravdu něco stojí. Bohužel to stojí peníze z mých televizní poplatků. To, co dělají tito dva páni, doufám žádný normální člověk následovat nebude. Ale proč potom vznikl takovýto rádoby cestovatelský pořad? Nepobaví, nenavnadí, neuspokojí cestovatelské choutky... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Správně ujetý český cestopisný seriál, kdy sportovní komentátoři procházejí různá známá místa a na pozadí scének ukazují památky, kempy, muzea, atd. a zároveň přidají kolik daná atrakce stojí. No je to zajímavá alternativa tradičně udělaných dokumentů. No proč ne? ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dvojici Bernatský-Svěcený mám rád od uvádění rekordů, jejich humor mi sedí a princip pořadu jsem taky uvítal. Aspoň si český pecivál může zacestovat po své rodné zemi z pohodlí gauče. ()

Reklama

Reklama